QUOTE (milabra @ 2004 09 01, 20:25) |
Su aplankalais ir man bėda buvo, radau Vilniuj, Akropoly, prie įėjimo kažkokia kanceliarinių prekių parduotuvė, gal Office1? ![]() |
aplankalų buvo Maximose

QUOTE (Atra @ 2004 09 01, 21:55) |
aplankalų buvo Maximose ![]() |
Maximos aplankalai per mazi Maximos sasiuviniams. Siaubas, kaip susinervinau!

Labos mamulytes
Sveikinu jus visas ir jusu vaikucius su rugsejo 1-aja!
Vakar turejau laisva diena, tai negalejau jusu pasveikinti.
Ir mums viskas puikiai praejo, visai neverkiau( KAIP GALVOJAU ), o buvau ississiepus iki ausu, matyt, atvirkstine reakcija gavosi
Grize is mokyklos namuose pavalgeme sventinius pietus, tortuka, sampana vaikiska issovem
o as su savo mama irgi sampano buteli isgerem ir nepajutom
Paskui pas kita mociute nuvaziavom, su ja sampano, brendziuko, vaikas tai saldumynu prikirto
Gavo vaikas dovanu, prifilminau, o vakare ziurejom
Prisirasem i burelius:judriuju zaidimu ir lego konstravimo

Sveikinu jus visas ir jusu vaikucius su rugsejo 1-aja!
Vakar turejau laisva diena, tai negalejau jusu pasveikinti.
Ir mums viskas puikiai praejo, visai neverkiau( KAIP GALVOJAU ), o buvau ississiepus iki ausu, matyt, atvirkstine reakcija gavosi

Grize is mokyklos namuose pavalgeme sventinius pietus, tortuka, sampana vaikiska issovem

Paskui pas kita mociute nuvaziavom, su ja sampano, brendziuko, vaikas tai saldumynu prikirto

Gavo vaikas dovanu, prifilminau, o vakare ziurejom

Prisirasem i burelius:judriuju zaidimu ir lego konstravimo

Sveikos, mamytes
va ir praejo ta pirmoji diena... Ir nebuvo taip "baisu", kaip maniau, vakar visai nesinervinau, netgi atvirksciai
Sveikinu jus visas ir jusu atzaleles

va ir praejo ta pirmoji diena... Ir nebuvo taip "baisu", kaip maniau, vakar visai nesinervinau, netgi atvirksciai

Sveikinu jus visas ir jusu atzaleles

Na, mamukės, jau antra savaitė įpusėjo mūsų galvaskausmio
Kaip jaučiatės?
Mes žygiuojam, sunkiausia su durų atrakinimu, nes durys pasėdusios, sunku atrakinti, tai tenka ilgokai pavargti....
Šiandien pasakiau, kad lauksiu jau prie gatvės...o tai pusė kelio nuo mokyklos - teks ir nejudrią gatvę pačiai pereiti... O rytoj jau lauksiu už judriosios gatvės
Žiūrėsim, gal viskas bus normaliai, jau mažiau nervuojuos.
Kaip mokykloj? Mane jau nervinti betvarkė pradėjo. Tvarkaraščio dar vis nėra, tualetas siaubiakas, su nenusileidžiančiu vandeniu tupykla, Miglė sako, kai prikakota, tai labai šlykštu
Vyresni vaikai vos ne banditai, spardo vienas kitą į krūtinę, nugarą ir pan. Stumdosi ant laiptų nerealiai.
Su draugystėm dar vangoka, bet manoji su berniuku sėdi, tai sakė jau draugauja, atsinešė šokolado, pavaišino kadras
Tai prikroviau saldainių, irgi kad vaišintų
Apžiūrėjau mergaites, kurios eina į tą pačią pusę, liepiau panai susidraugauti, sakė beveik draugauja
Jau turi vieną priešę, špingalietka tokia, už ją net mažesnė, ko gero bus klasės zavadyla...
Tiek pas mus naujienų....

