[COLOR=blue]
QUOTE(Renatita @ 2005 01 27, 16:28)
Mano anyta man tiesiog neegzistuoja!!
Tai zmogus, kuris mane labiausiai iskaudino gyvenime ir sutrype su purvais visais imanomais budais. Buvau isvadinta baisiausiais zodziais, isvaryta is namu, apsmeizta visai giminei ir draugams nebutais dalykais ir vien todel, kad jos sunus mylejo mane, o as ji. Esu blogiausia todel, kad pasisavinau jos didziausia turta - sunu.
Niekada jai to neatleisiu, tarp musu nera net elementariausiu - labas, kaip sekasi ir viso gero. Su ja visiskai nebendraujau jau metus ir nezadu kada nors gyvenine su ja koki nors reikala tureti. Nuo to laiko kai isejome gyventi atskirai ja maciau tik viena karta, taciau praejau kaip pro visai nepazistama zmogu. Man tas zmogus yra absoliuciai niekas, nekenciu jos visa sirdimi ir ta neapykanta ir antipatija kas kart vis stipreja ir auga.
As sedziu beveik tokioje pacioje situacijoje...

Tik man kartais tenka su ja bendrauti, per visokias sventes, gimtadienius turiu ten vaziuoti kartu su vyru ir sūnum, bet paskutiniu metu nevaziavau, tai buvo ziauriu apkalbu ir vyras pyktelėjo...

Kaip tau iseina isvis nebendrauti? Ar vyras su motina susitinka, bendrauja? Tavo situacija lygiai tokia pati kaip mano, tik manes is namu nevare (nors tokia replika mete), o siaip skaiciau tavo laiska ir jauciaus lyg ji pati buciau parasiusi... Ta tema man labai skaudi, musu seimoje lyg koks velnias, kuris vaidenasi jau 6 metus...

Tad jos tiesiog vengiame, nors nevisada pavyksta... Faina, kad galiu su jumis pasitarti...