Įkraunama...
Įkraunama...

Nemyliu savo anytos

QUOTE(Vasarele @ 2005 02 18, 16:32)
Ir dar nervas ima.Kol nuomojames buta, vyras didesne pinigu suma laiko pas tevus. Norejom pirkt skaitmenini fotoaparata, vyras nuvaziavo pinigu pasiimt-pareiske neduosiu, sumastet ant nieku pinigus taskyt. Nu sakes-neduoda sunui jo paties uzdirbtu pinigu. bash.gif  gun_rifle.gif  aggressive.gif Koks jos reikalas kaip leisim.Nu ir ka vyras nebepirko to fotiko, nors buvom nutare, labai norejom.

O tai kam tada bankai? g.gif Kokio velnio laikyt pinigus pas anyta, kuri paskui reguliuoja ka jums pirkt, o ko nepirkt? schmoll.gif Nepyk, bt man tai skamba juokingai tongue.gif
Atsakyti
Nu bet jus kai parasot tai jo majo blink.gif Kazkaip pasiskaicius tokiu isireiskimu, atrodo, kad ne be reikalo tokie ir santykiai su tom anytom. Kazkaip sorry bet nesimato normalaus poziurio, ka reiskia neduosiu vaiko imt ant ranku? blink.gif Taigi cia zmogaus anukas, jus ka? Man tokie dalykai nesuprantami, kam nervintis tiek, kaupti pykti, issilieti cia forumuose ir t.t., dar pyktis su savo vyrais, kad jie jusu atseit negina, jei galima tiesiog pasakyti tai savo anytai kas nepatinka, paaiskinti zmogui, o ne izoliuoti ji is kart nuo seimos g.gif Gi zmogus gal nesupranta ko ir t.t., o jus is kart, nu zodziu. cia gaunasi kaip sauksi, taip ir atsilieps. Aisku buna patologiniu atveju, nu bet sorry, tai isimtys, nebukit tokios egoistes, o kad vyras myli ir gerbia savo motina, tai tikrai ne minusas
Atsakyti
niu o as kozkodel tai kolkas nesiskundziu savo anyta
gal todel kad ji mano busima
o gal todel kad visai gali nebut mano anyta smile.gif
niu kol kas ja nesiskundziu biggrin.gif
Atsakyti
beja mamytes bukit atlaidesnes savo uosvienems bet neuzsileiskit kad uzliptu ant galvos schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(lineba @ 2005 02 17, 14:17)
o jei nera galimybiu begti nuo anytos kuo toliau,ka tada galetum pasiulyt?juk yra daugybe seimu,kurios ne savo noru gyvena pas kazkurio tai tevus wink.gif

uzuojauta jums ir pasistenkit kuo greiciau pabekti g.gif

na o jei sugalvosiu kaip tai butinai parasysiu ax.gif
Atsakyti
Aš už visom keturiom, kad tik anyta būtų šalia savo anūko, kad ji mylėtų savo sūnų ir tt ir tt. Iš tiesų gal kai kurioms iš mūsų ir reikia daugiau tolerancijos ir pakantumo anytoms. Greičiausiai visais atvejais kaltos yra abi pusės. Kaip sakoma - pradėk nuo savęs, nedaryk kitam to, ko nenorėtum kad tau darytų ir pan.
Bet... beveik 10 metų gyvenam po vienu stogu.. nu jazau, būtų kas pasakę, kad taip susiklostys santykiai, nu nebūč patikėjus. Vis dėlto praraja atsivėrė tarp mūsų didžiulė. Mano mama sako, na, juk ji vyresnė, amžius,senatvė... bet argi tai duoda teisę šmeižti mane kitiems už akių. Nu vat negaliu atleisti tokių dalykų. Su kitais galiu susitaikyt, visko būna, na, kitoks jos supratimas apie vaikų auklėjimą, gyvenimo būdą ir tt, lai mokina, lai bamba, na, palinguokit, sakykit taip taip, i psio, darykit toliau kaip jūs manot,kad geriausia.
Atsakyti
QUOTE(grafienė @ 2005 02 19, 13:14)
Aš už visom keturiom, kad tik anyta būtų šalia savo anūko, kad ji mylėtų savo sūnų ir tt ir tt. Iš tiesų gal kai kurioms iš mūsų ir reikia daugiau tolerancijos ir pakantumo anytoms. Greičiausiai visais atvejais kaltos yra abi pusės. Kaip sakoma -  pradėk nuo savęs, nedaryk kitam to, ko nenorėtum kad tau darytų ir pan.
Bet... beveik 10 metų gyvenam po vienu stogu.. nu jazau, būtų kas pasakę, kad taip susiklostys santykiai, nu nebūč patikėjus. Vis dėlto praraja atsivėrė tarp mūsų didžiulė. Mano mama sako, na, juk ji vyresnė, amžius,senatvė... bet argi tai duoda teisę šmeižti mane kitiems už akių. Nu vat negaliu atleisti tokių dalykų. Su kitais galiu susitaikyt, visko būna, na, kitoks jos supratimas apie vaikų auklėjimą, gyvenimo būdą ir tt, lai mokina, lai bamba, na, palinguokit, sakykit taip taip, i psio, darykit toliau kaip jūs manot,kad geriausia.

