Įkraunama...
Įkraunama...

Nemyliu savo anytos

Geriau jau pasiure atskirai, nei pilis kartu mega_shok.gif
Atsakyti
QUOTE(BaMbiZiukE @ 2005 02 16, 22:16)

Pritariu mirksiukas.gif
Atsakyti
Vat, as irgi tos nuomones, reikia kistis kuo maziau! Marcias reikia myleti, joms padeti ir nesukti galvos, kad jos taves nemyli biggrin.gif
Atsakyti
na aš irgi savosios anytos nemyliu.Na ir kas? Nejaučiu dėl to jokio sąžinės graužimo...tiesiog svetimas ji man žmogus,nelimpa kažkaip,charakteris švelniai pasakius keistokas...Džiaugiuos,kad kartu negyvename.
Atsakyti
QUOTE(Amazing @ 2005 02 16, 22:38)
na aš irgi savosios anytos nemyliu.Na ir kas? Nejaučiu dėl to jokio sąžinės graužimo...tiesiog svetimas ji man žmogus,nelimpa kažkaip,charakteris švelniai pasakius keistokas...Džiaugiuos,kad kartu negyvename.

Daugelio anytu charakteriai keistoki, juk mes blogietes blush2.gif atemam is ju sunelis mirksiukas.gif kokios mes blogos tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Siguciux: 16 vasario 2005 - 22:40
O as savo anyta laaabai patenkinta thumb_yello.gif Nei kisasi,nei aiskina,kai nuvaziuoju- visada isskestom rankom sutinka smile.gif Liuks moteriske thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(PAME @ 2005 02 16, 22:35)
Vat, as irgi tos nuomones, reikia kistis kuo maziau! Marcias reikia myleti, joms padeti ir nesukti galvos, kad jos taves nemyli biggrin.gif

o čia tai požiuris thumbup.gif kol užaugs tavo marčios tai dar geriau pasirengsi .išsitreniruosi.bet aš su savo vienturčiu suneliutai tur but liksiu memylima oi skusis marti šiame forume tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(BaMbiZiukE @ 2005 02 16, 22:16)

o jei nera galimybiu begti nuo anytos kuo toliau,ka tada galetum pasiulyt?juk yra daugybe seimu,kurios ne savo noru gyvena pas kazkurio tai tevus wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Drusia @ 2005 02 16, 20:56)
Mano busima anyta yra kazkokia truputi nenormali. Mano brangusis vienturtis, tai oj oj oj bus man vargo.  g.gif    Su ja beveik nebendrauju - nu ne mano zmogus ir viskas.  schmoll.gif

Ui Drusia, konservuok nervus i trilitriakus ir kaup skladuke kiek tik telpa, kad paskui turetum rezervu mirksiukas.gif
As vat gyvenu su mamytes suneliu, iki nestumo dar buvo nieko, nes stengiausi maziau demesio kreipti. Na bet kai prasidejo nestuminis jautrumas, tai dabar jau nervai visiskai nebelaiko - gimus vaikui pasidare dar blogiau. Su visais durnais patarimais tai dar galima butu gyventi, bet kada prasideda aiskinimai, kad jai tai puikiai sekesi maitinti, auginti, naktimis vaikas nevalge, o miegojo ir pan. mol 'as buvau gera mama, o tu tai niekam tikusi, vis pas tave kas nors blogai' - nu klausytis negaliu, nervai visai nelaiko. Ir taip sunku - mano vaikinas gyvena ant papo pasikabines (jau beveik 9 menesiai), naktimis kelia 4-5 kartus, nuo neissimiegojimo esu suzombejusi, o dar ta ragana aiskina, kad cia as kazka blogai daranti doh.gif Bjauriausia, kad mano brangusis klauso mamos kaip dzievo - man jau nebedrista sakyti, nu bet gi jam ant veido parasyta, kad pritaria savo mamai doh.gif

Nu ka su tais mamyciukais daryti doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
help.gif help.gif help.gif

Moteros SOS!!! Padekit!!!
Visai pamirsau savo raganos gimtadieni, kuris buvo pries 3 dienas cry.gif cry.gif cry.gif Vat cia berasinedama prisiminiau, ui ui ui koks pravalas cry.gif
Nu bet ir mano diedas geras - ne zodeliu neuzsimine ir po siai dienai elgiasi lyg niekur nieko - nu nieko nesuprantu, anksciau kazkokiu problemu niekad nedare - pasakydavo, primindavo. Kas cia per ismislas stupid.gif stupid.gif stupid.gif

Moteros, gal turit geru receptuku, ka tokioj situacijoj daryti??? g.gif g.gif g.gif
Atsakyti
Tiesiog paskambink ir pasakyk kad pamiršai,nutaisyk laputės balselį ir pasveikink.Geriau vėliau nei niekada...ir būtinai užsimink,kad jos sūnelis irgi PAMIRŠO (ir kaip gi taip?! smile.gif )
Atsakyti
QUOTE(Amazing @ 2005 02 17, 14:50)
Tiesiog paskambink ir pasakyk kad pamiršai,nutaisyk laputės balselį ir pasveikink.Geriau vėliau nei niekada...ir būtinai užsimink,kad jos sūnelis irgi PAMIRŠO (ir kaip gi taip?! smile.gif )

Pritariu mirksiukas.gif thumbup.gif mirksiukas.gif tai geriausias variantas ax.gif
Atsakyti