Įkraunama...
Įkraunama...

Nemyliu savo anytos

koks skirtumas ka pasirinksi,vistiek neitiksi,jei zmogus pries tave nusistates smile.gif
siulau elgtis taip,kad pati jaustumeisi patogei.
Atsakyti
ir as jungiuos i sita fronta 4u.gif mes nesusituoke, bet kartu jau septinti metai, tai galima sakyt ir anyta turiu verysad.gif

bjauri boba kaip antras pasaulinis.. jei atvaziuoja, niekada nepasivargina pranest. negana to, atsiveza dar ir savo draugiu (pavasarot ir paatostogaut doh.gif ). niekada nejaucia saiko, kiek gali buti - sako, atvaziavau dviem dienom, isvaziuoja po pusantros savaites thumbup.gif

negana to, atvaziavus dar ir savo tvarka pasidaro - spintas perkrausto, "sutvarko" kaip jai reikia, kieme prisisodina gelių, neseniai pareiškė, kad vasarą daržą užsiveis. as jai atviru tekstu sakau, kad jokiu darzu ant musu vejos nebus, o ji man - "tu kalbek, kalbek, as padarysiu, kaip man reikes".

as ja tikrai i menuli issiusciau jei kas leistu gun_bandana.gif gun_bandana.gif gun_bandana.gif
Atsakyti
Nejau ir mes būsim tokios anytos? Pagalvoju kartais... nejau su metais žmogus taip nukvanka? O gal visada jos tokios buvo, tik metams blogosios žmogaus savybės viršų ima? Ka aš žinau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(elida @ 2010 03 16, 15:34)
Nejau ir mes būsim tokios anytos? Pagalvoju kartais... nejau su metais žmogus taip nukvanka? O gal visada jos tokios buvo, tik metams blogosios žmogaus savybės viršų ima? Ka aš žinau smile.gif

Aš manau, kad tokį elgesį sąlygoja labai sužeista kažkada pačių anytų siela. Jos tikrai nenori būti tokiomis, kokios yra, bet neturėjo pavyzdžio, kaip įmanoma elgtis kitaip. Juk daugelis senosios kartos atstovų net nedrįsta savo vaiką apkabinti ir pasakyti, kad jį labai myli, ar, kad jo labai pasiilgo.
Aš į tokius žmones žiūriu, kaip į sunkius ligonius ir linkiu jiems kada nors pasveikti ir neužspringti savo pačių nuodais. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(atbulai @ 2010 03 16, 12:26)
ir as jungiuos i sita fronta  4u.gif mes nesusituoke, bet kartu jau septinti metai, tai galima sakyt ir anyta turiu verysad.gif

bjauri boba kaip antras pasaulinis.. jei atvaziuoja, niekada nepasivargina pranest. negana to, atsiveza dar ir savo draugiu (pavasarot ir paatostogaut doh.gif ). niekada nejaucia saiko, kiek gali buti - sako, atvaziavau dviem dienom, isvaziuoja po pusantros savaites thumbup.gif

negana to, atvaziavus dar ir savo tvarka pasidaro - spintas perkrausto, "sutvarko" kaip jai reikia, kieme prisisodina gelių, neseniai pareiškė, kad vasarą daržą užsiveis. as jai atviru tekstu sakau, kad jokiu darzu ant musu vejos nebus, o ji man - "tu kalbek, kalbek, as padarysiu, kaip man reikes".

as ja tikrai i menuli issiusciau jei kas leistu gun_bandana.gif  gun_bandana.gif  gun_bandana.gif

lotuliukas.gif prajuokino, na jus irgi galit ta pati atsakyti "ok,darykit darza, as vistiek viska pievute paversiu smile.gif "
dabar rimtesnis klausimas, ten ne jusu namai? ten jos,kad ji tvarko viska,darzus sau kuria?
Atsakyti
QUOTE(Reika @ 2010 03 16, 16:53)
lotuliukas.gif  prajuokino, na jus irgi galit ta pati atsakyti "ok,darykit darza, as vistiek viska pievute paversiu smile.gif "
dabar rimtesnis klausimas, ten ne jusu namai? ten jos,kad ji tvarko viska,darzus sau kuria?

gerai, kad nors kam linksma mirksiukas.gif man tai noris eit patrankos ieskot doh.gif
tie namai yra musu nuo pradziu iki galo, ji cia moteris taip "atostogauja" doh.gif o kai as jau visiskai atviru tekstu pasakau, kad musu namuose jai nereiktu savos tvarkos daryti ir darzu veisti, tai ji man sako "vaikeli, ismok eit i kompromisus". normaliai, ane? doh.gif

bet pasiulymas geras - jei ji darza kas, as is apskos su voleliu eisiu ir viska lyginsiu, gal ilgai neistvers sito? mirksiukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
o tu pabandyk wink.gif
realiai turetu vyras isikisti,jei tave jo mama stumbo kaip nori tai nu atsiprasau.
ir koks cia dar paatostogavimas?sveciuotis prasom,bet tik ne atvarius savo tvarka ivedineti
Atsakyti
matai tai prietrankai atviru tekstu sakau ir as, ir jos vyras, ir MB, ir jos dukra, o jai vienodai - ant jos gali rekt, gabalais kapot, ka nori daryt doh.gif atsakymai visada paruosti du: "kantrybes, vaikeli", arba "tu kalbek, o as vis tiek padarysiu". kartais tai norisi jai atvaziavus dingt is namu visiem laikam...
Atsakyti
hm, uzuojauta

tai belieka ignoruoti ja ir jos patvarkymus pertvarkyti...
Atsakyti
QUOTE(Reika @ 2010 03 16, 18:58)
hm, uzuojauta

tai belieka ignoruoti ja ir jos patvarkymus pertvarkyti...

arba su gimtadieniu padovanoti kvietima i kokius nors socializacijos kursus, kad pamokytu tarp zmoniu elgtis doh.gif
Atsakyti
QUOTE(atbulai @ 2010 03 17, 09:43)
arba su gimtadieniu padovanoti kvietima i kokius nors socializacijos kursus, kad pamokytu tarp zmoniu elgtis doh.gif

o gal tiesiok kurį laiką nepriimti "atostogoms", na kol išmoks padoriai elgtis lotuliukas.gif
Atsakyti
Nu geras, vot buna... o ne geriau ja pergudraut, ir jus pasidarykit maza darzeli sau, nesvarbu geliu ar bulviu, kad tik butu, o kai ji atvaziuos padarykit pietus ir per juos pasakykit jusu darzas jau laukia, piktzoles laiks ravet...nu gal tada ji supras...as tai tikrai taip daryciau. Ir zinoma viska ka ji daro ar jus kritikuoja paversciau pasiepenciais juokais...kai mano uosviene pradeda aiskint kad as tureciau jos sunu daugiau verst vaiksciot, sportuot as jai prie visu sakau, o kaip jus isvaizduojat kad as su bizunu tureciau is paskos begiot ir zyst, eik i lauka vaiskciot...tai mano atveju labai padeda... smile.gif
Atsakyti