Įkraunama...
Įkraunama...

Mėgstančios burbulus ir pokalbius ;)

Blueta, tai pakepei?

Atsakyti

Blueta, tai pakepei?

Aiktuaiktu. Kepyklelej paemiau 🤗

nemegstu miltiniu dalyku gamint. Kartais koldunus namie darau, nes geru ner pirkt. O kuciuku tai yr 🙏

Atsakyti

Laba,

Nezinau ar cia jau sveikinausi ar ne  :hmm:  :hmm: Penktadienis - kur jusu burbulai? 

As irgi labai  megstu Jo Malone. Pas juos svelnus, neikyrus kvapai. Labiausiai patinka wood sage & sea salt.  

Ant nagų  :wub:

Labvakar

Supratau, likau be Juozuko aprėdų, nu ir gerai. Ir nereikia. Būsiu ir toliau nemadinga.

O dar išskaičiau, kad mat geltonos gėlės negražu ar kava iš krūzikų neskanu. Tai va pasakysiu, kad pačios jūs negražios ir neskanios. Geltonos rožės - nuostabiausios, o kava tik iš krūzikų. :D

Atsakyti

Jou jou, Šons puonia krūzikus under 400 ml antpirščiais.... Ar antnagiais vadina.

Atsakyti
geltonos rozes ir man paciausios.
Atsakyti

Labas rytas damos !

Kvieciu pusryciu

Priedas  IMG_20191123_081545.jpg   139,37KB   0 Parsiųsta kartų

Ir kavos

Priedas  IMG_20191123_081627.jpg   82,8KB   0 Parsiųsta kartų

o cia spešial for gadget - barzdocius

Priedas  IMG_20191123_081659.jpg   156,34KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Vo, Maja apsikrėtė barzdočių liga. 

Labs rytas su minus 4.

Su pacukais eit buvo šalta.

Atsakyti

Kvyyyy! Maja, tu - auksas!!! Jau net brilijantai pakraščiukais lenda, žinok.

Lemodus.lt ESPRIT ir kompanijai taiko 25 pr. off Yraaaa auksyyyyyynis sejuonas. Turiu draugę, kuri sakė aną vienam kartui duos. Bo parsitempė iš Vokietijos visiško afekto būsenoj. Šarka, kaip ir aš  :wub:​ 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gadget3: 23 lapkričio 2019 - 09:04

Labas rytas.

Šiandien esu numačius Victoria seecret prasisukt. Noriu sportinės liemenėlės.

Atsakyti

Ahoi ponios, pas mumis nuspigino iki -5. Jei vėjo nebūtų, būtų liuks oras. Jau sulaksčiau į Benedikto turgelį, mėsų papirkau. Dabar bandau Oraginą įkalbėt nuvažiuot jam striukės. DĖve, dĖve koks baisus reikalas tą padaryt.

Atsakyti

Ahoi ponios, pas mumis nuspigino iki -5. Jei vėjo nebūtų, būtų liuks oras. Jau sulaksčiau į Benedikto turgelį, mėsų papirkau. Dabar bandau Oraginą įkalbėt nuvažiuot jam striukės. DĖve, dĖve koks baisus reikalas tą padaryt.

Na, nenori - tai nuvažiuok ir sau ką nors nusipirk  :D​ 

Atsakyti

Na, nenori - tai nuvažiuok ir sau ką nors nusipirk  :D​ 

Tu skaitai mano mintis. :D Rezgu tokį planą. :D

Atsakyti