Įkraunama...
Įkraunama...

Nemyliu savo anytos

na belieka dabar mums sau pasakyti: nenustebkim, kai pacios tokios atrodysim savo marciom. o tikrai taip gali buti. ko gi ne.
manot musu anytos, budamos jaunos mergelkos, savu anytu su draugem neapkalbinejo ir nedejavo del ju?? tongue.gif
viskas atsisuka-jei ne viskas, bent puse-tai tikrai tongue.gif

tikrai patarciau sarasus siuos nusisviest, kad taip nesielgt-bet vargu ar tai pades?
vis tiek is sono savo marcioms atrodysim kitaip-faktas, pasikartojes istorijoj.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuzu: 20 sausio 2005 - 02:11
QUOTE(jurgeliuke @ 2005 01 18, 12:33)
kaip kazkas pasake,mes ju mylet neprivalome....

sita fraze yra naujausios Laimos straipsnyje apie anytas biggrin.gif matyt zurnaliste forume rado aktualia tema tongue.gif
Atsakyti
Aciu Dievui, mano anyta manes neaukleja. Visu pirma del to, kad ji toli toli ir neaisku, kada gris, o visu antra - turi dukrele numyletine smile.gif Vyresnioji vyro sesuo mamai nera tokia svarbi kaip jaunele. O jaunele tuo ir naudojasi sekmingai. Is sono kai pasiziuri, tai bjauriai viskas matosi. Net mano diedas, kuris laikosi visisko neutraliteto politikos, kazkada garsiai yra mestelejes replika ta tema. Bet niekas nepasikeite...
Tiesa, manau, kad greitai galesiu savo anytos adresu ka nors "smagaus" pasakyti, nes jaunele laukiasi 2.gif
Ir noriu pasidziaugti, kad busiu uosve, o ne anyta tongue.gif Kaip mano mama sako - geriau desimt zentu, nei viena marti tongue.gif
Atsakyti
joooo... mega_shok.gif paskaiciau ir jau nebenoriu buti anyta blink.gif
reikia greiciau dukryte meistraut, nes anukus tai noretusi auginti ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo venzliukas: 24 sausio 2005 - 23:57
Mano anyta man tiesiog neegzistuoja!!
Tai zmogus, kuris mane labiausiai iskaudino gyvenime ir sutrype su purvais visais imanomais budais. Buvau isvadinta baisiausiais zodziais, isvaryta is namu, apsmeizta visai giminei ir draugams nebutais dalykais ir vien todel, kad jos sunus mylejo mane, o as ji. Esu blogiausia todel, kad pasisavinau jos didziausia turta - sunu.
Niekada jai to neatleisiu, tarp musu nera net elementariausiu - labas, kaip sekasi ir viso gero. Su ja visiskai nebendraujau jau metus ir nezadu kada nors gyvenine su ja koki nors reikala tureti. Nuo to laiko kai isejome gyventi atskirai ja maciau tik viena karta, taciau praejau kaip pro visai nepazistama zmogu. Man tas zmogus yra absoliuciai niekas, nekenciu jos visa sirdimi ir ta neapykanta ir antipatija kas kart vis stipreja ir auga.
Atsakyti
Ech, ši tema tokia opi daugeliui iš mūsų. Nesutinku su tom, kurios teigia, kad marčios iš anksto būna nusistačios prie anytas schmoll.gif . Aš du metus iš vyro girdėjau kokia jo motina nuostabi, kokia ji puiki ir t.t. Todėl atitinkamai, remdamasi jo pasisakymais, nusiteikia teigiamai jos atžvilgiu. Svajojau, kad su bendrausiu labai šiltai ax.gif . Tačiau buvo ir šiokių tokių nerimo debesėlių. Labai neigiamai buvo atsiliepiama apie vyro brolio žmoną.