Taip ir nesupratau g.gif ,ar i gera ,ar i bloga isejo tie 10m.-gyvenant kartu tongue.gif
Atsakyti
to bru: gal tikrai į gerą g.gif
Atsakyti
Na pas jus reikaliukai tikrai ne kokie sad.gif . Na o mes su anyta sutariam po kol kas puikiai thumbup.gif . Matyt, kad viena nuo kitos toli gyvenam smile.gif . Mano vyras tikriausiai niekada pats neatsimintu tevu gimtadieniu blush2.gif jei nepriminciau
Atsakyti
galiu pasakyti is savo patirties...kol gyvenau su anyta,musu santykiai buvo ojojoj kokie blogi,o dabar ji gatava i uzpakali man sulisti uz visus savo prisneketus ir pridarytus dalykus.jau tokia ji miela,kad net prie zaizdos dek.bet kai zmogus tiek pridare ir prisnekejo,atleisti labai sunku...
Atsakyti
Ai ,merginos, ir vel susinervinau. Su vyru dar vakar nutarem, kad darysimes seimyninius pietus, kepsim kugeli siandien, pabusim kartu, nes retai matomes.Nu ir ka paskambina jam mama - verdu cepelinu, atvaziuokit. Vyras oi kaip gerai, atvaziuosiu,nebesvarbu musu planai vat taip ir sugriuvo musu seimyniniai pietus. As suraukiau aisku nosi, pasakiau, kad nenoriu jokiu cepelinu, noriu ramiai su juo namie pabuti tai dar vyras pasake mamai, kad as kategoriskai pries pas juos vaziuoti. Vat taip-jiem mamos visad svarbiau bus uz mus.

Nera taip, kad mes su anyta ant peiliu eitumem, mazybiniu vardu mane vadina ir vaika visad duodu, nes irgi uz tai, kad mociute turi teise anuku dziaugtis, tik tiek, kad jos elgesys kartais nervina.Vyrui pabambu, o jai i akis nedristu ka sakyt. vis tiek vyresne, kazkokia pagarba turi buti, tai viduj perdegu ir viskas.
Atsakyti
QUOTE(Vasarele @ 2005 02 20, 11:45)

vyras pasake mamai, kad as kategoriskai pries pas juos vaziuoti.

blink.gif  siaubas, gerai, kad maniškis nepasako visko ką aš kartais supykus pasakau. Ar būdavo nenoriu važiuoti ir viskas, tai jis nuvažiavęs sugalvoja kokią nors pateisinamą priežastį (na beveik teisybę). Bent už tai jaučiuosi dėkinga.

Nera taip, kad mes su anyta ant peiliu eitumem, mazybiniu vardu  mane vadina ir vaika visad duodu, nes irgi uz tai, kad mociute turi teise anuku dziaugtis, tik tiek, kad jos elgesys kartais nervina.Vyrui pabambu, o jai i akis nedristu ka sakyt. vis tiek vyresne, kazkokia pagarba turi buti, tai viduj perdegu ir viskas.

Na mes irgi nesipykstam, tik manau, jei paliksiu kada dukrytę kokiam savaitgaliui, tai nebesusikalbėsiu. Nepritariu jos auklėjimo metodams.
Atsakyti