Įkraunama...
Įkraunama...

Pirmąkart mokyklon!

QUOTE(raktazole @ 2005 10 25, 22:01)
Paskaiciau apie Jusu bedas...Galiu pasakyti, kad tevams reikes labai daug kantrybes ir didziuliu pastangu.Sunkumai gali trukti ne menesi, o apie metus.Tai , taip! Tiesiog tie sunkumai bus, bet reikes ieskoti trupinuku gerejimo.Ir atsiminti, kad tai problemos vaiko elgesio, o ne vaiko.O psichologas irgi padetu, bet daugiau patartu tevams, ne vien vaikui.Sekmes Jums ir kantrybes! smile.gif

Ačiū už palaikymą!

Ir ačiū Nakvishai už paguodą, kad ir kiti susiduria su panašiomis propblemomis ax.gif
Atsakyti
Uoj, skaitau ir šiurpuliai laksto. Mano gi kitąmet pirmokė bus. Pirmą mėnesį tai atostogas imsiu ir pavedžiosiu, o pakui vienai išeiti ir pareiti. Arba net nežinau, gal 7 val. vežti į mokyklą ir palikti valandai pamokų laukti.
Baisu man darosi ir dėl jos reakcijos, ji tokia baili...
Atsakyti
QUOTE(Rucikas @ 2005 10 27, 13:17)
Uoj, skaitau ir šiurpuliai laksto. Mano gi kitąmet pirmokė bus. Pirmą mėnesį tai atostogas imsiu ir pavedžiosiu, o pakui vienai išeiti ir  pareiti. Arba net nežinau, gal 7 val. vežti į mokyklą ir palikti valandai pamokų laukti.
Baisu man darosi ir dėl jos reakcijos, ji tokia baili...

Tai gal per daug saugojot ja, savarankiskumo mazai buvo duota g.gif Vaikui, aisku, sokas bus, jei is kart teks likti vienai tarp svetimu, bet kol kas yra laiko, galima paruosti mirksiukas.gif Daugiau pasitikekite vaiku ir duokite uzduociu, kurias turi atlikti tik ji, nepadedant mamai.
Atsakyti
Sveikos, būsimų pirmokų mamytės wub.gif .

Pasidalinkite savo nuomonėmis g.gif . Kaip laukiate rugsėjo pirmosios bigsmile.gif , kokios tikitės rugsėjo pirmosios šventės mokykloje 4u.gif , ar jūsų vaikai nori eiti į mokyklą???
thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Skruzdeliukas @ 2006 02 17, 18:45)
Tai gal per daug saugojot ja, savarankiskumo mazai buvo duota g.gif Vaikui, aisku, sokas bus, jei is kart teks likti vienai tarp svetimu, bet kol kas yra laiko, galima paruosti mirksiukas.gif Daugiau pasitikekite vaiku ir duokite uzduociu, kurias turi atlikti tik ji, nepadedant mamai.

Kai vaikai planuose, tai ir atrodo, kad tik darbeliu duodi ir viskas jau OK. Buna gi tu jautriu, bailiu vaiku taip pat sekmingai kaip ir nepriklausomai nuo suaugusiuju elgesio drasiu ir net per drasiu....

As apie rugsejo pirmaja stengiuos negalvot, kazkodel geru ispudziu is pacios mokyklines sventes nesitikiu. Bent jau vaikui. Vis tiek daug nauju zmoniu naujoje aplinkoje, tai kokia cia svente. Po to tai nueisim gal i kavine ar namie koki "baliuka" pasidarysim bigsmile.gif O va mokslo metams patiems tai bandome ruostis, kaip ismanome. Perkame priemones, daznai einam i mokyklos stadiona (mokykla uzdaryta), daugiau zaidziam sachmatais (sako, padeda veliau matematikoje bigsmile.gif ), vakarais siek tiek daugiau skaitom ir vaiko prasau perskaityt bent pavadinimus (skaityt moka, bet nemegsta schmoll.gif , gal zinot, kaip sudomint?), duris mokomes rakint (nesenai persikraustem ir kitokios spynos - sunku)...