Išaušo diena, kai aš važiavau pas būsimą anytą susipažinti. Pirmas susitikimas buvo normalus, toks nedrąsus. Atrodė normali moteris. Tačiau antras apsilankymas viską apvertė aukštyn kojom blink.gif : ji tris valandas prasėdėjo tulike ir tik mums išvažiuojant teikėsi išeiti. Pasiaiškinimas: ausį skaudėjo. doh.gif Po tokio akibrokšto nebegalėjau jos priimti teigiamai. Ir mano nuostatos nesikeičiai ir šiandien: žinau, kad ji manęs nemėgsta, kaltina sugriovus jos sūneliui gyvenimą, atėmus iš jos pragyvenimo šaltinį. Anūko nelanko velniai žino kiek ir su gimtadieniu niekada nepasveikino, mano gimtadienio net nežino. Ech, daug įvairių niuansų buvo ir tebėra. Svarbiausia, kad vyras žino kokia aš esu ir neklauso jos nuomonės ir visada mūsų pusėj thumbup.gif .
Atsakyti
Čia rašo daug silpnų moterų, kurios galvoja, kad jų vyrų motinos yra ne raganos. Kai kurios net galvoja, kad jos nė kiek ne blogesnės, kaip kitos moterys.
Man atrodo, šitas silpnumas kyla iš to, kad visoms moterims yra nemaža rizika pagimdyti sūnų ir ilgainiui pačiai tapti anyta. O kadangi jos yra įsitikinusios, kad ta moteris, kurią jos kasryt mato veidrodyje besivalydamos dantis, yra gera, joms kyla apgaulingas jausmas, kad ir anyta gali būti normalus žmogus, net jei ji yra, kaip minėjau, vyro motina.
Atsargiai, nepasiduokit silpnumui, būkit budrios ir stiprios. Priešai nesnaudžia.

Bliamba, sako sarkazmas nėra gerai. Tikiu, todėl sakau rimtai: myliu visas, kurios kituose mato kažką gero, kuo galima pasidžiaugti ir kitiems papasakoti. Ir užjaučiu visas, kurios nemato. Nuoširdžiai.
Atsakyti
iš tiesų mankeistokai pasirodė raganiukštės pasakojimas-jei jau vyrui nepatinka mamos nurodinėjimai ir pan,tai kodėl pats neatsisako?kodėl laukė,kol tu paprieštarausi nuolatiniam lakstymui pas ją?
Atsakyti
[COLOR=blue]
QUOTE(Renatita @ 2005 01 27, 16:28)
Mano anyta man tiesiog neegzistuoja!!
Tai zmogus, kuris mane labiausiai iskaudino gyvenime ir sutrype su purvais visais imanomais budais. Buvau isvadinta baisiausiais zodziais, isvaryta is namu, apsmeizta visai giminei ir draugams nebutais dalykais ir vien todel, kad jos sunus mylejo mane, o as ji. Esu blogiausia todel, kad pasisavinau jos didziausia turta - sunu.
Niekada jai to neatleisiu, tarp musu nera net elementariausiu - labas, kaip sekasi ir viso gero. Su ja visiskai nebendraujau jau metus ir nezadu kada nors gyvenine su ja koki nors reikala tureti. Nuo to laiko kai isejome gyventi atskirai ja maciau tik viena karta, taciau praejau kaip pro visai nepazistama zmogu. Man tas zmogus yra absoliuciai niekas, nekenciu jos visa sirdimi ir ta neapykanta ir antipatija kas kart vis stipreja ir auga.

