Įkraunama...
Įkraunama...

Mėgstančios burbulus ir pokalbius ;)

Laba damos

ale karstis tai toks nesvietiskas. Lekiau anksti ryte i darba padirbt kol truputi vesiau. Bet vis tiek karsta. Visjas teket nori

Uzmarinavau sonkaulius. Ryt ar lauxo kepsim. Dar agurkus greituoju budu uzmarinavau maisely. 

Vaziuosim i jazzo festivali.

Va naujas balkono gyventojas

Priedas  IMG_20190608_151550.jpg   204,42KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Kiba visos vilnietes i Baltic Pride isvare?

kur kur? :D tokiu oru tik prie ezero/juros :D afigienos atostogos! afigienas oras!

Oragyt, kaip tu mazut? :lol:

Atsakyti

maja, kaip fainiai! cia taip pirkt buna? mano spoke nualptu is laimes tokia turedama. is Druskininku kai vaziavom jau matem, kad zemuoges parduoda pakelej, bet uzvakar pacios pamiskej radom tik neprisirpusias dar.

Atsakyti

Relaksuoju Birštone, vandens motociklų varžybos. Oras nerealus 🥰

Pridėta:

Atsakyti

Ajėz, koks Rykutės avinukas fainas. :wub: 

Atsakyti

Ajėz, koks Rykutės avinukas fainas. :wub:

Aš jau mano apžėlusiai madam, skutimo įrankį ant pakrovimo uždėjus. Barzdą kaposiu. Bet jau ji ir daba kavojasi. :D​ 

Atsakyti

Aš jau mano apžėlusiai madam, skutimo įrankį ant pakrovimo uždėjus. Barzdą kaposiu. Bet jau ji ir daba kavojasi. :D​ 

Pirmadienį skambinsiu registruoti kirpimui plikai 😁 prieš tai su žirklėmis apkarpydavau pati, nes taip nėra kada jo vežti.

Atsakyti

Oi tai šuns vilnos turėsi  :D​ 

Atsakyti

Oi tai šuns vilnos turėsi  :D​ 

Galiu padovanoti, nes pas jį ji auga nerealiai greitai 😅

Atsakyti

Galiu padovanoti, nes pas jį ji auga nerealiai greitai 😅

Kojinių pavidalu prašyčiau  :rolleyes:​ 

Atsakyti

maja, kaip fainiai! cia taip pirkt buna? mano spoke nualptu is laimes tokia turedama. is Druskininku kai vaziavom jau matem, kad zemuoges parduoda pakelej, bet uzvakar pacios pamiskej radom tik neprisirpusias dar.

Aga. Turguj pas mus 6 eur. Turejo gal 10 tokiu ir pardave mygom

dar vieba indeli 200 gr kazkur nupirkau taip suvalgyt ( 2€).

O namie nuo to krumo nurinkom derliunl irgi indeli nebloga

Atsakyti

Upjora, o tie kaulu lauzytojai padeda?

Kiba visos vilnietes i Baltic Pride isvare?

Labai padeda.

Juokauji? Taigi kapeliai!!!

kur kur? :D tokiu oru tik prie ezero/juros :D afigienos atostogos! afigienas oras!

Oragyt, kaip tu mazut? :lol:

O tu saulyt, nejauti kaip aš tave dabar išvadinau?  :B  O rimtai tau gerai toks oras? 

Nelabos. Nekenčiu tokio oro. Nafig. Tikiuosi, kad prognozuotojai neklysta, dar kelios niekingos savaitės ir vėl grįš normali lietuviška vasara. 

Atsakyti