Įkraunama...
Įkraunama...

Nemyliu savo anytos

QUOTE(Bekasė @ 2010 05 04, 11:34)

del neapykantos net nezinau - greiciau nepatinka jinai man kaip zmogus. Bet skirtingai nuo taves, jeigu vaikai tik nori (ir aisku anyta sutinka), be jokiu "purtymusi" palieku/isleidziu juos pas ja.
]

man taip del to, kad jam dar tik 2,5 men. ir visai nenoriu kad ji man aiskintu kaip ka daryt (ka ir bande, bet per kompa nelabai paziures kaip as darau ir nepaasikins, nes as tiesiog nesiklausiau). tiesiog nenoriu kad lystu prie vaiko (nezianu kodel cia man taip doh.gif )
Atsakyti
QUOTE(Bekasė @ 2010 05 03, 18:45)
nenoriu - turiu idomesniu, malonesniu ar prasmingesniu uzsiemimu.

kaip minejau scena irgi iskelciau jeigu mb anytai apsilankyma ir anuku atvezima pazadetu nepasitares su manimi, nes tai liecia ir mano planus. Kadangi seimoje gyvena ne vienas, tai ir negali vadovautis tik savo interesais, bei daryti tai ka nori
O jeigu taip uzsileidai vyra ant galvos, kad ne tik kad nederina planu liecianciu tave ir vaikus su tavimi, bet dar ir durimis gali pradeti trankytis uz priminima, kad ne vienas gyvena ir turi isipareigojimu savo seimos nariams ar kad kiti seimos nariai gali tureti ir savo planu kaip laika praleisti, tai jau tavo gyvenimas. Mano poziuris i tai kitoks.
cia dazna problema - kazkaip is pradziu bandai taikytis, daug ka nuleidi negirdomis ar nuryji sau, kol uzsipildo taure. Tik va "problema"daug lengviau isspresti uzuomazgoje, po to jau buna per daug neigiamybiu susikaupia.

Jus visai teisi drinks_cheers.gif

o su vyru suderinote jog jo uosve nusitempete i vaiko svente darzelyje?

O sita suderinima rastiskai pateikti reikia ar gali tiesiog informuoti jog isvaziuoju, nes susimasciau gal rimtai leidausi svajam ant galvos uzsiropsti, o as jam tai senai kojas nuleidusi sedziu. lotuliukas.gif

Butina informuoti seimos nari jog tu tuo laiku nebusi ar kur nors planuoji eiti, bet "derinti" tai skamba kaip leisiu- neleisiu, tuo labiau pas savo motina.
jei man nors syki vyras taip pasakyti butu pasiustas iskart ant triju raidziu be didelio aiskinimo kodel taip pasakiau (ir nereikia pulti i katastrofisku pavyzdziu teikima tipo sunkiai sertganti palieku, ligota bla bla bla, jei taip yra tai net "nederinant" artimas zmogus nepaliks ir niekusr neis)

nepykite Bekase, bet tikrai ispudis susidaro jog Jus nekenciate savo anytos. Gal yra priezastis tam, nezinome ir ne cia besilankanciu visu musu reikalas, bet nemanau jog Jusu vyrui del to visai neskaudu, nors to ir neparodo
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo xxkamane: 04 gegužės 2010 - 11:39
o mano diedas negalvojo vaziuot pas motina savo jos sveikint sake paskambinsiu ir viskas,dar plius ir del to kad dirbo sekmadieni. O jo sese su draugu speciliai apvaziavo tiek savo tiek jo mamas nors kaip sakiau po pusantro simto km kad tik jas pasveikint. Aisku automatiskai mes blogieciai likom, nes turbut turejo vyras darbe su kuo susikeisti ar dar kazkaip ant blakstienu psokinet bet butinai atvaziuoti. Nes kai vyras 2 kartus jai bande skambint kad pasveikint tai net neisteike rago pakelt, labai isizeidusia vaizuoja, ir net kita diena neperskambino....nu ir tegu sed sau uzsiraukus, net ir diedas ant jos supyko, sako nu ir eina sikt, as jai daugiau ir nebeskambinsiu is viso
Atsakyti
QUOTE(techno @ 2010 05 04, 13:23)
o mano diedas negalvojo vaziuot pas motina savo jos sveikint sake paskambinsiu ir viskas,dar plius ir del to kad dirbo sekmadieni. O jo sese su draugu speciliai apvaziavo tiek savo tiek jo mamas nors kaip sakiau po pusantro simto km kad tik jas pasveikint. Aisku automatiskai mes blogieciai likom, nes turbut turejo vyras darbe su kuo susikeisti ar dar kazkaip ant blakstienu psokinet bet butinai atvaziuoti.

