I ta tema giriuos, akuratnai nesiau i rusiavimo konteinerius plastmases indelius nuo uogu ir kartono deze nuo indaploves tableciu su zurnalais.
Nu yra yra.Mano akimis nuostabios moterys Ameera al Taweel -saudo arabijos princese,paskui Moza bin Nasser kataro karaliene,nuostabiai grazi ir elegantiska Maroko karaliene Lalla Salma.
Gražios, bet man kliūva jų rytietiškas rengimosi stilius. Suprantu, kad kitaip jos negali, bet mano akis tai džiugina mažiau.
Laba diena, Nesirkit, panos! Linamog , eina sau, rimtai sunekas stiprios sveikatos, jeigu toki maista edaNu laba diena,kas per stiprios sveikatos?Pries kiek metu tas kombikormas atsirado?Ede sunys viska ir daug sveikesni buvo negu su tuo jusu cip-cipu. As irgi siuksles rusiuoju.Jau net nemokeciau gyventi kitaip.Sveikinu
![]()
Gražios, bet man kliūva jų rytietiškas rengimosi stilius. Suprantu, kad kitaip jos negali, bet mano akis tai džiugina mažiau.Nieko jos nesirengia rytietiskai.Gal ta Moza tik ant galvos deda ta kepuraite,bet ji ir be jos buna irgi.
Nu laba diena,kas per stiprios sveikatos?Pries kiek metu tas kombikormas atsirado?Ede sunys viska ir daug sveikesni buvo negu su tuo jusu cip-cipu.
Nu zmones irgi valge bulves su mesa, riebaluose gaminta maista ir nebuvo visokiu to, ano negalima/netoleruoju ir pan. Kur tu anais laikais butum radus koki be gliuteno valganti ar vegetara ar vegana.
Nu zmones irgi valge bulves su mesa, riebaluose gaminta maista ir nebuvo visokiu to, ano negalima/netoleruoju ir pan. Kur tu anais laikais butum radus koki be gliuteno valganti ar vegetara ar vegana.
Zmones valge burokus,nedaug grudu(rugius,kur gliuteno labai mazai),bulves,riesutus,uogas,grybus ir mesa vos ne tik du kartus per metus(Per Kaledas ir Velykas,kada pjove kiaules).Cukrus buvo tik medaus pavidale.Is riebalu buvo sviestas ir kiaules taukai,tai labai taupe.Taip kad dieta buvo visai kitokia.Ligos buvo kitos.
Zmones valge burokus,nedaug grudu(rugius,kur gliuteno labai mazai),bulves,riesutus,uogas,grybus ir mesa vos ne tik du kartus per metus(Per Kaledas ir Velykas,kada pjove kiaules).Cukrus buvo tik medaus pavidale.Is riebalu buvo sviestas ir kiaules taukai,tai labai taupe.Taip kad dieta buvo visai kitokia.Ligos buvo kitos.
Kaip suprantu kalbama apie mūsų vaikystės laikus (juk prisiminimai apie šunų maitinimą tuo kas liko nuo stalo rašomi iš asmeninės patirties vaikystėje) - tai bent jau mano šeimoje maitinosi visai ne taip. Kur jau ten cukrus tik medaus pavidale ...net purto prisiminus kaip po tris šaukštelius cukraus į arbatą dėdavom. Mėsa ne dukart metuose, o būtinai kasdien visokiais pavidalais, tik per pasninkus ne. Dar daug bulvių patiekalų. Ir sriubos su duona, kad sočiau būtų...