Įkraunama...
Įkraunama...

Pirmąkart mokyklon!

sveikinu visas mamytes ir pirmokelius!!! wub.gif

ka tik gryzom prisisvente laugh.gif nu ka, stresas atlego, reik martinio ikalt smile.gif i sveikata mamytes!!!
Atsakyti
QUOTE (milabra @ 2004 08 29, 20:53)
Paskaitau Šviesos pasakų apie mokyklos gerumų, nusispjaunu ir pagalvoju - aš kažkur ne ten gyvenu....vis į netinkamas vietas vaiką įkišu. Darželis standartinis, mokykla bus irgi - sėdės kaip dideli suoluose, viską nešiotis reikia, nieko mokykloje nepalikinėja. Jokio kilimo klasėj nėra, džiaugiuosi, kad langai geri sudėti. Parkeris privalomas...žaislų tikrai nebuvo sąraše. Perėja nereguliuojama, prie jos net nebudima, nes tai jau ne mokyklos perėja, o ir įrengta ne vietoj, nes nesimato nieko... Aš sakau, kažkaip neteisingai vaiką vis įkišu g.gif

oij milabra... kodel savo mergytes i Suzuki neleidi? gi butent tokia aplinka ir kilimas ir spinteles(vaikai nieko beveik nesineshioja) ir jei reikia PRAILGINTA grupe.. kaip tik vakar i pirmoku klase buvau nosi ikishus - grzzhumelis isheiti nesinori biggrin.gif
jei shiandien skambinsi, tikrai nepervelu bus nes yra vietu dar pirmai klasei
Atsakyti
Man tai sresas neatlėgsta kazkodėl...Gal kad neišsimiegojau normaliai.Vakar iki 24 val. tvarkiausi,kol abu išmaudžiau,kol rūbus visiem suruošiau,po indai,rūbai ,zaislai išmėtyti,na žodžiu brdakas buvo baisesnis nei įprasta,tai kol iškuopiau namus,žiūriu ogi vidurnaktis.Ir miegas vis neėmė,sapnai kažkokie neramūs...Sapnuoju,kad gėles namie palikom... doh.gif
Mergina tai mano patenkinta.Tik neaišku,kaip toliau klostysis...Kol kas dar beveik nieko nepažįsta.Užrašiau į prailgintą.Švesim tik vakare.
Bet nerimas vistiek mane tebegraužia.... wub.gif
Atsakyti
QUOTE (mamy @ 2004 09 01, 13:38)
žodžiu bardakas buvo baisesnis nei įprasta

joo, bardakas ir pas mus buvo biggrin.gif lovu ryte ne neklojom, indu kruva liko kriauklej. Abi surikiavau, suziurejau ar ko nepamirsom tai jau is namu isejau suplukus visa smile.gif nieko, iprasim mamy wink.gif
Atsakyti
Sveikinu visus pirmokelius ir ju mamytes! Geru mokslu!!! clap.gif
Galva kvadratine, sianakt be miego. sad.gif Sedziu namie ir niekaip neatsipalaiduoju. Mano pirmokiukas isdroze pas drauga torto valgyt. smile.gif O as pildau kazkokias nesamoningas anketas mokyklai. Klausia koks atlyginimas, kas su vaiku pamokas ruos, kuo galiu padeti mokyklai ir t.t. Ka as zinau kas ruos. Kartais as, kartais tetukas, kartais mociute. Visi, kas netinges. biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif O mokyklai kuo galim padeti, tai vyras liepe parasyti "moraliskai". biggrin.gif Algu visai nerasiau - taigi ne ju reikalas. Ir manau visai nusizengia etikai. Nesamone. :blink:Kaip jus galvojat?
Arba dar klausimas "Gimimo vieta". Tai cia namu adresas ar ligonine? Yra atskiras punktas namu adresas. Tai rasyti, kad ligonineje gime? rolleyes.gif g.gif Visai susipainiojau, sedziu pikta, nervinuosi... mad.gif Va, ka reiskia stresas. smile.gif
Atsakyti
QUOTE (cipliukas @ 2004 09 01, 12:00)
O mokyklai kuo galim padeti, tai vyras liepe parasyti "moraliskai".

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Na,maniškis žinok lygiai taip būtų pasakęs... smile.gif
Atsakyti
Sveikinu visas pirmokus ir mamytes su rugsejo 1!!!