Negali sakyt uz kitus, bet buna, kad zmones vaidindami tokius "geriecius" is tiesu siekia savo tikslu, neretai ir savanaudoisku, ne tik kad siaip tevai laikytu "geresniais" vaikais, bet tyko palikimo ar siaip naudos. mano pazistama vien del to paskui vyra i uzsieni neisvaziavo, kad tik sesems tevu namas neatitektu blink.gif Liko gyventi tevu name, kad juos "priziuretu" biggrin.gif Siaip idomus mamos elgesys, - gal vyras daugiau ka pridirbes turi? negi tik del to, kad skambina, neatvaziuoja, nekeltu ragelio??

Anketa: Laimėk 25 Lt vertės kuponą kosmetikai!

http://www.######/f/...yu1/answers/new
Atsakyti
QUOTE(Shokolada @ 2010 05 04, 19:47)
Negali sakyt uz kitus, bet buna, kad zmones vaidindami tokius "geriecius" is tiesu siekia savo tikslu, neretai ir savanaudoisku, ne tik kad siaip tevai laikytu "geresniais" vaikais, bet tyko palikimo ar siaip naudos. mano pazistama vien del to paskui vyra i uzsieni neisvaziavo, kad tik sesems tevu namas neatitektu blink.gif Liko gyventi tevu name, kad juos "priziuretu" biggrin.gif Siaip idomus mamos elgesys, - gal vyras daugiau ka pridirbes turi? negi tik del to, kad skambina, neatvaziuoja, nekeltu ragelio??

o nebijo, kad betykodama tėvų palikimo... vyrą kitai padovanos... na bet matyt namas brangesnis biggrin.gif
nesistebiu... turim giminėj... gali prieš minutę kalbėtis... po minutės nebekelt ragelio ir paskui iš kitų sužinai, kad esi toks anoks... ir pats nežinai dėl ko unsure.gif bet giminės, kaip ir dainos iš žodžių neišmesi... tai ir stengies nesinervint ... ko ir techno vyrui linkiu...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lurdesita: 04 gegužės 2010 - 22:18
QUOTE(Blusiukė @ 2010 05 02, 13:27)
O vat man klausimas kilo: ar Jusu (visu nemegstanciu anytu) vyrai turi teise/galimybe siandien aplankyt ir pasveikint mamas, gal net nuvezt anukus parodyt? Ar Jus purkstaujat, kad sveikintu savo vaiku mama, o ne anyta jei jau taip sveikint norisi? smile.gif

P.S. tiesiog idomu, nenoriu nei moralizuot nei kazka izeist, kiekvienas gyvenam savo pasulyje ir renkames kaip jame gyvent.

Tegu važiuoja. O kas čia tokio? g.gif
Atsakyti
Jau rasiau, kad seno vaikystes draugo zmona del to scena iskele, dar galiu pridet, kad paskui manes draugas ir klause: cia normalu, cia jus visos taip? Kadangi, man tai pasirode nenormalu, bet man daug kas atrodo nenormalu, paklausiau cia, vigi cia daug visokiu nuomoniu buna. Vat ir visa istorija...

QUOTE(Pekutis_SM @ 2010 05 05, 15:59)
Tegu važiuoja. O kas čia tokio? g.gif

Atsakyti
QUOTE(Blusiukė @ 2010 05 02, 13:27)
O vat man klausimas kilo: ar Jusu (visu nemegstanciu anytu) vyrai turi teise/galimybe siandien aplankyt ir pasveikint mamas, gal net nuvezt anukus parodyt? Ar Jus purkstaujat, kad sveikintu savo vaiku mama, o ne anyta jei jau taip sveikint norisi? smile.gif

P.S. tiesiog idomu, nenoriu nei moralizuot nei kazka izeist, kiekvienas gyvenam savo pasulyje ir renkames kaip jame gyvent.

