Įkraunama...
Įkraunama...

Nemyliu savo anytos

as jos niekada gyvenime neisileisciau, jei ji manes klaustu, bet ji net neskambinus leidzia sau atvaziuot doh.gif MB pykstasi su ja nuolat, as jau retai susilaikau nosies neperraukus, o jai vienodai mad.gif

bet ideja su pasiepimais man patiko thumbup.gif reiks isbandyt pirmai progai pasitaikius gun_smilie.gif
Atsakyti
QUOTE(atbulai @ 2010 03 16, 17:04)
jei ji darza kas, as is apskos su voleliu eisiu ir viska lyginsiu,

drinks_cheers.gif Taip ir padarykit. Įtariu, ilgai nesodins ji pas jus savo daržų. lotuliukas.gif

QUOTE(atbulai @ 2010 03 16, 17:31)
ant jos gali rekt, gabalais kapot, ka nori daryt doh.gif atsakymai visada paruosti du: "kantrybes, vaikeli", arba "tu kalbek, o as vis tiek padarysiu". kartais tai norisi jai atvaziavus dingt is namu visiem laikam...

Čia taip pat yra ko pasimokyti - kaip į viską reaguoti "su pofik". Reikia pripažinti, kad tokių sugebėjimų nedažna turim.
Nuvažiuokit ir pas ją vietoj daržo pievelę užsėkit. lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Pekutis_SM @ 2010 03 17, 15:19)
Nuvažiuokit ir pas ją vietoj daržo pievelę užsėkit. lotuliukas.gif

thumbup.gif va cia tai variantas construction.gif
Atsakyti
biggrin.gif
ir dar pridekit "tu snekek, snekek, as vistiek savaip darysiu"
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Reika: 17 kovo 2010 - 16:56
Savo anytos nemegau nuo pat pradziu,bet paskutinis lasas buvo kai: po mano pastabos,kad nesikistu i vaiko auklejima,nuleke pas mano vyra ir pradejo aiskinti,kad as jauna(tarp musu 14 m.skirtumas),paliksiu ji,atimsiu puse turto ir t.t. blink.gif visko nevardysiu...MB jai liepe dingt is akiu..as visa ta pokalbi girdejau...po to praejo jau beveik metai..ji aisku vaidina gerute ir toliau, gyvena su mumis,kadangi MB vienturtis,kiekviena diena jos nepernesu vis labiau,man kliuna viskas ka ji daro ar sako,zodziu gyvenu amzinam nervu kare..ir galo nematyti doh.gif gerai nors tiek,kad su vyru santykiai puikus,nes kitaip tikrai nesikankinciau laukdama geresniu laiku schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(gryneja @ 2010 03 17, 17:26)
Savo anytos nemegau nuo pat pradziu,bet paskutinis lasas buvo kai: po mano pastabos,kad nesikistu i vaiko auklejima,nuleke pas mano vyra ir pradejo aiskinti,kad as jauna(tarp musu 14 m.skirtumas),paliksiu ji,atimsiu puse turto ir t.t. blink.gif  visko nevardysiu...MB jai liepe dingt is akiu..as visa ta pokalbi girdejau...po to praejo jau beveik metai..ji aisku vaidina gerute ir toliau, gyvena su mumis,kadangi MB vienturtis,kiekviena diena jos nepernesu vis labiau,man kliuna viskas ka ji daro ar sako,zodziu gyvenu amzinam nervu kare..ir galo nematyti doh.gif gerai nors tiek,kad su vyru santykiai puikus,nes kitaip tikrai nesikankinciau laukdama geresniu laiku schmoll.gif

o kodel neisikraustot ar jos neiskraustot?
Ji pas jus gyvena? ar jus pas ja?
Atsakyti
Situacija tokia: tuose namuose mano MB gyveno nuo mazens,teisiskai dabar tai jau jo nuosavybe,bet gi neismes savo motinos i gatve..kur ja iskraustysi,kad jei jau 70 m. i seneliu namus nebent,bet mes gi ne kokie zverys..o patys neissikraustom todel,kad jau daug pinigeliu paaukojom,kad atstatytume ta nama ir dabar visai nesinori jo palikti,o tuo labiau klimpti skolas,kad nusipirkti gyvenama plota kitur.
verysad.gif Mano tevai deja irgi sioj vietoj negali nieko padeti..uztenka jiems savu bedu
Atsakyti
QUOTE(gryneja @ 2010 03 19, 21:05)
Situacija tokia: tuose namuose mano MB gyveno nuo mazens,teisiskai dabar tai jau jo nuosavybe,bet gi neismes savo motinos i gatve..kur ja iskraustysi,kad jei jau 70 m. i seneliu namus nebent,bet mes gi ne kokie zverys..o patys neissikraustom todel,kad jau daug pinigeliu paaukojom,kad atstatytume ta nama ir dabar visai nesinori jo palikti,o tuo labiau klimpti skolas,kad nusipirkti gyvenama plota kitur.
verysad.gif Mano tevai deja irgi sioj vietoj negali nieko padeti..uztenka jiems savu bedu