Na, nezinau, ar dar kam nors tenka is karto su trim vaikais susitvarkyt... Galvojau - prazilsiu unsure.gif Viena vaika vis tik lengviau sugaudyt. I Rugsejo 1 svente ejau su mazuoju kartu. Butumet mate, kiek jis juoko visiem sukele! Aisku, man rupesciu. Tik mamka bando pafilmuot ar pafotografuot - jis bando pasprukt. Klaseje mokytoja leido vaikstineti kur nori, pasiciupo baliona. Mokytoja pasakoja pasaka vaikams- bumbt! susprogdino vaikinas baliona. Mokytoja seka toliau - jis visokiais garsais pritaria, pakelia aukstyn rankas, ploja, sukauja. Zodziu likau slapia paskui lakstydama. Gerai, kad spejau ir pafilmuot, ir pafotkint. Tiesa, nezinau kodel, bet pirmoku pasus iteike Rasa Jukneviciene. Vaikams, aisku, dzin, o teveliams ispudi paliko.
Milabra >>> i kokia mokykla uzrasei savo mergyte? Eiguliu mokykloj, kaip kazkas minejo, galima ir ant kilimo pazaist, ir zaislu atsinest, sportine apranga klasej palikt - kad nereiktu kiekvienakart nesiotis. su knygom irgi spres problema - kad vaikai perdaug apkrauti nebutu. O mokytoja tikrai nuostabi, daug pas ja vyresniu vaiku vis ejo su gelem - tikriausiai ju pirmoji mokytoja buvo.
Pazymesim vakare, kai brolis is darzelio gris - su Luku parduotuvej prisirinkom ivairiu pyrageliu.
Atsakyti
QUOTE (cipliukas @ 2004 09 01, 14:00)
Sveikinu visus pirmokelius ir ju mamytes! Geru mokslu!!! clap.gif
Galva kvadratine, sianakt be miego. sad.gif Sedziu namie ir niekaip neatsipalaiduoju. Mano pirmokiukas isdroze pas drauga torto valgyt. smile.gif O as pildau kazkokias nesamoningas anketas mokyklai. Klausia koks atlyginimas, kas su vaiku pamokas ruos, kuo galiu padeti mokyklai ir t.t. Ka as zinau kas ruos. Kartais as, kartais tetukas, kartais mociute. Visi, kas netinges. biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif O mokyklai kuo galim padeti, tai vyras liepe parasyti "moraliskai". biggrin.gif Algu visai nerasiau - taigi ne ju reikalas. Ir manau visai nusizengia etikai. Nesamone. :blink:Kaip jus galvojat?
Arba dar klausimas "Gimimo vieta". Tai cia namu adresas ar ligonine? Yra atskiras punktas namu adresas. Tai rasyti, kad ligonineje gime? rolleyes.gif g.gif Visai susipainiojau, sedziu pikta, nervinuosi... mad.gif Va, ka reiskia stresas. smile.gif

va ir as anketa pildau wink.gif bet manes neklause apie atlyginima. Cia nesamone butu. Ne ju reikalas ir isvis koks jiems skirtumas? dry.gif
jo, rasyk gime ligoninej, mes normalus, ne naturalistai laugh.gif pamokas ruos su kaimynais laugh.gif wink.gif

Mes knygu i mokykla nesinesiosime, padaryta speciali lentyna tam. O parama klasei jau ivyko. Suremontavom net gaila su batais eit laugh.gif Kainavo apie 200lt kiekvienam teveliui wink.gif bet grazu rolleyes.gif irlempos naujos ir vaikams zaidimu kampa irenge. Negaila net kazkaip, tikrai yra skirtumas nuo pirminio vaizdzialio,kuri pavasari maciau rolleyes.gif
Atsakyti
Su rugsėjo pirmąja.
Aš irgi šiąnakt kažkaip blogai miegojau, paryčiui vis bijojau pramiegot, jaudinaus.Ryte pralyginau vyresnėlei bliuzoną, šaize, lygintuvas pavedė, kažką pridirbau, papurvinau, panika, dukra nepasiėmė nosinės, o sloga dar nepraėjus, kita pasiėmė kreivą skėtį, diedas ko tai ryte piktas kaip velnias atsikėlė, nu pradžia tokia šiaip sau nusimatė, programėlė mokyklos kieme šiaip sau buvo, vaikams ir suaugusiems neįdomu, atsibodo, klasėj nulinukų tėvų neleido, o pas pirmokėlę labai fainiai pasėdėjom visi.Grįžę suvalgėm tortą, ledų kokteilių, įteikėm mokinukėm baltų herberų, dabar dar su tėčiu kabake vaišinas panos...
Kažkaip ne į temą, abiem pamokos prasidės ir baigsis skirtingu metu toj pačioj pamainoj blink.gif
Ir dar, nei Norfoj, nei Rimi neradau pirkti aplankalų vadovėliams, tai kur pirkt, kai iš visko buvimo pardose nieko nėra?
Atsakyti
QUOTE (lengvute @ 2004 09 01, 19:11)
Ir dar, nei Norfoj, nei Rimi neradau pirkti aplankalų vadovėliams, tai kur pirkt, kai iš visko buvimo pardose nieko nėra?

Su aplankalais ir man bėda buvo, radau Vilniuj, Akropoly, prie įėjimo kažkokia kanceliarinių prekių parduotuvė, gal Office1? g.gif
Atsakyti
nusipirkau as norfoje tuos aplankalus ale ne vienas netiko mad.gif parasyta aiskiai ir pirmokui "Aplankalai 1 klasei" mad.gif
Atsakyti
Su Rugsėjo pirmaja Mamytėms mažiesiams mokinukams ir jų tėveliams !!!!!!!!!!!! clap.gif clap.gif clap.gif

niu šiandien pas mumi ir dienelė buvo...uchhhh blink.gif
bet viskas gerai baigėsi rolleyes.gif visi laimingi patenkinti į mokyklą ruošiamės, labai labai norim smile.gif
Atsakyti