Tai jis neturi, o sakyčiau netgi privalo savo motiną pasveikinti. Aš dėl asmeninių priežasčių jos sveikinti nevažiuoju. Vyras visada ir neįsivaizduoju, kad galėtų būti kitaip. Manęs vyras sveikinti neprivalo, bo jis man ne vaikas, bet visgi per abi šventes įbruko mažajam gėlyčių, kad jis mane pasveikintų wub.gif O va dėl anūko kitas klausimas. Kadangi aš pas anytą nevažiuoju, o tas anas kaip ir mano vaikas, tai jis lyg ir su manim turėtų šventę švesti. Nors reali priežąstis, kodėl vaiko neleisčiau ( bent kokius metus tai tikrai ), yra gana banaloka - po paskutinio vizito pas anytą be manęs vaikas susirgo bronchitu ( kol vyras kapojo malkas, vaikas per lietų kieme lakstė, a po to tingėjo su mamka normaliai trobą pasišildyti ir t.t ), kurį gydžiau apie 3 sav. ( o tikrai buvo "smagu" ), suvarytu skrandžiu - teko klizmutę net statyti, nepavalgęs ( čia sprendžiu iš to, kad mano vaikis vos gryžęs iš babos prie mano akių dvigubą porciją sutaršė sriubos plius išgėrė kokį 100 g sulčių - 1,5 metų vaikui tai daug ). Nors šitoj vietoj ne tiek anyta nusivyliau, kiek savo vyru... Vėliau, kai paaugs, galės vėl bandyti vizituotis vieni, bet kiek supratau, dabar ir pats vyras bijotų vežtis ( daug strioko apturėjom, vienu momentu vos vaikui greitosios neišsikvietėm dėl pilvuko skausmų )
Atsakyti
as tai gerai suteriu su anyta, bet kai del vaiko tai irgi l.kisasi ir erzina verysad.gif ypac kai suserga, visokiu ligu gali privardint, nors is tolo taip nera, bet isanksto prigasdina doh.gif
Atsakyti
QUOTE(armaliuke @ 2010 05 04, 11:38)
man taip del to, kad jam dar tik 2,5 men. ir visai nenoriu kad ji man aiskintu kaip ka daryt (ka ir bande, bet per kompa nelabai paziures kaip as darau ir nepaasikins, nes as tiesiog nesiklausiau). tiesiog nenoriu kad lystu prie vaiko (nezianu kodel cia man taip doh.gif )

panasaus amziaus anyta mazaja ir pamate (sunu dar anksciau). O kazkur 6 menesiu buvo su ja viena pasilikusi kelioms dienoms - mus su vyresniuoju atostogauti isleido. Na ten taip ekspromtu gavosi. Mes visi buvome susiruose prie juros, o anyta suabejojo, ar mazam vaikui tai gerai, ar nebus per daug vargo ir pasiule mazaja pasilikti pas save.
Aisku visokiu nurodinejimu buvo ir labai daug, ir dabar dar vis islenda, todel stengiuosi sudaryti kuo maziau tu progu, tiems nurodinejimams issakyti.

QUOTE(xxkamane @ 2010 05 04, 12:28)
o su vyru suderinote jog jo uosve nusitempete i vaiko svente darzelyje?

as ir jam siuliau - nenorejo. Be to, tai yra mano svente. Nereaguliuoju ka jisai gali kviestis i savo sventes, jisai - ka as galiu i savo. Sprendziama yra del vaiku svenciu ir bendru.

O sita suderinima rastiskai pateikti reikia ar gali tiesiog informuoti jog isvaziuoju,
\
cia kaip tamstai patogiau. Kartais buna ir rastiskai.

Butina informuoti seimos nari jog tu tuo laiku nebusi ar kur nors planuoji eiti, bet "derinti" tai skamba kaip leisiu- neleisiu, tuo labiau pas savo motina.

jeigu prisimeni, mes vienoje temoje jau diskutavome apie leisiu/neleisiu.
Nera jokio skirtumo, kur ruosiamasi keliauti - pas motina, pas draugus, i kina...

QUOTE(Zuikių_dainos @ 2010 05 05, 23:01)
Manęs vyras sveikinti neprivalo, bo jis man ne vaikas

ne vaikas jis man, bet as jam esu jo vaiku motina.
Bet sveikinti neprivalo ( kaip ir anytos, beje) - nes privaloma yra tai, kas istatymais apibreziama, o visa kita yra laisvas zmogaus pasirinkimas.
As jau suku galva, ka cia birzeliui sugalvojus (nors ir pries tai yra viena svente, bet del jos minejimo kol kas jokiu ideju neturiu).

Atsakyti
QUOTE(Bekasė @ 2010 05 06, 09:39)

Bet sveikinti neprivalo ( kaip ir anytos, beje) - nes privaloma yra tai, kas istatymais apibreziama, o visa kita yra laisvas zmogaus pasirinkimas.

