Įkraunama...
Įkraunama...

Pirmąkart mokyklon!

biggrin.gif Nu pasigirsiu/pasiguosiu...susirinkimas šiandiena buvo, labai gražiai mokytoja pravedė, kava pavaišino, papasakojo planus, sėkmes nesėkmes, paskui visi tėvai apie savo atžalas galėjo pasipasakoti, kaip jie jaučiasi, ko jiems trūksta. Atsipūčiau, kai sužinojau, kad beveik visi vaikai pamiršta, ką užduoda, kad beveik visi buvo neparašę tų užduočių...atai maniau, kad čia mano vienos tokia netikusi blink.gif
Kaip pas jus su rašalo trynikliu? Ar nereikalauja vaikai? Manoji papasakojo, kad beveik visi turi, tik ji neturi, o mokytoja leidžia. Aš pasakiau, kad jokiu būdu neleisiu, jokių čia man trynimų. Padarei klaidą, tai tegul ir matosi. Tai šiandien kad sukalbo mamos apie tuos tryniklius, pasirodo turi gal 2-3 vaikai, visi jo nori, mokytoja draudžia. Kaip viena mama pasakė, vos ne svarbiausias daiktas pirmai klasei biggrin.gif Tai vienbalsiai nusprendėm, kad nepirksim smile.gif
Atsakyti
QUOTE (milabra @ 2004 09 23, 20:51)
biggrin.gif Nu pasigirsiu/pasiguosiu...susirinkimas šiandiena buvo, labai gražiai mokytoja pravedė, kava pavaišino, papasakojo planus, sėkmes nesėkmes, paskui visi tėvai apie savo atžalas galėjo pasipasakoti, kaip jie jaučiasi, ko jiems trūksta. Atsipūčiau, kai sužinojau, kad beveik visi vaikai pamiršta, ką užduoda, kad beveik visi buvo neparašę tų užduočių...atai maniau, kad čia mano vienos tokia netikusi blink.gif
Kaip pas jus su rašalo trynikliu? Ar nereikalauja vaikai? Manoji papasakojo, kad beveik visi turi, tik ji neturi, o mokytoja leidžia. Aš pasakiau, kad jokiu būdu neleisiu, jokių čia man trynimų. Padarei klaidą, tai tegul ir matosi. Tai šiandien kad sukalbo mamos apie tuos tryniklius, pasirodo turi gal 2-3 vaikai, visi jo nori, mokytoja draudžia. Kaip viena mama pasakė, vos ne svarbiausias daiktas pirmai klasei biggrin.gif Tai vienbalsiai nusprendėm, kad nepirksim smile.gif

Pas mus dar si menesi raso su paprastu piestuku ir leidzia trinti, o nuo kito men. kas graziai raso tas rays su parkeriu ir jokiu trynimu, o kuriems sunkiai sekasi dar savaite gales rasyt piestuku.
Atsakyti
Manoji šiandien striukę pamiršo mokykloj doh.gif Nu viršūnė.....
Atsakyti
Visai netyčia šitą temą radau biggrin.gif Pasiskaitinėjau savo ir kitų pasipergyvenimus, net linksma pasidarė.
Kažin, kaip šiųmetinių pirmokų mamos? Nepergyvenat? Gal čia tik mes, 1997 laidos buvom triznės? tongue.gif
Kai pagalvoju, kiek maniškė išmoko per tuos metus savarankiškumo, tai juokingi atrodo mano išgyvenimai rolleyes.gif
Atsakyti
Va milabra, esu būsimojo pirmakleckio mama. smile.gif Vajezau kaip pergyvenu doh.gif .Ne tas žodis. Tuoj sapnuot tą mokyklą pradėsiu, ir ėjimus į mokyklą, ir grįžimus, ir negrįžimus .Bet tai matau, ne man vienai tep smile.gif
Atsakyti
Aš irgi nervinuosi, nes mano mažoji man tokia nesavarankiška atrodo doh.gif Sūnus buvo kitoks... O jai nėra reikalo savarankiškai būti, nes brolis visada šalia, nėra jai rūpesčio nei kaip duris atsirakinti, nei kaip gatvę pereiti tongue.gif Be to, ji skaityti beveik nemoka, na tiksliau moka, bet nenori sad.gif O sūnus iki šiol pirmūnas. Žodžiu, labai skirtingi vaikai. Bet ji gudresnė, moka išsisukti, tokia lapė tongue.gif O svarbiausia, kad rugsėjo 2 d isvaziuoju į ligoninę Vilniuje, tai iš vis doh.gif
Atsakyti
QUOTE(nere @ 2005 08 26, 20:51)
Va milabra, esu būsimojo pirmakleckio mama. smile.gif Vajezau kaip pergyvenu doh.gif .Ne tas žodis. Tuoj sapnuot tą mokyklą pradėsiu, ir ėjimus į mokyklą, ir grįžimus, ir negrįžimus .Bet tai matau, ne man vienai tep smile.gif

as taip pat busimo pirmoko mama, taip pat nervinuos nerealiai!ir jau ne pirma nakti mokykla sapnuoju
Atsakyti
Man kazkoks keistas jausmas. Vis prisimenu kaimynes zodzius, kai ji pasake, kad ne nepajusiu kaip vesiu ji i pirma klase. Kai ji tai sake, jam buvo vos menuo. Bet tikrai tie metai labai greit prabego. Man graudu iki negalejimo. O dabar suzinojau, kad jis sakys eilerasti per rugsejo 1 svente. Nezinau, kaip neverkt. Kaip isbegus vienai asarelei kitas sustabdyt... Pilna galva minciu, kaip seksis, kaip nueis, kaip pareis, ar neskriaus ir t.t.
Atsakyti
O man kažkaip visai nebaisu. Gal kad pati mokykloje dirbu. Sūnus pakankamai savarankiškas, mokytis nori, bent dabar. Kaip bus vėliau, neaišku.
Atsakyti
Siemet i mokykla isleidziu abu savo vaikucius - viena i 1-aja klase, o kita i 0-nukus... Oi kaip nerimauju... kaip kelsimes tokie miegaliai, kaip suspesim, kaip mokykloj seksis.....
Atsakyti
QUOTE(Lija @ 2005 08 26, 22:34)
Man kazkoks keistas jausmas. Vis prisimenu kaimynes zodzius, kai ji pasake, kad ne nepajusiu kaip vesiu ji i pirma klase. Kai ji tai sake, jam buvo vos menuo. Bet tikrai tie metai labai greit prabego. Man graudu iki negalejimo. O dabar suzinojau, kad jis sakys eilerasti per rugsejo 1 svente. Nezinau, kaip neverkt. Kaip isbegus vienai asarelei kitas sustabdyt... Pilna galva minciu, kaip seksis, kaip nueis, kaip pareis, ar neskriaus ir t.t.

Lija, pas mane panašios nuotaikos ax.gif Man irgi graudu baisiai.Sekmadienį matavom uniformą, stovi tokia gražuolė olė, be dantų, šypsosi sau..o aš apsiverkiau cry.gif O nuo minčių jau bloga daros doh.gif
Atsakyti
Tai ką gis.Nebedaug beliko ax.gif .Jau poryt - džiaugsmo ašarų diena smile.gif
Atsakyti