Įkraunama...
Įkraunama...

Mėgstančios burbulus ir pokalbius ;)

O tai sakai viduramžis ne kai 50  :hmm:

nu gal teoriškai, praktiškai jie savo vertę rinkoje pradeda ties 40-45 amžiumi tikrintis :P 

Aš irgi nei blodinė, nei ilgakojė, tik buferiais galiu pasigirti :D taikysiu jaučiu ir aš į Zuokienės gretas, nereiks man nė Jokūbo kelio :D 

Šiandien susipažinau su mažiaus naująją mokytoja, man visai patiko jauna, netoli 40 ties, tikiuosi vaikai bus geriau :rolleyes: 

Atsakyti

O pačios esat vertos, kad del jūsų vyrai stengtųsi?

As manau, kad esu visai nebloga. 

Aha. Dar paskutinį sakinį paskaityk  :laugh:​ 

Specialiai istryniau  :laugh:  :laugh: 

Pigiausios tada bus sitos: 

11397017ca_14_f.jpg

Atsakyti

Vsio, varau dirbt. 

Atsakyti

Na jei vyrai stengiasi, tada taip. O jei ne, reiškias ne. 

Bet aš ne už stengimąsi, aš už lankstumą, kompromisus, empatiją. Stengimąsi aš tapatinu su sunkiu darbu. O šeimoj neturi būt sunku. Krizių, blogų dienų, nesusikalbėjimų ir visko būna kiekvienoj šeimoj. Esmė, kiek tai tenkina abi puses. 

Tai tai ir yra pastangos. O ką tu įsivaizduoji tuo sunkiu darbu?

Atsakyti

Tai aiškei. Mes gi fainos  :flirt2: 

Ir kokiu matu tu tai pamatavai? Kokie objektyvūs to vertingumo kriterijai?

Atsakyti

Tai tai ir yra pastangos. O ką tu įsivaizduoji tuo sunkiu darbu?

Ne, tai yra normalus bendravimas. Sunkiu darbu įsivaizduoju vienpuses pastangas išsaugoti šeimą bet kokia kaina. Kai darai tai, kas tau nepriimtina, nepatinka ir jautiesi besiaukojanti dėl šeimos. Ir dar dažniausiai ta auka yra niekam nereikalinga ir nevertinama.

Atsakyti

As manau, kad esu visai nebloga. 

Specialiai istryniau  :laugh:  :laugh:

Pigiausios tada bus sitos: 

11397017ca_14_f.jpg

Nu blyn ir spalva mano...  :laugh:  :laugh:  :laugh:​ 

Atsakyti

Nu blyn ir spalva mano...  :laugh:  :laugh:  :laugh:​ 

nu ir kulno nėra :D 

aš tai dabar su tokiom varinėju https://www.eavalyne...ASAEEgJ1ifD_BwE

Atsakyti

Žmogus kaip pėvėzė darbuotojas kažkokioj įmonėj niekam tikęs gali būti ir atleistas gali būti ...na bet kaip sutuoktinis tai kur padėsi ten ir tinka 😅 ...na nebent moterys netinkamai dėl jų stengiasi 😅

O gal vis tik žmogus gali būti netinkamas ne tik tarkim ūkininku būti, ar verslininku ...bet ir ne šeimai sutvertas ...ar visuomet verta stegtis iš nemėgstančio žemės darbų padaryti ūkininką arba pusě gyvenimo už jį tą arklą tempti ir tikėtis, kad persigalvos? Lygiai taip pat ir šeimoje, tikrai ne kiekvienas vyras apskritai vertas moters šalia. Kartais tiesiog klaida ir kita derėtų puikiai, o kartais ir jokios šalia nepriderinsi ☺

Atsakyti

Ne, tai yra normalus bendravimas. Sunkiu darbu įsivaizduoju vienpuses pastangas išsaugoti šeimą bet kokia kaina. Kai darai tai, kas tau nepriimtina, nepatinka ir jautiesi besiaukojanti dėl šeimos. Ir dar dažniausiai ta auka yra niekam nereikalinga ir nevertinama.

Tai pvz vyras sunkiai serga. Tau reik aukotis, nepatinka gi tai. Vsio? Skyrybos?

O dėl vaikų kiek stengiamės. Dėl senų tėvų. Dėl darbo. Dėl grožio pagaliau kiek istveriam nemalonumų. Tipo vyras ir šeimos išsaugojimas verti mažiau?

Atsakyti

Ir kokiu matu tu tai pamatavai? Kokie objektyvūs to vertingumo kriterijai?

Objektyvių kriterijų nėr, čia subjektyvi nuomonė  :rolleyes: 

Galėčiau stengtis dėl kito žmogaus. Iki tam tikro laiko. Nes jei tos pastangos bus vienpusės, nu tai kiek tu žmogau gali stengtis. O ir vėl gi, tai ką vienas laiko pastangomis, kitam gali atrodyti kaip savaime suprantamas dalykas. 

Atsakyti

Žmogus kaip pėvėzė darbuotojas kažkokioj įmonėj niekam tikęs gali būti ir atleistas gali būti ...na bet kaip sutuoktinis tai kur padėsi ten ir tinka 😅 ...na nebent moterys netinkamai dėl jų stengiasi 😅

O gal vis tik žmogus gali būti netinkamas ne tik tarkim ūkininku būti, ar verslininku ...bet ir ne šeimai sutvertas ...ar visuomet verta stegtis iš nemėgstančio žemės darbų padaryti ūkininką arba pusě gyvenimo už jį tą arklą tempti ir tikėtis, kad persigalvos? Lygiai taip pat ir šeimoje, tikrai ne kiekvienas vyras apskritai vertas moters šalia. Kartais tiesiog klaida ir kita derėtų puikiai, o kartais ir jokios šalia nepriderinsi ☺

Tikrai ne visada. Bet mes ir pačios ne visada visko vertos. Tik save priimam bet kokias ir įsivaizduojam kad ir vyrai taip turi mus priimt. Kai tuo tarpu pačios neatsako tuo pačiu 

Atsakyti