Mes žygiuojam, sunkiausia su durų atrakinimu, nes durys pasėdusios, sunku atrakinti, tai tenka ilgokai pavargti....
Šiandien pasakiau, kad lauksiu jau prie gatvės...o tai pusė kelio nuo mokyklos - teks ir nejudrią gatvę pačiai pereiti... O rytoj jau lauksiu už judriosios gatvės

Kaip mokykloj? Mane jau nervinti betvarkė pradėjo. Tvarkaraščio dar vis nėra, tualetas siaubiakas, su nenusileidžiančiu vandeniu tupykla, Miglė sako, kai prikakota, tai labai šlykštu

Su draugystėm dar vangoka, bet manoji su berniuku sėdi, tai sakė jau draugauja, atsinešė šokolado, pavaišino kadras

Tiek pas mus naujienų....
Nu man tai pasiseke, mama kas ryta nuveda ir parveda mano pirmokeli
Sedi maniskis su tokiu maziausiu kalseje berniuku, tai mama pasakojo, kad jis kas ryta verkia ir ji mociute vis drasina pries iseinant.
Norejo maniskis su kaimynka sedeti, ale mokytoja neleido, kad nebutu plepalu per pamokas.
Tvarkarascio ir pas mum dar nera- sake, kita savaite jau bus(tikekimes).
Pamokos baigiasi anksti-apie 10-10.30, tai pavargti nespeja.
Kas ryt idedu jam i kuprine tai sureli, tai bandele, tai labai jis tuo dziaugiasi
Tik kai grista is mokyklos, mama pasakoja, zaidzia ir zaidzia su masinelem, garazus stato, ko jau seniai nebuvo.
Matyt, jam dar norisi vaikiuku pabuti
Nes tos masinos jau kkius metus dulejo, vis nereikejo, o dabar visokiu dydziu issitrauke ir zaidzia, zaidzia iki begalybes...
O kaip, milabra, jusu mokytoja?
Man tai musiske nelabai patinka, i tevu susirinkima atvare su tokia ryskiai ruzava bliuska nuogais peciais:nu ka as zinau, jeigu ji ir vaikams taip apsirengus desto...
O gal cia as atsilikus, gal dabar mokytojos taip ir rengiasi???

Sedi maniskis su tokiu maziausiu kalseje berniuku, tai mama pasakojo, kad jis kas ryta verkia ir ji mociute vis drasina pries iseinant.
Norejo maniskis su kaimynka sedeti, ale mokytoja neleido, kad nebutu plepalu per pamokas.
Tvarkarascio ir pas mum dar nera- sake, kita savaite jau bus(tikekimes).
Pamokos baigiasi anksti-apie 10-10.30, tai pavargti nespeja.
Kas ryt idedu jam i kuprine tai sureli, tai bandele, tai labai jis tuo dziaugiasi

Tik kai grista is mokyklos, mama pasakoja, zaidzia ir zaidzia su masinelem, garazus stato, ko jau seniai nebuvo.
Matyt, jam dar norisi vaikiuku pabuti

Nes tos masinos jau kkius metus dulejo, vis nereikejo, o dabar visokiu dydziu issitrauke ir zaidzia, zaidzia iki begalybes...

O kaip, milabra, jusu mokytoja?
Man tai musiske nelabai patinka, i tevu susirinkima atvare su tokia ryskiai ruzava bliuska nuogais peciais:nu ka as zinau, jeigu ji ir vaikams taip apsirengus desto...
O gal cia as atsilikus, gal dabar mokytojos taip ir rengiasi???

Neturiu ir aš ramybės. Nors dukra jau eina į 5 klasę, bet tai juk nauja mokykla. Pirmas įspūdis labai jau prastas. Pirmas siurprizas tai klasės auklėtojas, kuris visai nieko nežino. Mokyklos tualetai užrakinti. Vaikai bufete apart limonado atsigerti nieko neturi. Vakar dar gražiau: pareina vaikas su visais vadovėliais glėby nešina nes jau į kuprinę netelpa, o dar koks svoris
Ilgiuosi aš anos mokyklos tvarkos...

