Siandien pirmakart vairavau Nissan kaskaju, dar sugebejau pasijungt telefona, tai jauciausi baisulinis oligarchas. Israiziau Klaipeda skersai isilgai su reikaliukais.
Sian ir as su kaskaju grizau Dabar bandyk BMW X1.
Su tuo lyg jau raiziau, visai nicivo. Bet kol kas labiausiai prie sirdies Toyota.
Aha tikrai pati baisiausia
Supermodelisis tik baisios ir patampa
O mes tai tikrosios gražuolės 😂
Tai jei aš ne iš gražiųjų rato, tai jau neturiu teisės apie kitų grožį kalbėti
Nu negraži ji MAN, Angelina irgi MAN negraži, iš senųjų supermodelių MAN toli gražu ne visos gražuolės. Kad modelio kūną turi, tai jau automatiškai visiems gražiausios, nu ne. MAN ne
Negi dėl skonio ginčysimės
Įsitaisė ir užmigo. Net pajudėt negaliu.
Pasiguglinau, tikrai Juliana Awada sauniai atrodo. Labai silto veido. Vot, nezinojau, susipazinau
Bet tai kam ji pavedimus daro apatinio voko vidinėje linijoj 🤔
Ji realiai darosi tokį dūminį makiažą, voko viršutinio nesimato, tai, kad išryškinti akis pabrėžia apačią ir viršų spalvina taip pat. Kitu atveju makiažas iš toli nesimatys, foto tuo labiau. Kaip ir pagal taisykles reiktų daryti kitaip, bet realybėje nesimatytų nieko tada.
Aha tikrai pati baisiausia
Supermodelisis tik baisios ir patampa
O mes tai tikrosios gražuolės 😂
Komercinis grožis yra komercijai. Man nepatinka dirbtini dalykai, kad ir kaip jie būtų išlaižyti.
Man net Karalienė ir Kamila už ją gražiau atrodo.
Realiame gyvenime, juk gražesnė moteris be makiažo skuoksnio ir be pripustų lūpų.
Normalios tos lūpos. Tarsi nematei tikrai pripūstu. O makiažas yra daugumos moterų kasdienybė. Tame tarpe ir mano. Nesuprantu rimtai kur tu ten matai kažkokius tragiškus makiažo sluoksnius. Kukliai ji dažosi
Na pas ją baisiau negu makiažas - išpjaustyta visa.
Dėl makiažo ir pripustų lūpų apie kasdienes gražuoles rašiau.
Šiaip aš irgi makiažinuosi, bet stengiuosi, kad kažkaip natūraliau atrodytų.
Bet kaip sakoma, skoniui draugų nėra.