Siaip jaudulio yra, bet jis slepiamas giliai ir rodomas tik va forumuose. Nes vaikas mano ir taip jautrus ax.gif O nusimato jam vienam moksleiviska gyvenima gyvent, nes as dirbu. Tiesa, pirmaja savaite atostogausiu, tai kiek spesiu, tiek pasefuosiu... o paskui teks vienam kapstytis smile.gif
Atsakyti
Senokai jau laukiam tos pirmosios rugsėjo 1-osios smile.gif Vis tik neeilinis įvykis, bet labai jo nesureikšminu. Neramina tai, kad puikiai suprantu, kad mokykla bus nemažas išbandymas ne tik vaikui, bet ir tėvams. Kaip pagalvoju, kad reiks prie pamokų raginti taip pat kaip dabar prie valgymo ar dantų valymo, tai visai nelinksma darosi. O pačią šventę tai atžymėsim vaikiškam boulinge su draugų pirmoke. Boulingas buvo pažadėtas per gimtadienį, bet kadangi nepavyko su gimtadieniu, tai dabar atsigriebsim, nes, tiesą sakant, sąžinė užgraužia, kaip sūnus vis primena apie neištęsėtą pažadą doh.gif .
Atsakyti
labas visoms.smagu ,aurute čia jus užtikti thumbup.gif
taigi ,po 5 dienų būsiu pirmoko mama .domina tik vienas dalykas ,kaip su pasiėmimu iš mokyklos.ar jūs savo vaikus kasdiena nuvesdavote ir parvesdavote ištisus metus ,ar tam tereikėjo mėnesio dviejų,o vėliau vaikas gryždavo pats,vat ,mums mokykla už gerų 10 min kelio ir tik per viena gatve pereiti reikia ,o sūnus kategoriškai sako-visada visada vedžiosit jūs mane blink.gif
na dėl išsiblaškymo būtų tikra tragedija ,bo ir taip tris turiu,jaučiu vos ryte apsisuksiu,o jei dar ka prie mokyklos durų atsimins doh.gif siaubiakas būtų
pirmiausia tikiuosi kad mokykloje vaikas bus mokomas lygiai kaip ir visi-ne priklausomai nuo to,kuris tėvelis mokytojai nupirko geresnio šokolado g.gif nes tokius bajerius iš savo mokyklos seniai žinau,bet ,laimei ,gal ne iš tos mokytojos klasės sklido gandai.toliau ,tikiuosi griežtos ir supratingos mokytojos ,kuri mokėtų tinkamai ir negasdindama paaiškinti viską .nu čia linkstu ,kad nebūtų kaip tarybiniais laikais-gauni i pakauši ,bijai ,,pedagoges,,ir kali taip ,kaip reikia.vat ,tikiuosi mokykloje vaikas mokysis,tobulės ,o ne kals iš baimės perbales sėdės.na ir ko dar galima tikėtis?kad mano vaikas bus gabus kaip enšteinas o lietuvos prezidentu taps 30 m tongue.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristina mikalauskienė: 27 rugpjūčio 2006 - 21:41
QUOTE(kristina mikalauskienė @ 2006 08 27, 22:38)
labas visoms.smagu  ,aurute čia jus užtikti thumbup.gif

O kodėl jus blink.gif , o ne tave lotuliukas.gif ?

Pas mus daugumą pirmokėlių tėvai vedžioja beveik visą rugsėjį ax.gif . Bet kai kurie savarankiškesni ir greičiau išmoksta saugiai nueiti į mokyklą ir pareiti namo 4u.gif . Ir mokytojos moko saugaus eismo taisykių thumbup.gif . Sudėtingiau toliau gyvenantiems vaikams. Bet ir tie greitai išmoksta važiuoti autobusais ir atpažinti reikiamą stotelę 4u.gif .

Kristina, gal taviškis dar šiek tiek savim nepasitiki blush2.gif ir mano, kad reikės vedžioti ax.gif . Pamatys, kad kiti vaikai ateina savarankiškai ir pats panorės ,,būti didelis mokinukas'' thumbup.gif .
Atsakyti
Poryt i mokykla... As nerimauju. Pati net neisivaizduoju kodel, nes sunus toks ramus... Jis nori i mokykla. Mokytoja irgi bus nuostabi (pries renkantis kuria mokykla lankyt issiklausinejau)- pakankamai griezta, reikli, tvarkinga, priziurinti savo mokinukus kaip visciukus. smile.gif Siandien buvom nueje i mokykla dar karta apsiziuret. Mokytoja vos pamacius mus atsimine sunaus varda... Buvo labai malonu.
Nueiti irgi netoli. Nemanau, kad bus keblumu. Bet va kodel tada man taip sirdis virpa?.. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(lialka @ 2006 08 30, 15:46)
Poryt i mokykla... As nerimauju. Pati net neisivaizduoju kodel, nes sunus toks ramus... Jis nori i mokykla. Mokytoja irgi bus nuostabi (pries renkantis kuria mokykla lankyt issiklausinejau)- pakankamai griezta, reikli, tvarkinga, priziurinti savo mokinukus kaip visciukus. smile.gif Siandien buvom nueje i mokykla dar karta apsiziuret. Mokytoja vos pamacius mus atsimine sunaus varda... Buvo labai malonu.
Nueiti irgi netoli. Nemanau, kad bus keblumu. Bet va kodel tada man taip sirdis virpa?..  doh.gif

Virpa ir man širdelė, bet, kai jau vesim kitus vaikus, taip nebevirpės. mirksiukas.gif Juokauju. Prieš gerus du mėnesius galvojau, kad eisiu pas psichologą, kad mane apramintų, bet, žiūriu, visi kiti (vyras, būsima pirmokė) ramūs, nepanikuoja, tai pamaniau, kad nedera ir man. Mokytoja šauni, mokykla čia pat, pati turiu galimybę ir nuvesti, ir parsivesti iš mokyklos. Taip, vaikui prasideda visai kitas gyvenimo etapas, laikas bėga, susigraudinu, kad tik buvo mažuliukė, o dabar jau pirmokėlė. Manau, kad greit apsiprasim ir bus gerai. Maniškė sako, kad nori eiti į mokyklą (ji labai nemėgo darželio), nors žino, kad ir norės, ir nenorės (didesni pusbroliai "apšvietė"). biggrin.gif
Visiems sėkmės ir gražios šventės. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Aurute @ 2006 08 18, 18:58)
Sveikos, būsimų pirmokų mamytės  wub.gif .

Pasidalinkite savo nuomonėmis  g.gif . Kaip laukiate rugsėjo pirmosios bigsmile.gif , kokios tikitės rugsėjo pirmosios šventės mokykloje 4u.gif , ar jūsų vaikai nori eiti į mokyklą???
thumbup.gif

Man net pilva sukt pradeda pagalvojus apie rugsejo 1 d doh.gif ,nors mergyte mano labai nori i mokykla...tai dar nors tiek gerai biggrin.gif
Atsakyti
Ale oriukas tai nekoks... O musu svente tai stadione numatyta. Tame stadione siandien vaikai po balas iki klyno braide.. mjo.. Gal i sale perkels mastau.gif
Atsakyti