Ilgiuosi aš anos mokyklos tvarkos...
QUOTE (makuke @ 2004 09 09, 09:14) |
Neturiu ir aš ramybės. Nors dukra jau eina į 5 klasę, bet tai juk nauja mokykla. Pirmas įspūdis labai jau prastas. Pirmas siurprizas tai klasės auklėtojas, kuris visai nieko nežino. Mokyklos tualetai užrakinti. Vaikai bufete apart limonado atsigerti nieko neturi. Vakar dar gražiau: pareina vaikas su visais vadovėliais glėby nešina nes jau į kuprinę netelpa, o dar koks svoris ![]() Ilgiuosi aš anos mokyklos tvarkos... |

O pereit i kita nera galimybes?
Nu dėl mokytojos nieko negaliu pasakyti, tik man ji atrodo nelabai organizuota. Nežinau kiek metų, bet tikrai daugiau nei 40....gal ir 45. Rengiasi labai padoriai, kostiumėliai, labai save prižiūrinti, neturiu ką prikišti. Tik nervuoja, kad nepasako, ką neštis. Sako, tą ką ir visada
Tai ir tamposi manoji visas pratybas, sąsiuvinius, piešimo sąsiuvinį. Pastarasis storas, sunkus, ir tik šiandien piešė pirmą kartą. Taip kad visą savaitę tampė nereikalingą svorį.
Įdedu aš jai sumuštinį, gerti, paskutinėm dienom ir bananą, nes 3 pertraukos, nori kramtyti. Pamokos baigiasi 11.40.
O šiandien manoji pirmą kartą viena perėjo 2 gatves
Rytoj sakiau, jau lauksiu namie, kol pareis...Jaučiu nuo lango nenueisiu nuo 11
O dėl tualetų.... Šiandien manoji lėkė namo kiek įkabindama, nes pasakė, kad daugiau mokykloj į tualetą neis, nes jai šlykštu
Tai kentė, namo nešė
Nu pasakiau, jei jau taip, tai stenkis neiti, nebent jau labai labai norėsi, kad neapsisiusiotum. (aš irgi mokykloj niekada neidavau į tualetą, tai kartą namo lekiant jau laiptinėj apsisiusiojau
...Antroj klasėj
)
Oi, klausimas- gavom muzikos pratybas LUTUTĖ. Gal kas gavote? Kuom aplenkėte? Mes aplankalų nepritaikom....

Įdedu aš jai sumuštinį, gerti, paskutinėm dienom ir bananą, nes 3 pertraukos, nori kramtyti. Pamokos baigiasi 11.40.
O šiandien manoji pirmą kartą viena perėjo 2 gatves

Rytoj sakiau, jau lauksiu namie, kol pareis...Jaučiu nuo lango nenueisiu nuo 11

O dėl tualetų.... Šiandien manoji lėkė namo kiek įkabindama, nes pasakė, kad daugiau mokykloj į tualetą neis, nes jai šlykštu

Oi, klausimas- gavom muzikos pratybas LUTUTĖ. Gal kas gavote? Kuom aplenkėte? Mes aplankalų nepritaikom....
Maniskis dar irgi mokykloj i tualeta nejo... aj, sko, nenorejau dar...

QUOTE (milabra @ 2004 09 09, 13:38) |
Oi, klausimas- gavom muzikos pratybas LUTUTĖ. Gal kas gavote? Kuom aplenkėte? Mes aplankalų nepritaikom.... |
Persiprašau, pratybos LAKŠTUTĖ

QUOTE (milabra @ 2004 09 09, 12:38) |
Tai ir tamposi manoji visas pratybas, sąsiuvinius, piešimo sąsiuvinį. Pastarasis storas, sunkus, ir tik šiandien piešė pirmą kartą. Taip kad visą savaitę tampė nereikalingą svorį. |
mums irgi taip buvo. tai as idejau tik 2-3 piesimo lapus i aplanka. is kart kuprine palengvejo!