Tai tragedija kaip negražiai ji ten parašiusi Sakau, pasistenk, ji sako, aš stengiuosi, bet man neišeina Tai jau esu išsigandusi, kad jai prastai bus su mokslais. Sūnus kairiarankis ir tai niekad nepeckeliodavo šitaip Tai užvedžiau namuose sąsiuvinį, į kurį rašys tai, kas neišeina mokykloj. Skuba ji kažkaip, nerūpi dar tie mokslai visai Jau antrą dieną laukiu prie gatvės, neinu į mokyklą pasiimti. Tai per gatvę irgi sunkiai sekasi jai pereiti Ryte atsakomybės jokios, kad pavėluos, gerai, kad su broliu eina, tai tas ją paragina. Aš kitą savaitę jau išeinu į darbą nuo 7 val ryto, tai nežinau kaip bus Žodžiu, esu supanikavusi Ir kaip vaikai tokie skirtingi gali būti, sūnus atsakomybės įsikūnijimas, o dukrai viskas dzin
Mano ir panašios problemos. Reik ką nors namie pabaigti rašyti, tai skuba- viens du ir gatava, o kad viskas nelygiai, tai jai atrodo niekis. Svarbu parašyt ir "laisva". Atsakomybės jausmo irgi nelabai yra - kiekvieną rytą skubini skubini, kad pavėluos į mokyklą, o ji: "Mama, aš miego noriu..." Aš rytais irgi turiu į mokyklą palydėti, nes viena neina (kompleksai kažkokie

), iš mokyklos tai pati sugeba pareit, nes kartu su drauge eina namo. Na, laikordį padovanojom, kad laiką pažintų, tai ant lentynos taip ir guli - jai nereik