QUOTE(boruzhe @ 2007 08 26, 23:20)
Mano dukrelė irgi šiemet pirmokė

Bet aš lygiai taip pat kaip ir
Preila jaudinuosi kaip jai seksis. Jai dabar 6 su puse metukų, ir iki šiol ji viena neina į kiemą išvis

o čia reikės eiti vienai į mokyklą. Tiesą sakant neįsivaizduoju kaip tai bus. Bijau, kad bus daug ašarų

Jai visada reikia, kad kas būtų šalia iš jai gerai žinomų-pažįstamų žmonių ar draugių, tik tuo atveju ji jaučiausi saugi. Tikiuosi, kad tokiu žmogum taps mokytoja, nes kitaip net nežinau ką galvoti
O ar verta vaiką vesti į mokyklą 6 metų ??? Juk, jeigu ji yra gimusi 2001, tai jos amžaius vaikai turi eiti tik kitais metais. Kam iš vaiko atiminėti vaikyste. Tai kad vaikas gerai skaito ir skaičiuoja - visiškai ne rodyklis, kad laikas į mokykla. Vaikas dažnai dar nebūna subrendes mokyklai moraliai ir fiziškai ir jam butinai yra reikalingas pietų miegas.
Va mums tai nepasisekė - mano vaikai - lapkritinukai, ir aš privalau juos vesti į mokyklą šiemet. Jeigu jie būtų gime sausio mėn.- tikrai dar neleisčiu į mokyklą
QUOTE(vija @ 2007 08 30, 15:19)
Tam yra tėvai ir susirinkimai, reikalaukit ir gal išsireikalausit už atitinkamą mokestį(pvz pas mus 100lt). Ar bandėt jau tą klausimą spręst?
Va dėl ko norėčiau pakalusti - tai dėl prailgintos grupės. Gal čia tarp mamų yra kas nors iš mokytojų??? Nesuprantu kodėl taip yra - mano brolinė dirba mokytoja vienoje kaimo mokyklų, tai ten už prailgintą grupe visai nereikia mokėti. Mokytojos gauna pinigus kaip už papildomas pamokas. O tai kodėl visur mieste reikia mokti??? Dabar gaunasi, kad mes rinkisme pinigus ir mokės atskirai mokytojai vokelyje už jos buvimą prailgintoje grupėje??? ar kaip ?