oi kokia šlykšti situacija doh.gif įsivaizduoju kaip yra sunku.
Atsakyti
QUOTE(gryneja @ 2010 03 19, 19:05)
Situacija tokia: tuose namuose mano MB gyveno nuo mazens,teisiskai dabar tai jau jo nuosavybe,bet gi neismes savo motinos i gatve..kur ja iskraustysi,kad jei jau 70 m. i seneliu namus nebent,bet mes gi ne kokie zverys..o patys neissikraustom todel,kad jau daug pinigeliu paaukojom,kad atstatytume ta nama ir dabar visai nesinori jo palikti,o tuo labiau klimpti skolas,kad nusipirkti gyvenama plota kitur. verysad.gif Mano tevai deja irgi sioj vietoj negali nieko padeti..uztenka jiems savu bedu

O tai Jusu TB gyveno be motinos tuose namuose? Vienas? Nes su "teisiskai" labai smirdanciai skamba, nes kiek suprantu tai yra Jusu vyro tevu namas, ar as klystu?
Kitas reiklas pas Atbulai cia jau naglai ir tikrai yra del ko pykti, nes namai ir butent jos ir jos vyro, o ne anytos.

Nuo to ir reikejo pradeti.
kai paskaitau, tai plaukai piestu stojasi, ir taip pavydziu toms, kurios turi dukras, o ne sunus.

O as savo anytai torta iskepiau gimtadieniui ax.gif
Nera ji lendanti i s....., ir nera bloga, labai jai dekinga uz tai jog uzaugino man vyra, toki, koks jis yra dabar.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo xxkamane: 20 kovo 2010 - 08:56
oj mieloji,nevien mamai reik dekot uz vyro uzauginima,gali dabar tortus visiems aplinkiniams jo kepti smile.gif

nes mus aukleja netik tevai,bet ir nemazai prie to prisideda klasiokai,mokytojai,gyevnimiskos situacijos,net EX smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Reika @ 2010 03 20, 09:19)
oj mieloji,nevien mamai reik dekot uz vyro uzauginima,gali dabar tortus visiems aplinkiniams jo kepti smile.gif

nes mus aukleja netik tevai,bet ir nemazai prie to prisideda klasiokai,mokytojai,gyevnimiskos situacijos,net EX smile.gif

Vat kazkodel aplinkiniams nesinori nors tu ka, o vat tevams kaip savo taip ir savo vyro, norisi, ir padekoti ir gerbti juos.

Bet, gal kiekvienam savo, tik vat visada prisimenu, jog viena diena teks buti anyta, kuri neitiks savo vyro isrinktajai niekuo.
Busi gera- per daug lendi, busi neutrali- vel blogai, nesidomi spjauni savo vaika.
Bet kaip ir minejau viskas priklauso nuo gyvenimiskos situacijos, ir nuo zmogaus su kuriuo tenka susidurti.
Bet man kazkodel baisu unsure.gif, nes nezinau kas manes laukia
Atsakyti
Jungiuos prie jūsų-nemyliu savo anytos, tiesiog neapkenčiu jos.
Šįkart, vakar dienos jos pasakymas išmušė mane iš "vėžių".
Ji klausė, ar atvažiuosim pas ją sekmadienį į svečius, kai pasakiau, kad serga vaikas, tai jos atsakymas buvo toks, kad čia man tik taip atrodo, kad jis serga doh.gif
Pas mane vaikas iš ties dažnai serga, nes turi astmą-o dabar tikrai serga, net temperatūros turi-aišku nedaug , bet vis tiek-sluoguoja, kosti.
Na po šio pasakymo, tai tikrai anūko ilgai nematys cool.gif

O kiek dar visokių jos durnų posakių buvo per visą gyvenimą, kai aš ją pažįstu doh.gif
Nežinau gal jautri esu, per daug reaguoju.
Bet iš kitos pusės, man nesuprantamas jos toks bendravimas, kalbėjimas.
Atsakyti