As sedziu beveik tokioje pacioje situacijoje... sad.gif Tik man kartais tenka su ja bendrauti, per visokias sventes, gimtadienius turiu ten vaziuoti kartu su vyru ir sūnum, bet paskutiniu metu nevaziavau, tai buvo ziauriu apkalbu ir vyras pyktelėjo... schmoll.gif Kaip tau iseina isvis nebendrauti? Ar vyras su motina susitinka, bendrauja? Tavo situacija lygiai tokia pati kaip mano, tik manes is namu nevare (nors tokia replika mete), o siaip skaiciau tavo laiska ir jauciaus lyg ji pati buciau parasiusi... Ta tema man labai skaudi, musu seimoje lyg koks velnias, kuris vaidenasi jau 6 metus... verysad.gif Tad jos tiesiog vengiame, nors nevisada pavyksta... Faina, kad galiu su jumis pasitarti... tongue.gif
Atsakyti
Ausriux, mano situacija tokia, kad mano vyras su ja bendrauja labai labai minimaliai, tai reiskia, kad jis jai niekada neskambina, pas ja nevaziuoja, tik ji jam kartais skambina kai prisigalvoja visokiu nereiksmingu nesamoniu, kad tik su juo pakalbeti ar pasimatyti.
Man pasiseke, kad jis mane labai palaiko ir supranta esama situacija. Jis zino, kad i musu namus ji neikels nei kojos ir, kad as jos nei akyse nenoriu matyti. Ir ji tai zino, todel manes dar labiau nekencia biggrin.gif O as pamazu stengiuosi pamirsti visus iskaudinimus ir gyventi toliau. Su vyru esame labai laimingi ir sutariame kuo puikiausiai, o to zmogaus nenoriu nei matyti nei girdeti savo gyvenime. Tokie dalykai yra neatleidziami, netgi tuo atveju jeigu ji yra mano vyro mama. Man ji absoliuciai niekas, todel nesivarginu netgi sveikintis su ja.
Labai tave uzjauciu, Ausriux ir tikrai labai puikiai tave suprantu nes viska isgyvenau savo kailiu sad.gif
Atsakyti
Renatita, sakes kaip tau pavydziu... sad.gif Nepyktybiskai... smile.gif Tau labai faina, kad vyras pats nenori daug bendrauti su savo mama ir jam to nereikia, o dar ir taves nepraso su ja susitikti ir pas ja vaziuoti. Mano situacija visiskai siuo atzvilgiu priesinga: kai as nenoriu pas vyro mama vaziuoti, tai maniskis labai pergyvena, nervuojasi, jam mat nepatogu ir baisu nuo giminu, mamos ir visu kitu... ka as cia taip - tiesiai sviesiai jis bijo ir ziauriai bijo savo motinos, ir pats ta pripazysta... sad.gif Teko pries metus lankytis pas psichologa siuo klausimu, trumpam laikui jis tapo tvirtesnis, bet ..... isliko ligi siol po jos padeliu, nors daug maziau nei anksciau ir as tuo labai dziaugiuos, bet jei atvirai, manau, kad kai bus senukas ir isliks toks pat.... nes matyt auklejimo pasekmiu galutinai neisgydisi, jei apskritai nors kiek įmanoma pakeisti...kazin? cry.gif
Bet laikykimes ir bandykim kuo toliau nuo ju atsiriboti, nors man tai labai sunkiai sekasi...
Tegul eina jos velniop... thumbup.gif
Atsakyti
Na ziuriu gana nebloga tema uzvesta:) as dar neturiu tikru uosvius, bet neuzilgo bus vestuves, tai jau juos galesiu vadinti tikrais g.gif
Mes su draugu jau draugaujame pakankamai senai, tai as jo tevus pazistu irgi senokai. jo tevai mokytojai, todel pradzioj bijojau bendrauti.. bet veliau tai daug lengviau buvo... uosvis jau pensininkas ir su juo iskart radau bendra kalba, jis is tokiu zmoniu, jei tu jam patinki, tai sirdi jis atiduos ir mielai priims i seima, bet jei nepatinki, tai jau sunku...
Va su uosvene sunkiau yra, na nesakau, kad pykstuosi ar nesutariu, bet su ja maziau bendros kalbos... gal sakau del to, kad ji turi savas dvi dukteris, ir jai cia svetimu nereikia... schmoll.gif
Atsakyti