Įkraunama...
Įkraunama...

Mėgstančios burbulus ir pokalbius ;)

Paklausiau prognoze rytojui: Londonas +12 ir lietus. Nu uzuojauta jums, merginos. Lietuvoj Ispanija, net nurudusios zoles po langais negaila.

Persefones sunui, tai didelis balionas :4u: Cia vel ta pacia?

Atsakyti

O tu saulyt, nejauti kaip aš tave dabar išvadinau?  :B  O rimtai tau gerai toks oras? 

kuo rimciausia- man labai gerai toks oras. patalpoj, aisku, nemegstu ir as pirties, bet kad daugumoj dabar visur kondiskes, namie ventiliatoriai dirba non stop, tai isgyvenama. bet laukeeeee- fantastika toks oras! zinok analogiskai, kaip tu kaifuoji nuo sniego, tai as va nuo karscio :)

Atsakyti

Persefones sunui, tai didelis balionas :4u: Cia vel ta pacia?

Koja ta pati, tik kitoj vietoj. Šį kartą per čiurną lūžo. Ketvirtadienį važiuosim pas traumatologą, gal leis tą seną platikinę langetę užsidėti, nes dabar tai žiauru per tokius karščius gipse. Net nusipraust normaliai vaikis negali.

Atsakyti

Koja ta pati, tik kitoj vietoj. Šį kartą per čiurną lūžo. Ketvirtadienį važiuosim pas traumatologą, gal leis tą seną platikinę langetę užsidėti, nes dabar tai žiauru per tokius karščius gipse. Net nusipraust normaliai vaikis negali.

vaikams plastikini itvara tai paciai galunei ligoniu kasos kompensuoja kas 2 metus. jei po jo traumos jau praejo  tiek laiko, gali prasyti kad israsytu siuntima naujam itvarui pagamint

Atsakyti

Labas rytas!

Gaila Perfesonės vaiko... 

Fate, nėr šilumos šiais metais, nėr. 

Atsakyti

Priedas  IMG_20190610_084231.jpg   178,98KB   0 Parsiųsta kartų

Lodoriui yra garsiai skaitomos istorijos rytais.

Atsakyti
QUOTE(Upjora @ 2019 06 10, 10:43)
Lodoriui yra garsiai skaitomos istorijos rytais.

Jeeeetau, koks apsisvietes pupuniukas bus. Grizes neatpasakoja? biggrin.gif
Atsakyti

vaikams plastikini itvara tai paciai galunei ligoniu kasos kompensuoja kas 2 metus. jei po jo traumos jau praejo  tiek laiko, gali prasyti kad israsytu siuntima naujam itvarui pagamint

Pusmetis tik praėjo  :oh: gerai kad neišmečiau aš to įtvaro, jei tik leis, vis patogiau kojai bus. Galvoju jam gal kokio kalcio nupirkti pagerti, po praeito lūžio tik vitaminą D liepė gert  :hmm:​ 

Atsakyti

ahoi pirmadieni :) baigesi atostogos, reikia grizt i realybe :D ai nors ryt jau vel iseigines, tai dzin :lol: ryt 33 Vilniuje zada  :bigsmile:  :bigsmile: 

kur perkat maudymkes? as siaip nesimatavusi bijau pirkt, bet jau baigiu prarasti vilti rasti tinkama, tai ziurineju internete.  apacia dazniausia gera, per papus mazas  :oh:  vientisi nepatinka, noriu atskiro, ir kad petneseles butu galima nusegti. 

Atsakyti

Laba.

ahoi pirmadieni :) baigesi atostogos, reikia grizt i realybe :D ai nors ryt jau vel iseigines, tai dzin :lol: ryt 33 Vilniuje zada  :bigsmile:  :bigsmile:

kur perkat maudymkes? as siaip nesimatavusi bijau pirkt, bet jau baigiu prarasti vilti rasti tinkama, tai ziurineju internete.  apacia dazniausia gera, per papus mazas  :oh:  vientisi nepatinka, noriu atskiro, ir kad petneseles butu galima nusegti. 

Aš internetu pirkau, iš USA, viršus geltonas, apačia pilka, pataikiau dydį. Jeigu reiktų  pirkti, vėl jaučiu intiku pirkčiau. Atskirai pasirenki viršų ir apačią. 

Atsakyti

Laba.

Aš internetu pirkau, iš USA, viršus geltonas, apačia pilka, pataikiau dydį. Jeigu reiktų  pirkti, vėl jaučiu intiku pirkčiau. Atskirai pasirenki viršų ir apačią. 

ilgai laukt is USA, man gerai butu greit :D LT vistiek greiciau atsiustu. bet turiu itarima, kad tinkancio ir patinkancio as ilgai nerasiu :lol: tampysiu ir toliau savo numyleta senuka :D 

Atsakyti

:D 

Priedas  20190610_120851-600x638.jpg   72,84KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti