O ka jeigu sunelis nepamirso ir pasveikino laiku?

Nu aciu dievui ne as viena turiu "mylima" anyta
Mes gyvenam pas uosvius, tai jau toks kara vyksta
Is pradziu nieko lyg buvo, nesikiso i musu reikalus, bet va po nauju kas jai pasidare, gal klimaksas sustiprejo
bet taip kistis pradejo kad as zagsiu po kiekvieno jos pasisakymo
jei tik iseinam pas draugu-kita ryta susiraukusi snuki tematai.Pinigu netaupom, net suskaiciavo kiek pagal ja turim but susitaupe
Blexa vos neisvirtau is koto:SKAICIUOJA MUSU PINIGUS!!!
Mano mama dukryte ziuri kai prireikia, anyta ne karto nera paziurejus:pasigimdei pati ir augink
Vienu zodziu viena kontrole namie: kur eini? jei iseinam su vyru skambina kur esam??
Nebezinau kaip iskentet.kita menesi imam paskola butui
Kuo greiciau nuo tos priziuretojos
O vyras motinos bijo kaip velnio,jau zodi pasakyt niekada nepasakys, nebent mane shudais uzmetytu
O vakar isvis geras buvo: isiverzia ryte i musu kambari,dar vartomes, o ji :kelkites uzteks dribsot, eikit valgyti darytis,nes paskui uzimsiu virtuve visai dienai ir t.t.
Nei pasibelde, nei atsiprashe
Karoce

jei tik iseinam pas draugu-kita ryta susiraukusi snuki tematai.Pinigu netaupom, net suskaiciavo kiek pagal ja turim but susitaupe

Mano mama dukryte ziuri kai prireikia, anyta ne karto nera paziurejus:pasigimdei pati ir augink

Vienu zodziu viena kontrole namie: kur eini? jei iseinam su vyru skambina kur esam??

O vyras motinos bijo kaip velnio,jau zodi pasakyt niekada nepasakys, nebent mane shudais uzmetytu

O vakar isvis geras buvo: isiverzia ryte i musu kambari,dar vartomes, o ji :kelkites uzteks dribsot, eikit valgyti darytis,nes paskui uzimsiu virtuve visai dienai ir t.t.

jums lengva pasakyt - oj, kraustykis kitur, geriau pašiūrė nei gyvenimas su anyta ir tt
nėr taip paprasta ir lengva
tokiu atveju anyta liktų vienut vienutėlė savo dideliam name, kur ir mes gyvenam.
be to, iš mamyčiukės namų keltis nesutinka sūnus (ty mano vyras), nes mamytei tada bus stresas ir aplamai nekas.
štai taip
užtat dabar santykiai tokie, kad praeinam savam kieme ir būna, nė žodžio nepaskom viena kitai. o sako, kad net kiaulė sukriuksi praeidama pro kitą kiaulę
LAVA, marš skambyt greičiau, o geriau lai tavo vyras paskambina, o tu paskum paimsi ragelį ir prisidėsi prie sveikinimų
tokiu atveju anyta liktų vienut vienutėlė savo dideliam name, kur ir mes gyvenam.
be to, iš mamyčiukės namų keltis nesutinka sūnus (ty mano vyras), nes mamytei tada bus stresas ir aplamai nekas.
štai taip
užtat dabar santykiai tokie, kad praeinam savam kieme ir būna, nė žodžio nepaskom viena kitai. o sako, kad net kiaulė sukriuksi praeidama pro kitą kiaulę

LAVA, marš skambyt greičiau, o geriau lai tavo vyras paskambina, o tu paskum paimsi ragelį ir prisidėsi prie sveikinimų
QUOTE(Afroditte @ 2005 02 17, 15:16)
Is pradziu nieko lyg buvo, nesikiso i musu reikalus, bet va po nauju kas jai pasidare, gal klimaksas sustiprejo
bet taip kistis pradejo kad as zagsiu po kiekvieno jos pasisakymo
Blexa vos neisvirtau is koto:SKAICIUOJA MUSU PINIGUS!!!
Kuo greiciau nuo tos priziuretojos
Karoce

QUOTE(grafienė @ 2005 02 17, 15:18)
jums lengva pasakyt - oj, kraustykis kitur, geriau pašiūrė nei gyvenimas su anyta ir tt
štai taip
štai taip

Kazkoks siaubas

QUOTE(Martyna @ 2005 02 17, 15:16)
Taip ir buvo

Nu pravalas, dar pasake, kad galeciau ir pati be priminimo atsiminti - nu kaipgis, tik apie tai ir tegalvoju 364 dienas per metus, kada jau ta issvajotoji diena ateis...Ir ne tik kad nepamirso, bet dar ir dovana padovanojo (kai suzinojau ka, tai net zado netekau). Susinervijau nerealiai.
Nu ka, pati prisidirbau ant savo vargses galvos, teks dabar savaitgali vaziuoti sveikinti arba pas save kviesti. Ir vel ji niurkys mano maziu - negaliu ziuret, sirdis plysta

Ui Afroditte ir Grafiene, kaip as jums nepavydziu, kad tenka kartu su savo 'isrinktosiomis' gyventi. Man tai kantrybes turbut pritruktu, nezinau, kaip reiktu tverti. Uzuojauta jums didziausia

QUOTE(grafienė @ 2005 02 18, 13:55)
Lava, nu bet tavo vyrelis kiauliškai pasielgė
"kiauliskai" tai cia dar svelniai pasakyta

QUOTE(Lava @ 2005 02 18, 13:17)
Nu ka, pati prisidirbau ant savo vargses galvos, teks dabar savaitgali vaziuoti sveikinti arba pas save kviesti. Ir vel ji niurkys mano maziu - negaliu ziuret, sirdis plysta

Kažkai nematau, kad pati būtum prisidirbusi, vyrui turbūt liežuvis nebūtų nukritęs, jei primintų apie savo mamos gimtadienį. Bent jau aš tai nevažiuočiau ir nesveikinčiau, vis tiek jau šaukštai po pietų. Bent maniškė tai sugebėtų kaip reikiant pasityčioti iš tokios netikusios marčios
Mane anyta irgi kartais iki virimo uznervuoja. Pas juos namuose kazkoks nesveiko valgymo kultas-valgyk, valgyk ir dar karta valgyk
Tiesiog per prievarta gruda. Kai buna sventes, tenka pas vienus tevus pabuvus, vaziuot pas kitus. Pvz. pas mano tevus prisivaisinam, as jau nebenoriu, o jie kai nuvaziuojam gruda per prievarta ir toks zodis kaip nenoriu neegzistuoja. Nescia buvau-valgyk tau reikia, pagimdziau-vel valgyk, vaika maitini. Kiek noresiu tiek ir valgysiu
Vyras mamytei neatsilaiko, tai kemsa kiek gali, o paskui dejuoja, kad bloga.
Dar nervina, kad nori jog vaika, kaip inkubatoriuj auginciau. Atvaziavus pamate, kaip mazius per grindis patenkintas keturiom keliauja pakraupo, atseit susals, pertrauks vejas, augink lovytej, as taip auginau. Nu jo majo
Ne kart nesusalo, ne kart temperaturos neturejo.Vaiko lovytej pasodinus nezadu augint
Kai pas juo nuvaziuojam ant grindu pritiesia simtus kaldru, kad maziukas nesusaltu. Mazius aisku, keliauja kuo toliau nuo ju, tai ima ant ranku, kad gink dieve nenukeliautu ant pliku grindu. Maziukas ausyte pasikase-viskas vaikui ausyte skauda, ausu uzdegimas ir dar ant ryto skambina ar tikrai nera uzdegimo
Jei zaisla numeta ant zemes tuoj pargiebus lekia plaut, i burnyte neleidzia kistis zaislu,o maziukas tuoj pyksta, kad neduoda. Taigi psichologijoj net aiskinama, kad ankstyvajam vaikystes amziuj egzistuoja oraline stadija, kai vaikas dedamas viska i burnyte taip susipazista su pasauliu. Anyta taip patarinejo savo dukrai augint vaika. Tai tas vaikas steriliom salygom augintas dabar is ligu neislipa. Uztenka taip vaikui ozius parodyt, paverkt, jau anytai striokas-anukele susirgo.
Pasiklausau tu jos kliedesiu, nutyliu, nors viduj verdu ir darau kaip man reikia.Kartais jau neiskenciu ir gana taktiskai atsikertu. Bet jei ir toliau taip bludys greit dings visa taktika.

