Įkraunama...
Įkraunama...

Pirmąkart mokyklon!

Paskaitau ir prisimenu,kaip aš pati pernai prieš rugsėjo 1-ąją iš proto ėjau,net širdis streikavo smile.gif pirma savaitė buvo chaotiška (bent jau man),kol pagaliau viskas susidėliojo į savo vietas.O dabar aš visai rami,bet užtai labai suprantu visas nerimaujančias mamytes...Nebijokit,tikrai pamatysit,viskas bus gerai.Tie nervai - natūrali reakcija prieš dideles permainas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Baltupyte @ 2005 08 30, 18:45)
Sveikos 4u.gif
O mano nuotaika bloga,nepakliuvom pas tą mokytoją kurios norėjom sad.gif Ir aplamai,iš keturių maždaug apie tris žinojau,o būtent apie tą ketvirtąją nieko sad.gif
Na,nepatinka man ta sistema kai sužinai tik likus dviem dienom iki rugsėjo  schmoll.gif

Keista, mes mokytoją pasirinkom patys.Kiekvienam mieste, kiekvienoj mokykloj matyt savitos taisyklės.

O dėl nuotaikos...Jau lyg gerėja ji, matau besidžiaugiantį pirmakleckį, ir man smagu.O jam smagu dar ir nuo to tikriausiai, kad rytoj daug šventimų nusimato - pildysim visus norus 4u.gif .Aišku, proto ribose.O kaip Jūs švesite?
Atsakyti
Maniškė jau ir užsimanė ryt baliaus, tipo šventė juk, mama, tu ką nesupranti, kad aš jau suaugusi biggrin.gif Tai dieną abi nueisim kur papietaut, papromogaut (tėvelis juk dirbs sad.gif ), nusipirksim torčiuką, lauksim dukros krikšto tėvų vakare ir taip visi paminėsim šią dieną smile.gif Na aišku šią dieną visas dėmesys bus pirmokėlei smile.gif
Atsakyti
Manieji jaudinasi, jaudinuosi ir aš. Labiausiai visai šeimai gaila pasibaigusių atostogų
Atsakyti
Sveikos. Na aš tai visai susinervinau šiandien. Pamačiau savo pirmokės sąsiuvinį, na ten tokie brūkšniukai, kabliukai visokie. Tai tragedija kaip negražiai ji ten parašiusi cry.gif Sakau, pasistenk, ji sako, aš stengiuosi, bet man neišeina sad.gif Tai jau esu išsigandusi, kad jai prastai bus su mokslais. Sūnus kairiarankis ir tai niekad nepeckeliodavo šitaip doh.gif Tai užvedžiau namuose sąsiuvinį, į kurį rašys tai, kas neišeina mokykloj. Skuba ji kažkaip, nerūpi dar tie mokslai visai doh.gif Jau antrą dieną laukiu prie gatvės, neinu į mokyklą pasiimti. Tai per gatvę irgi sunkiai sekasi jai pereiti doh.gif Ryte atsakomybės jokios, kad pavėluos, gerai, kad su broliu eina, tai tas ją paragina. Aš kitą savaitę jau išeinu į darbą nuo 7 val ryto, tai nežinau kaip bus doh.gif Žodžiu, esu supanikavusi cry.gif Ir kaip vaikai tokie skirtingi gali būti, sūnus atsakomybės įsikūnijimas, o dukrai viskas dzin blink.gif
Atsakyti
Tai tragedija kaip negražiai ji ten parašiusi  Sakau, pasistenk, ji sako, aš stengiuosi, bet man neišeina  Tai jau esu išsigandusi, kad jai prastai bus su mokslais. Sūnus kairiarankis ir tai niekad nepeckeliodavo šitaip  Tai užvedžiau namuose sąsiuvinį, į kurį rašys tai, kas neišeina mokykloj. Skuba ji kažkaip, nerūpi dar tie mokslai visai  Jau antrą dieną laukiu prie gatvės, neinu į mokyklą pasiimti. Tai per gatvę irgi sunkiai sekasi jai pereiti  Ryte atsakomybės jokios, kad pavėluos, gerai, kad su broliu eina, tai tas ją paragina. Aš kitą savaitę jau išeinu į darbą nuo 7 val ryto, tai nežinau kaip bus  Žodžiu, esu supanikavusi  Ir kaip vaikai tokie skirtingi gali būti, sūnus atsakomybės įsikūnijimas, o dukrai viskas dzin 

