Įkraunama...
Įkraunama...

Mėgstančios burbulus ir pokalbius ;)

Su tokiu mano papai išeina gyvent atskiro gyvenimo. O triumph'o kaip bebūtų keista, neišvaizdūs kabo, bet labai liuks gyvai atrodo. Aš jau 3 vnt. jų turiu. Vieninteliai tinkami mano formoms. Tvirti. Bet faktas, kad reikia matuotis. Vientisų jų nebandžiau. Kai ieškojau jie dar neturėjo fy dydžių  :B​ 

Šitas maudomas labai tvirtai viską vietose laiko.

Atsakyti

O ko pati nestovi, kad kelti ją reikia?  :D
Kuriai čia +-40 nuo D dydžio natūralus stovi 😀
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GAILE*: 10 birželio 2019 - 18:10

Šitas maudomas labai tvirtai viską vietose laiko.

Bet tai jis braletes tipo. Tokie modeliai paprastai priploja didelius papus jei jie paglebe

Atsakyti

Su tokiu mano papai išeina gyvent atskiro gyvenimo. O triumph'o kaip bebūtų keista, neišvaizdūs kabo, bet labai liuks gyvai atrodo. Aš jau 3 vnt. jų turiu. Vieninteliai tinkami mano formoms. Tvirti. Bet faktas, kad reikia matuotis. Vientisų jų nebandžiau. Kai ieškojau jie dar neturėjo fy dydžių  :B 

Triumfas moka pasiut didelėms krūtinėms

Atsakyti

Bet tai jis braletes tipo. Tokie modeliai paprastai priploja didelius papus jei jie paglebe

Jis puikiai sukirptas/išformuotas. Kaušelis laiko formą. Jis nė iš tolo nepanašus į braletę, kuri tėra lygios medžiagos gabalas. Šoninės juostos pakankamai plačios, kad laikytųsi tvirtai ir neleistų niekam keliauti ten, kur nereikia.

Atsakyti

Laba, 

Persefone, - tobuli katinai  :wub: Užjaučiu tavo vaikį, jėtau, kokia neteisybė per atostogas. Kaip jam taip nepasisekė antrą kartą? :unsure:  Jeigu jums reikia ramentų galiu padovanoti, maniškio jau 2 poros atlikusių. 

Tobuliausia pirkta maudymkė buvo iš La Senzos. Rudenį pirkau iš Accessorize. Oro uoste, vos ne bėgomis. Išpardavimas buvo, mokėjau ašaras, bet jau patogumas neišpasakytas  :D  Mylėsiu tą maudymkę ilgai. 

Vakar tokia suvelta diena buvo, kad iki šiol pykstu  :D Jau senai buvau užsakiusi pietus Radio rooftop bare mūsų tėčiui, tėčio dienos proga. Kas nežino tai toks baras ant aukšto namo stogo, gali būti po stogu, gali būti atviras. Atsiveria visas Londono vaizdas, labai gražu. Nu vis įtarimus kėlė atsiliepimai apie maistą nu, bet galvoju  negali būti, negaaali būūūūti taip blogai tokiame bare. Bare jau buvau buvusi, visks čiki piki, gėrimams viskas gerai. Antrą kartą surizikavau, pirmas kartas buvo, kai nepatikėjau viešbučio atsiliepimais Italijoje. Kur užkėlė į kalno viršūnę ir patekom į baisųjį Folčio viešbutį. Viešai pasižadu, daugiau visada tikėsiu TripAdvisor atsiliepimais. Daugiau niekada. 

Pirma - staliuką gavom blogą. Pradėjau burbuliuot, gavom kitą. Bet prie jo valgyti neįmanoma. Jis žemiau kelių. Nusprendėm, kad išgersim gėrimus, eisim valgyti į Flat Iron. Pradedam užsisakyti gėrimus - aperolio neturi. Aperolio  :blink: tokiame bare... Nu nieko. Kai pasakau, kad nevalgysim, nes nepatogus stalas, greit sujudo, gavom padorų stalą su visu vaizdu ir pan. kaip norėjau. Jėzau, geriau būčiau negavusi jo. Atnešė užsakytą steiką: šiaip sau į lėkštę įdrėbtą mėsos gabalą su lašinias ar riebalais nežinau, bet visai net nepanašu į steiką. Šalia kokius 3 kartus šildytos bulvytės fri ir nepatikėsit: kečupo įpilta a la padažas  :oh:  :mega_shok: Koks vaizdelis, toks ir skonis. Baisu, tragedija, siaubų siaubas. Mane paskui net pykino. Tai prie nenusisekusio maisto, dar nenusisekė ir mano batai. Apsimoviau naujus, mandrius designer batus. Biški suabejojau (vėl.. daugiau visada klausysiu savo intuicijos), kad pirmą kartą gali spausti. Nu, bet nuraminau save. Designer šiuzai nespaus, bus pats tas. Jau prie metro supratau, kad ... šakės  :bijau2: Kadangi batai kur išlenda pirštai, tai ties ta linija pirštus beveik nupjovė. Neskaitant to, kad viduryje ekskursijos po miestą prisipirkau pleistrų ir apsiklijavau visas įmanomas vietas. Nepadėjo. Pirštus beveik nupjovė, kulnus beveik sutrynė. Ne nutrynė, o sutrynė. Grįžau kraujuotom kojom, baisiai pikta, nelaiminga, nevalgiusi ir pasiutusi, nes ir siurprizas sugadintas buvo ir šventė nepavyko, ir pinigų krūva išleista. Jeigu vyras nebūtų greit vyno taurės pakišęs, būčiau ir apsiverkusi  :laugh:

Atsakyti

Užjaučiu limcaca :D. Bet lb juokingai papasakojai

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GAILE*: 10 birželio 2019 - 18:28

Vakar tokia suvelta diena buvo, kad iki šiol pykstu  :D 

Džyziz. Imk balionų  :4u:  :4u:  :4u:​ 

Atsakyti

Kai važiavom namo metro, tai vyrui sakiau, kam čia tie mandri restoranai, varom į lietuvinę pirksim alaus ir siemkių, bus geriausia šventė, sode ant suoliuko   :B  :laugh: 

Atsakyti

oj Limca, te balions  :4u:  bet skaitesi tai tikrai juokingai :D 

Atsakyti

Juokiasi jos. Šiandien visur su kedukais varinėjau, nes nu dar taip man nėra kojų nutrynę. Tokio stiliaus batų daugiau nebepirksiu. O, kadangi šiandien visą dieną vien tik lietus, tai namie išvis apsimovusi pūkuotas kojines vaikštau  :D  :D bet ir tai, lankstant pirštus skauda. 

Sutrukdžiau jums maudymkes rinktis.  :D​ 

Atsakyti

Juokiasi jos. Šiandien visur su kedukais varinėjau, nes nu dar taip man nėra kojų nutrynę. Tokio stiliaus batų daugiau nebepirksiu. O, kadangi šiandien visą dieną vien tik lietus, tai namie išvis apsimovusi pūkuotas kojines vaikštau  :D  :D bet ir tai, lankstant pirštus skauda. 

Sutrukdžiau jums maudymkes rinktis.  :D​ 

Kas per batai tokie? Rodyk, kad neužsirautume netyčiom.

Atsakyti