Įkraunama...
Įkraunama...

Mėgstančios burbulus ir pokalbius ;)

Na jei vertini vyridkums, tai iš vis grožis antraeilis. Bet jei vertini būtent išvaizdą, tai ir vertini fizinės savybės tiesiog

Ir kur čia operuota ir bele kaip daug ptimakiazinta? Viskas OK su ja

Nori įtikinti? Plika akimi matosi. Man ji negraži. Ir nepataps gražia, kad ir kiek įtikinėtum. O tu grožėkis. 

Atsakyti

Laba. 

Nū žiūriu į jos jaunos foto ir dabar mp. Nematau nieko pjaustyto. Gaaal nosis kažkiek koreguota. Kur ir ką tu išpjauto matai?

O ir makiažas tikrai lb natūralus jos. Išskyrus tuos vokų pavedimus. Bet pvz is Kate Middleton negražus pravedimai

Man jos akys viską gadina, negaliu į ją žiūrėti. Kaip ateivė kokia. 

Atsakyti

Nori įtikinti? Plika akimi matosi. Man ji negraži. Ir nepataps gražia, kad ir kiek įtikinėtum. O tu grožėkis. 

Tu gali pasakyt kas konkrečiai tai plika akim matosi nuoperuota?

Atsakyti

Tu gali pasakyt kas konkrečiai tai plika akim matosi nuoperuota?

Atsakyti

Labas rytas, važiuoju masažui 🥰tokie baisūs kamščiai Kaune, visur perkasta ir palikta, kitur gatvės uždarytos. Kažkoks košmaras.

Atsakyti

Nū žiūriu į jos jaunos foto ir dabar mp. Nematau nieko pjaustyto. Gaaal nosis kažkiek koreguota. Kur ir ką tu išpjauto matai?

O ir makiažas tikrai lb natūralus jos. Išskyrus tuos vokų pavedimus. Bet pvz is Kate Middleton negražus pravedimai

Tai Kates is viso veidas asimetriskas.Kaip angle tai ji nebloga(nes jos daugumoj i avis panasios),bet seip tai miela elegantiska moteris ir tiek.O ir elegantiskai jai lengva buti ...

Arabes aplamai lb gražios ryškios moterys. Nu bet vat tos tai dažosi per daug :D. Nors kaip tik joms mažiausiai to ir reikia

Zinok ne visos daug dazosi.Kad prisiziuri tai taip,bet o kuri is pirmuju ledi eina i viesuma be makiazo?

Matosi tie Melanijos metai, nera "pagalves" efekto. Akys keistokos, bet pas ja ir jaunystej jos lb siauros, specifines buvo. Panasios i Grigaicio.

Mano akiai dailiai ji atrodo. Visada skoningai apsirengus, puikus stiliaus pojutis, priziureta figura.

636637114716139754-AFP-AFP-15L4AP.jpg?wi

Labs.

Man tai irgi viskas gerai su ja.Jos akys grynai kaip mano.

Na mano akiai ir pas moteris visumos reikia. Lėlytės veidelis ar daili figūra dar nėra grožis. Reikia ir šarmo ir proto. Tuštutės mažai kam gražios. 

Labas rytas. Jaučiu, kad pakilau su tempa. 

O is kur zinai kad jos tustutes?Ir be sarmo?Manau tai suprasti galima tik pabendravus su zmogum.

Laba. 

Man jos akys viską gadina, negaliu į ją žiūrėti. Kaip ateivė kokia. 

Va va,tai ir as ateive.

Labas rytas mamzes.

Atsakyti

Daug gražių moterų yra. Nesiruošiu vardinti  :P  Visai man neįdomu apie jas kalbėti  :D  Ir į gražių vyrų paieškas temoj niekada nesikišu  :P 

Labas rytas  :)  Pas mus ir vėl lietus, net dvi dienos sausos buvo, senai lijo, tegul laisto  :lol: 

Atsakyti
QUOTE(festina lente @ 2019 06 05, 02:12)
<p>Pastebėjau, apie gražius vyrus lengviau kalbėtis. Pasakei gražus ar ne ir viskas aišku. O apie moteris jau turi pasiaiškinti, kodėl tau kažkokia gražuolė visai negraži  biggrin.gif​ </p>

Geras pastebejimas. biggrin.gif
As suku galva, reikia telefonui to greitojo ikroviklio ir laptopui power bank ir tinkamo laido. Parametruose visiskai nesigaudau. Jauciu, imu suni ir einu iki Lemona, ten virai tegu parenka.
Dariau troskini cenakuose su darzoviu rinkiniu, kur dar pakutis Italian seasoning komplekte, nu kai suberiau visa, tai jau supratau, kad suds su bruknem gausis. Permusa tos zoles visa skoni, atbulais dantim paragavau, gerai, kad turiu keturkoji gurmana, kuris uzskaito mano visus sedevrus. Tai va dvi dienas paeiliui, ir suejo visas. biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linamog: 05 birželio 2019 - 10:20

Va va,tai ir as ateive.

Labas rytas mamzes.

Nepanaši tu į ateivę.  :P  :D​ 

Atsakyti

Nepanaši tu į ateivę.  :P  :D 

Tu manes be akulioriu nemetei.MB mane totorka vadina del akiu ikypumo.Sake kad totoriai per Lt eidami matyt genus paliko.

Atsakyti

Skaičiau skaičiau ir pamačiau Elijos totorką. Nenustoju žviegt.

Linamog tavo keturkojo skrandis yra labai atsparus. Mano jautrioji gležnoji gėlelė lodorius susirgtų nuo tokių vaišių. Pagaliau atradom jam tobulą maistą i nevaišiname griežtai jokiais kitais maistas, tai šuo yra tobulos formos. Net veterinarė vakar atsigrožėt negalėjo. 

Kur AA? 

Aš, matyt, sergu. Buvau turguje, gėlių kalnai, o aš ničnieko nenupirkau. Nieko. Diedas liepė tiesiai į ligoninę važiuot. Sunerimęs jis dėl mano būklės. Nu, bet rimtai, nieko nebereikia kieme. Tik šilumos.

Eularija, nesirk.

17 gausime tyrimų rezultatus.  

Atsakyti

Laba diena, 

Nesirkit, panos! Linamog, eina sau, rimtai sunekas stiprios sveikatos, jeigu toki maista eda  :D 

Sveikinu  :4u: 

61743046_2782590798478995_23176589624611

Atsakyti