Įkraunama...
Įkraunama...

Mėgstančios burbulus ir pokalbius ;)

Na mano nuomone toks savarankiškumas 9 m vaikui nėra neįmanomas. Aš irgi keliuosi vėliau. MB keliasi daug ankščiau, tai realiai jis tik pažadina vaiką išeidamas. O visas kitas susiruošimas jau paties vaiko atsakomybė. Paveluoja - gauna velnių mkloj pats, tikrai ne mama 😀

nu žinai, dabar kai VVT taip psichuoja, tai bijočiau, jei vaikas pastoviai į mokyklą vėluotų, tegu gauna pizdy ten, bet nežinai iki kiek nueit gali, pripaišys kokią nepriežiūrą dar

Atsakyti

Na mano nuomone toks savarankiškumas 9 m vaikui nėra neįmanomas. Aš irgi keliuosi vėliau. MB keliasi daug ankščiau, tai realiai jis tik pažadina vaiką išeidamas. O visas kitas susiruošimas jau paties vaiko atsakomybė. Paveluoja - gauna velnių mkloj pats, tikrai ne mama 😀

Nepasakyčiau, kad savarankiškumas matuojamas atsikelia rytais ar ne. Tu va, džiaugiesi, kad atsikelia, bet paskui rašai, kad po pietų vaikas nesugeba net valgyti pasiimti, paruoši sumuštinuką jam. 

Mano dičkis į keliones irgi pirmas prie durų stovi. O į mokyklą 4 žadintuvai nustatyti ir dar mama trypčioja prie durų. Paprastomis dienomis ir aš keliuose, tik su 3 žadintuvais. Su vienu niekaip - išjungčiau ir miegočiau. 

Atsakyti

nu žinai, dabar kai VVT taip psichuoja, tai bijočiau, jei vaikas pastoviai į mokyklą vėluotų, tegu gauna pizdy ten, bet nežinai iki kiek nueit gali, pripaišys kokią nepriežiūrą dar

O VVT - tai ne Vilniaus viešasis transportas?  :D​ 

Atsakyti

Ir kad jau apie pasikeitusius vaikų auklėjimo ypatumus. Tai ar prisimenat skaičiuotę iš vaikystės? Barė Jonas katinėlį, kam sudaužė ąsotėlį, katinėli nu nu nu, tave mušti ketinu  :mad2:​ 

Tai teko nugirsti ir šiuolaikinę, adaptuotą  versiją, kai dvi mergytės picerijoj, prie kito stalo vis linksmai skandavo belaukdamos užsakymo: Barė Jonas katinėlį,  kam sudaužė ąsotėlį, katinėli nu nu nu, atsargesnis būki tu  :lol: 

Atsakyti

O VVT - tai ne Vilniaus viešasis transportas?  :D​ 

ple, VTT :D per daug su viešuoju važinėju matyt :lol:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Frofesorė: 25 lapkričio 2019 - 19:18

nu bet dabar jei jau tema tokia, tai aš kiek prisimenu, mane irgi mama visada kėlė, nes man dalampački visokie žadintuvai buvo, kriokdavau kaip šernas. ir neturėjau anei telefonų dar, anei kompų, nebuvo net ką atimt, kad atsikelčiau savarankiškai. nu ir labai ačiū mamai, kad kėlė, kad žadino, nes tikrai niekada nebūčiau nuėjusi į pirmas pamokas, jei būtų palikusi pačiai tvarkytis. su laiku "išaugau", ir dabar nors vis tiek sunku rytais keltis, nes esu pelėda, bet atsikeliu pati.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Frofesorė: 25 lapkričio 2019 - 19:19

as tai matai pazistu kad 28 ir 31 metu sunaitelius mamos taip i darba ir kilnoja.Ir teisina tuo paciu.

Atsakyti

Mano dičkis į keliones irgi pirmas prie durų stovi.

maniškė kad ir kaip keliones mėgsta, bet jei skrydis ankstyvas, tai be šansų, lygiai tas pats, prižadint užtrunka ne ką mažiau. nu gal tik apsirengimas jau tada nebeužtrunka, nes gi atostogaut varo, o ne į mokyklą :lol:

Atsakyti

as tai matai pazistu kad 28 ir 31 metu sunaitelius mamos taip i darba ir kilnoja.Ir teisina tuo paciu.

na "truputį" yra skirtumas, kur 28 metų ir kur mokyklinio amžiaus. 

Atsakyti

Neveluotu pastoviai. Pora kartų nuo mokytojos gautų pastaba ir atsirastų atsakomybė.

Žadintuva išgirsti galima tokiu būdu: nuperki tokį senovinio tipo mechaninį, ar šiaip garsų, įdedi į metalinį kibirą, kurį pastatai kitam kambario gale toliau nuo lovos. Kad išjungti turėtų išlipti iš lovos.

Pasakai jai kad nuo rytojaus kėlimasis ir susiruošimas į mkla yra jos darbas. Pasakai kad pasitiki ja ir jos gebėjimais

Atsakyti

Nepasakyčiau, kad savarankiškumas matuojamas atsikelia rytais ar ne. Tu va, džiaugiesi, kad atsikelia, bet paskui rašai, kad po pietų vaikas nesugeba net valgyti pasiimti, paruoši sumuštinuką jam. 

Mano dičkis į keliones irgi pirmas prie durų stovi. O į mokyklą 4 žadintuvai nustatyti ir dar mama trypčioja prie durų. Paprastomis dienomis ir aš keliuose, tik su 3 žadintuvais. Su vienu niekaip - išjungčiau ir miegočiau. 

Ne, ne vien tuo matuojamas, toli gražu. Bet tokua nedidelė savarankiškumo apraiška lb lengvina dalią tėvams. 

O valgyti pasiimti jis sugeba puikiai. Tiesiog nenori gamintis, todėl valgo bet ką. As nenoriu kad valgytų bet ką, užtat pagaminu jam. Žinok ir vyrui gaminu, nors jis jau didelis savarankiškas berniukas 😂. 

Atsakyti

Mano sūnus planuoja pirkti žadintuvą. Bo nes mama kartaus sugenda ;)

Ok, sakau. Taupykis.

Atsakyti