Įkraunama...
Įkraunama...

Mėgstančios burbulus ir pokalbius ;)

Miargai help. Reikia basučių. Kiek žiūriu, nu blyn su kuriom save įsivaizduoju, tik bobutiškos  :hmm:  Pasidalinkit nuorodom ir vaizdais kokias mėgstat, avit. Mano pagrindinis kriterijus - neaukštas kulnas. Patogios ir ne bobutiškos. 

Uij, labai sunkus reikalas. Kad jos visos pagal idėją bobutiškos  :D 

Kokios tokios mažiau bobutiškos: 

evonna_pink_680-002-043_main_sq_gy_1600x

Arba tokios: https://www.clarks.c...-Fae/p/26141571

Limcamca, mažylis ir aš sakom ačiū tau, siuntinukas atkeliavo  :4u:​ 

Nėra už ką, kad tik padėtų. Ar supratot, kad ramentų ilgis reguliuojasi?

Atsakyti

Supratom. Jau ir pasireguliavo sakė  :D Grišiu iš darbo pažiūrėsiu ar teisingai pagal ūgį pasidarė.

Atsakyti

Limcamca, 19 Bir 2019 - 13:07, parašė: Uij, labai sunkus reikalas. Kad jos visos pagal idėją bobutiškos :D Kokios tokios mažiau bobutiškos: evonna_pink_680-002-043_main_sq_gy_1600x Arba tokios: [url="https://www.clarks.co.uk/c/Deloria-Fae/p/26141571"]https://www.clarks.co.uk/c/Deloria-Fae/p/26141571[/url] Nėra už ką, kad tik padėtų. Ar supratot, kad ramentų ilgis reguliuojasi?
Nu blyn, nu žiūriu žiūriu, soriuks, nu bobutiškos :B :D Vieną variantą tokį lyg nusižiūrėjau

Priedas  20190619_130912-1512x2016.jpg   328,36KB   0 Parsiųsta kartų

Bet klausimas kaip gyvai tokios ant kojos atrodytų  :hmm:

Aš norėčiau tokių patogių, laisvesnio stiliaus, bet, kad į darbą būtų dar padoru eit  :D  Jaučiu tokių iš viso nebūna  :B  :D

Atsakyti

Priedas  Screenshot_20190619-111839.jpg   71,39KB   0 Parsiųsta kartųOrage, aš šiandien laukiu tokių basanoškių. Tegul tik pabando būti nepatogios.

Atsakyti

Supratom. Jau ir pasireguliavo sakė  :D Grišiu iš darbo pažiūrėsiu ar teisingai pagal ūgį pasidarė.

Pagal ugi ir ramentai gali buti per trumpi  :D  :D 

Nu blyn, nu žiūriu žiūriu, soriuks, nu bobutiškos :B :D Vieną variantą tokį lyg nusižiūrėjau

Bet klausimas kaip gyvai tokios ant kojos atrodytų  :hmm:

Aš norėčiau tokių patogių, laisvesnio stiliaus, bet, kad į darbą būtų dar padoru eit  :D  Jaučiu tokių iš viso nebūna  :B  :D

As kai nesu fane tu storu padu, tai man cia labiau bobutiska  :D sorriuks  :unsure:​ 

Atsakyti

Radau visai fun:

Priedas  0000200924885_01_pp.jpg   69,63KB   0 Parsiųsta kartų

Nu bet pamačiau kainą... 535€ Pagalvojau, kad visai nekaršta  :unsure:

Atsakyti

Pagal ugi ir ramentai gali buti per trumpi  :D  :D

As kai nesu fane tu storu padu, tai man cia labiau bobutiska  :D sorriuks  :unsure:​ 

Ni aš irgi nesu, nu bet kitos žemos, tai visai visai bobutiškos...  :unsure:​ 

Atsakyti

Radau visai fun:

Nu bet pamačiau kainą... 535€ 

Ne, tai reikejo is karto sakyti, koks biudzetas pas tave. Persikeliam pas Chanelius ir Diorus tada  :D  :D​ 

Atsakyti

O pačios esat vertos, kad del jūsų vyrai stengtųsi?

Atsakyti

Ne, tai reikejo is karto sakyti, koks biudzetas pas tave. Persikeliam pas Chanelius ir Diorus tada  :D  :D​ 

Aha. Dar paskutinį sakinį paskaityk  :laugh:​ 

Atsakyti

Tai aiškei. Mes gi fainos  :flirt2:​ 

Atsakyti

Na jei vyrai stengiasi, tada taip. O jei ne, reiškias ne. 

Bet aš ne už stengimąsi, aš už lankstumą, kompromisus, empatiją. Stengimąsi aš tapatinu su sunkiu darbu. O šeimoj neturi būt sunku. Krizių, blogų dienų, nesusikalbėjimų ir visko būna kiekvienoj šeimoj. Esmė, kiek tai tenkina abi puses. 

Atsakyti