Įkraunama...
Įkraunama...

Mėgstančios burbulus ir pokalbius ;)

Operacijos operacijomis, bet elegantiškiau ir rafinuočiau už ją besirengiančios pirmosios ponios nėra buvę. Na, dar Ispanijos Leticija netoli. Visoms kitoms šviesmečiai. 

Nu yra yra.Mano akimis nuostabios moterys Ameera al Taweel -saudo arabijos princese,paskui Moza bin Nasser kataro karaliene,nuostabiai grazi ir elegantiska Maroko karaliene Lalla Salma.

Siandien prisipirkau lemenuku ir dvi sukneles.dabar sedziu ir galvoju ar man ju reikia.

Atsakyti

Pastebėjau, apie gražius vyrus lengviau kalbėtis. Pasakei gražus ar ne ir viskas aišku. O apie moteris jau turi pasiaiškinti, kodėl tau kažkokia gražuolė visai negraži  :D​ 

Atsakyti

Pastebėjau, apie gražius vyrus lengviau kalbėtis. Pasakei gražus ar ne ir viskas aišku. O apie moteris jau turi pasiaiškinti, kodėl tau kažkokia gražuolė visai negraži  :D​ 

Privardinai, kurios tau negražios, prikritikavai. Tai Gailė tiesiog klausia tuomet bent kokio nors tavo pavyzdžio, kuri tau graži, koks tas tavo skonis. Na o tu nerašai. Negi nei viena 🤔

Atsakyti

Kaip suprantu Oragė Australijoj  :D  ...ten prisnigo, o pas mus vasara atėjo su trenksmu  :vacation1:​ 

Atsakyti

Na pas ją baisiau negu makiažas - išpjaustyta visa. 

Dėl makiažo ir pripustų lūpų apie kasdienes gražuoles rašiau.

Šiaip aš irgi makiažinuosi, bet stengiuosi, kad kažkaip natūraliau atrodytų. 

Bet kaip sakoma, skoniui draugų nėra.

Nū žiūriu į jos jaunos foto ir dabar mp. Nematau nieko pjaustyto. Gaaal nosis kažkiek koreguota. Kur ir ką tu išpjauto matai?

O ir makiažas tikrai lb natūralus jos. Išskyrus tuos vokų pavedimus. Bet pvz is Kate Middleton negražus pravedimai

Atsakyti

Pastebėjau, apie gražius vyrus lengviau kalbėtis. Pasakei gražus ar ne ir viskas aišku. O apie moteris jau turi pasiaiškinti, kodėl tau kažkokia gražuolė visai negraži  :D 
Tai OK, parašyk keletą tau gražių moterų. Su vyrais irgi ne lengviau.irgi skoniai skiriasi
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GAILE*: 05 birželio 2019 - 07:06

Nu yra yra.Mano akimis nuostabios moterys Ameera al Taweel -saudo arabijos princese,paskui Moza bin Nasser kataro karaliene,nuostabiai grazi ir elegantiska Maroko karaliene Lalla Salma.

Siandien prisipirkau lemenuku ir dvi sukneles.dabar sedziu ir galvoju ar man ju reikia.

Arabes aplamai lb gražios ryškios moterys. Nu bet vat tos tai dažosi per daug :D. Nors kaip tik joms mažiausiai to ir reikia

Atsakyti

Matosi tie Melanijos metai, nera "pagalves" efekto. Akys keistokos, bet pas ja ir jaunystej jos lb siauros, specifines buvo. Panasios i Grigaicio.

Mano akiai dailiai ji atrodo. Visada skoningai apsirengus, puikus stiliaus pojutis, priziureta figura.

636637114716139754-AFP-AFP-15L4AP.jpg?wi

Labs.

Atsakyti

Tai OK, parašyk keletą tau gražių moterų. Su vyrais irgi ne lengviau.irgi skoniai skiriasi

Bet kai vertini vyru grozi, tai vertinu ne grazu snukeli o visai kitus dalykus ( bent jau as), nes tie berniukai -pyragiukai tai man niekad neatrode grazus.

Vyru grozis kas kita.

Atsakyti

Bet kai vertini vyru grozi, tai vertinu ne grazu snukeli o visai kitus dalykus ( bent jau as), nes tie berniukai -pyragiukai tai man niekad neatrode grazus. Vyru grozis kas kita.
Na mano akiai ir pas moteris visumos reikia. Lėlytės veidelis ar daili figūra dar nėra grožis. Reikia ir šarmo ir proto. Tuštutės mažai kam gražios. 

Labas rytas. Jaučiu, kad pakilau su tempa. 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eularija: 05 birželio 2019 - 07:24

Bet kai vertini vyru grozi, tai vertinu ne grazu snukeli o visai kitus dalykus ( bent jau as), nes tie berniukai -pyragiukai tai man niekad neatrode grazus.

Vyru grozis kas kita.

Na jei vertini vyridkums, tai iš vis grožis antraeilis. Bet jei vertini būtent išvaizdą, tai ir vertini fizinės savybės tiesiog

Matosi tie Melanijos metai, nera "pagalves" efekto. Akys keistokos, bet pas ja ir jaunystej jos lb siauros, specifines buvo. Panasios i Grigaicio.

Mano akiai dailiai ji atrodo. Visada skoningai apsirengus, puikus stiliaus pojutis, priziureta figura.

636637114716139754-AFP-AFP-15L4AP.jpg?wi

Labs.

Ir kur čia operuota ir bele kaip daug ptimakiazinta? Viskas OK su ja

Atsakyti
Gaile, matei? Zuokiene issiruose.

Išeinu link Santiago de Compostela. Kiti galimai keliaudami bando kažką rasti, o aš atvirkščiai - nusikratyti. Galimai tas kelias visai kitoks - papasakosiu, kai grįšiu
Atsakyti