Maniškis privalo - nerašyti jo šeimos įstatymai, antraip grėstų jam mamytės nemalonia, nekalbadieniais, blogo sūnaus epitetais ir pan. Skambučiu ji nepasitenkintų ( tai, kad vyras gyvena Kaune, o ji Tauragėje, plius, kad jis absoliučiai kiekvieną sekmadienį dirba, kiek suprantu, jos nelabai domina ). Bet tai tiesiog toks žmogus, ir aš į jų santykius nesikišu. Antra vertus gal ir gerai, kad ji tokia sudėtinga - tai aš ne tokia baisi atrodau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Bekasė @ 2010 05 06, 08:39)
panasaus amziaus anyta mazaja ir pamate (sunu dar anksciau). O kazkur 6 menesiu buvo su ja viena pasilikusi kelioms dienoms - mus su vyresniuoju atostogauti isleido. Na ten taip ekspromtu gavosi. Mes visi buvome susiruose prie juros,  o anyta suabejojo, ar mazam vaikui tai gerai, ar nebus per daug vargo ir pasiule mazaja pasilikti pas save.
Aisku visokiu nurodinejimu buvo ir labai daug, ir dabar dar vis islenda, todel stengiuosi sudaryti kuo maziau tu progu, tiems nurodinejimams issakyti.
as ir jam siuliau - nenorejo. Be to, tai yra mano svente. Nereaguliuoju ka jisai gali kviestis i savo sventes, jisai - ka as galiu i savo. Sprendziama yra del vaiku svenciu ir bendru.

\
cia kaip tamstai patogiau. Kartais buna ir rastiskai.
jeigu prisimeni, mes vienoje temoje jau diskutavome apie leisiu/neleisiu.
Nera jokio skirtumo, kur ruosiamasi keliauti - pas motina, pas draugus, i kina... 
ne vaikas jis man, bet as jam esu jo vaiku motina.
As jau suku galva, ka cia birzeliui sugalvojus (nors ir pries tai yra viena svente, bet del jos minejimo kol kas jokiu ideju neturiu).

Aj nu, visai pamirsau, na nesigilinkime irnesakyk.gif
Negali gi prisiminti visu pezalu.
Na jo kiekvienoj seimoj skirtingai, negi dabar lysi seima, kaip nori kas taip ir gyvena. Vieni zodiniu susitarimu, kiti kaip kanceliarines ziurkes rastus vienas kitam rasineja. priklauso nuo noro ir poreikio. Pas visus savo fintai.
ir apie vyra kaip "artima" zmogu irgi, na tiek to.
Na gerai sekmes toliau pilti srutas ant visu ir aiskinti kokia teisinga esate ir ideli seima o kiti visi nuplere durniai su pasileidusiais, ant galvos vyrais ir ju motinomis.

Eisiu pastatysiu zvakute baznycioje ir pasimelsiu, kad sunui netektu rasineti prasymu pas motina nuvaziuoti nesuderinus su "vadovybe" lotuliukas.gif

o atsaknt i tema-"nemyliu savo anytos" (Bekase cia ne Jusu posta komentuoju mirksiukas.gif )

Zinot jos gal myleti ir nereikia, ypac sunkios situacijos buna jaunose seimose, kai tik pradeda gyventi ir 5-6, net desimtmetis yra per mazai laiko suprasti ar tai tikra neapykanta ar tiesiog pavydas dvieju moteru del vyro.
mano gyvenime su anyta buvo visko ir pykciu ir barniu ir apkalbu. Jaudinausi pergyvenau, ypac kol sunus buvo mazas.
Paskui kazkaip pradejom bresti, augti abi, priprasti ir viena diena musu barniai ir pykciai peraugo i tolerantiska kulturinga elgesi.
Nezinau gal tai turi buti abieju noras, ne vienos puses. Man padejo tai, jog auginu sunu ir ypac kai jis paaugo as kas dien vis labiau suvokiu jog manes irgi kazkas neapkes vien del to jog dar nemiriau ir mano sunus vesdamas nebuvo jau naslaiciu. Baisu pasidare, geda pries save (nors niekada nelinkejau vyro motinai mirties-NIEKADA).
Siandien su anyta sutariame labai gerai. bet tam reikejo laiko ir abieju noro is pastangu. As ja gerbiu ir myliu uz tai jog ji man pagimde ir uzaugino vyra.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo xxkamane: 06 gegužės 2010 - 13:18