Dar nervina, kad nori jog vaika, kaip inkubatoriuj auginciau. Atvaziavus pamate, kaip mazius per grindis patenkintas keturiom keliauja pakraupo, atseit susals, pertrauks vejas, augink lovytej, as taip auginau. Nu jo majo

Jei zaisla numeta ant zemes tuoj pargiebus lekia plaut, i burnyte neleidzia kistis zaislu,o maziukas tuoj pyksta, kad neduoda. Taigi psichologijoj net aiskinama, kad ankstyvajam vaikystes amziuj egzistuoja oraline stadija, kai vaikas dedamas viska i burnyte taip susipazista su pasauliu. Anyta taip patarinejo savo dukrai augint vaika. Tai tas vaikas steriliom salygom augintas dabar is ligu neislipa. Uztenka taip vaikui ozius parodyt, paverkt, jau anytai striokas-anukele susirgo.
Pasiklausau tu jos kliedesiu, nutyliu, nors viduj verdu ir darau kaip man reikia.Kartais jau neiskenciu ir gana taktiskai atsikertu. Bet jei ir toliau taip bludys greit dings visa taktika.
QUOTE(Afroditte @ 2005 02 17, 15:16)

Kas cia tiem vyram, kad bijo motinoms zodi pries pasakyti. Kai man nepatinka mano mamos elgesys tiesiai sviesiai ir pasakau, nors po to ir susipykstam
Buvom gerokai susipyke su vyro sese, nes per musu vestuves ji gera scena buvo iskelusi.Tai vyras mamai nieko nesake net, kai ji akivaizdziai lindo dukrai i uzpakali. Budavo taip, kad pakviecia pietu uzdaro mus su vyru kambary, o pati su uosviu eina i kita kambari pas dukra ir jos vyra. Tipo vyro sese musu matyt negali, o uosviene lekia pas dukryte, kad jos neuznervuotu.
Ir dar nervas ima.Kol nuomojames buta, vyras didesne pinigu suma laiko pas tevus. Norejom pirkt skaitmenini fotoaparata, vyras nuvaziavo pinigu pasiimt-pareiske neduosiu, sumastet ant nieku pinigus taskyt. Nu sakes-neduoda sunui jo paties uzdirbtu pinigu.

Lava, as turiu susivedusi i telefono priminimus visas svarbiausias datas: vyro mamos, vyro tevo gimtadienius, vyro sesers, dukterecios(krikstadukros) gimtadienius. Primena, paskambinu- ir ramios bites. Tiesa, dar ir vardadieniai yra.
O vyrelis tavo geras parsiukas
...
Man keista, kaip tiek daug protingu moteru negali susitvarkyti su kazkokiom senem???
Statyti jas i vietas ir viskas. Nori vaiko ant ranku, nenori duoti-neduok. Kame problema? Maniske irgi buvo isizeidusi, kai pirma karta mazes nedaviau. Ir ka? Pabumbejo ir praejo...

O vyrelis tavo geras parsiukas

Man keista, kaip tiek daug protingu moteru negali susitvarkyti su kazkokiom senem???