Mano ir panašios problemos. Reik ką nors namie pabaigti rašyti, tai skuba- viens du ir gatava, o kad viskas nelygiai, tai jai atrodo niekis. Svarbu parašyt ir "laisva". Atsakomybės jausmo irgi nelabai yra - kiekvieną rytą skubini skubini, kad pavėluos į mokyklą, o ji: "Mama, aš miego noriu..." Aš rytais irgi turiu į mokyklą palydėti, nes viena neina (kompleksai kažkokie g.gif ), iš mokyklos tai pati sugeba pareit, nes kartu su drauge eina namo. Na, laikordį padovanojom, kad laiką pažintų, tai ant lentynos taip ir guli - jai nereik sad.gif
Atsakyti
Manoji tai rytais sako: mokytoja sakė, geriau jau į mokyklą pavėluoti, negu per gatvę bėgti doh.gif Tipo čia pasiteisinimas toks sad.gif
Atsakyti
Sveikos ,mielosios... ax.gif
Musu su Benignu problemos laaaaabai jau panasios i jusu... biggrin.gif
Taciau tai dar ne kebliausias klausimelis...Manaji daznai kankina( poto jis mane kankina biggrin.gif ) filosofiniai egzistencijos sioje zemeje, kiekvieno musu paskirties ir kitokie is pirmo zvilgsnio klaikus klausimai ax.gif ax.gif ax.gif Na, pavyzdziui, prieina pirmokas ir klausia manes-Mama, o is kur pasaulyje atsiranda blogis?????Hmhmgmgm, lyg ir nedurbna esu, ir su aukstuoju, bet ka vaikui atsakyti??/ g.gif
O siandien Benignas pribega, isikniaubia i krutine ir taip nuosirdziai rauda... cry.gif Klausiu , kodel, o jis-maaaam, o jeigu as nesugebesiu namo pastatyti...
Klausiu-kur, kompiuteryje, zaidime?O jis-neee, gyvenime, kuomet uzaugsiu. doh.gif
Taigi mirksiukas.gif
Atsakyti

i 
Kviečiame skaityti jums aktualius straipsnius tituliniame supermama.lt puslapyje:

Pirmieji mėnesiai mokykloje I dalis štai čia
Pirmieji mėnesiai mokykloje II dalis va čia
smile.gif
Atsakyti
O kaip jusu vaikuciai - ar nepavargsta, kad taip anksti reikia keltis? Mes istempiame iki treciadienio, o po to prasideda kaprizai, nuolatinis noras miegoti... I mokykla keliasi gerai, nepramiega, pati visus zadina, bet matosi, kad vaikas labai pavargsta sad.gif
Atsakyti
Kiekvieną rytą skubinu keltis sakydama, kad nespėsi papusryčiauti. Valgyti labiau nori negu miegoti biggrin.gif O kad pavargtų nuo ankstyvo kėlimosi nepastebėjau, labai stengiamės kuo anksčiau vakare nueiti miegoti, t.y. apie 21 val.
Atsakyti
Maniškiui nuovargis pasireiškia ketvirtadienį - penktadienį, sėdi toks apatiškas, aną penktadienį ir galvą nuo nuovarhio skaudėjo verysad.gif Man neramu kažkaip. Kaip galvojat gal tik pradžioj taip, vėliau pripras? g.gif
Atsakyti