Oras fantastika, aš kaifuoju, rytoj pležintis važiuosiu gražaus įdegio 🥰
Rykute, 08 Bir 2019 - 20:38, parašė: Pirmadienį skambinsiu registruoti kirpimui plikai 😁 prieš tai su žirklėmis apkarpydavau pati, nes taip nėra kada jo vežti.Tik nesugalvok skust plikai, iškeps tavo šuo
Screenshot_20190608-215820_Facebook.jpg 121,22KB
0 Parsiųsta kartų
sveikos
gera prie juros, vakar ir siandien vakarus leidom ten, taip lengviau karsti istverti
Frofe kaip suprantu kaifuoja
Kaip smagu, kad jus saulute džiaugiatės, o pas mus o pas mus vis dar labas rudenėlį 😊ir tikiuosi kol grįšiu į LT atostogų vis dar bus gražus oras 😊
Uproja man irgi porą dienų skaudėjo galvą iš pat ryto pabudus. Galvoju gal čia tiesiog kažkoks blogas “debesis” įtakojo. Bet jeigu sakai, kad reikia laužyti, tai gal reikia.
Ai dar pasigirsiu, kad vis esu “lieknejimo” kelyje 😊 labai lėtai, bet judu tikslo linkui 😊
Supratau,kad Frofesore mano drauge, kaifuoju as nuo tokio oro. Ech, kad visa vasara tokia butu...
Sistina, as irgi vis dar tam paciam kely, minus 5 kg, bet jau antra savaite stop, nei pirmyn, nei atgal. Ai, bet ir 5 kg gerai, bent jau planas minimum ivykdytas
Bliamba, kaip pavargau, pora savaiciu juodu buvo, dirbau ne tik uz save, bet dar ir vedeja pavaduot reikejo. Atostogu metas, nieko nepadarysi. Negana to, vakar dar mano mazasis vel koja susilauze...Bet ai, as vis dar save tikinu kad mazos nelaimes apsaugo nuo dideliu...
Supratau,kad Frofesore mano drauge, kaifuoju as nuo tokio oro. Ech, kad visa vasara tokia butu...
Sistina, as irgi vis dar tam paciam kely, minus 5 kg, bet jau antra savaite stop, nei pirmyn, nei atgal. Ai, bet ir 5 kg gerai, bent jau planas minimum ivykdytas
Bliamba, kaip pavargau, pora savaiciu juodu buvo, dirbau ne tik uz save, bet dar ir vedeja pavaduot reikejo. Atostogu metas, nieko nepadarysi. Negana to, vakar dar mano mazasis vel koja susilauze...Bet ai, as vis dar save tikinu kad mazos nelaimes apsaugo nuo dideliu...
Kaip smagu, kad pakeleivių yra 😊5kg yra daug, o jeigu dar kelis kartus po 5 galima ir išnykti, bet man tai negresia 😊man svoris gal daugiau kaip mėnesį stovėjo vietoje, bet dabar kelios savaites vėl po truputį krenta.
O jau gražumų gražumas 😊🐈katės valdo 😊
Mano velnė pedikiūrą darosi:
Laba.
Ir man ir man patinka karščiai, ir aš tinku į drauges.
Peržiūrėjau prado foto, nu nenormalu man ir nesu tolerantiška tokioms eitynėms, esu tolerantiška jų seksualinei pakraipai, bet čia feu, jei taip elgtūsi normalios pakraipos žmogus, jį vis vien vadintų psichu 😁
Ir tikrai manau, kad tie paradai vis taps labiau spalvoti tokiais sexnuogaliais kaip ir kitose šalyse.
Pridėta:
Sušalo mergytė.