Įkraunama...
Įkraunama...

Nemyliu savo anytos

O aš ne tai,kad nemyliu,man ji paprasčiausiai neeigzistuoja ir tiek.Žmogus turintis problemų su vaistais,alkoholiu ir psichika. Vyras bendrauja(telefonu) iš pagarbos žodžiui MAMA,nes nors tevai išsiskyrė,kai jam buvo 10 m. ir jis liko gyventi su tėvu,jam visą laiką buvo sakoma,kad nesvarbu kokia,bet ji tavo mama.
Atsakyti
Mylet niekad anytos nemylejau, bet santykiai pradzioj tikrai buvo geri. O dabar kuo toliau, tuo labiau as jos nemegstu. Vis bandau uzmirst ka pridare, bet apsisukus ir vel mane iskaudina ar sunervina. Labai nesiplesiu, bet pastarosiomis dienomis verda pyktis del naujausios situacijos: ji kviecia savo sunu savaitgaliui i kaima pas jos mama. As tipo gal viena susitvarkysiu...(mes turim 1men dukryte ir man tikrai reikia jo pagalbos ir siaip bendrumo jausmo). Na as manau, paaugs dukryte, kartu nuvaziuosim. Skaudu tai, kad pasiulymas buvo issakytas pa mus namuose, butent tada, kai as nuejau i kt kambari keist mazei sauskelniu...ir deja viska girdejau. sakyciau, kad pagalbos kaime reikia, tai dar suprasciau. O cia siaip, bus gera oras ir t.t. Dar nori vyresneli musu paimti, kuri amzinai traukia i savo puse (bet cia jau atskira istorija).
Ka manot? gal per daug as cia kabinejuosi? visgi neissimiegu naktim, tai gal neivertinu blaiviai situacijos? biggrin.gif
Atsakyti
noriu jusu patarimo, nes jau nebe zinau ar normalus dalykas ar nea...bet jau man tai kiek laiko nepatinka...draugauju su vaikinu, na mes kartu dar negyvenam, bet ruosiames, nes 5metus draugaujam..taciau visur kisas jo tevai..jis vos ne kiekviena diena daro tai ka jam liepia, toks vaizdas kad jis neturetu savo gyvenimo ar tuo labaiu manes..jis pirma padaro ka jie liepia o tik tada prisimena mane..jei as ko paprasau tai jis pirma padaro ka jie sako o jau tada visus reikalus sutvarkes man kada ne kada padeda..suprantu kad reikia padeti tevams, as nieko pries, taciau kai tai vos ne kiekviena diena vyksta tai ka zinau..tai kai susituoksim ar kai kartu pradesim gyventi, kad nebutu vel tas pats..nes jis nesugeba atsakyti jiems..ka jus manot?
Atsakyti
1. bus viskas kaip buvo iki siol
2. prades i jus ziureti rimciau , bet vistiek reikalaus is sunaus pagalbos
3. neapsikesit, pyksites, o jei reiks vyrui rinktis jus ar tevus,pamastykit ka pasirinks...

Atsakyti
QUOTE(Reika @ 2010 05 10, 14:15)
1. bus viskas kaip buvo iki siol
2. prades i jus ziureti rimciau , bet vistiek reikalaus is sunaus pagalbos
3. neapsikesit, pyksites, o jei reiks vyrui rinktis jus ar tevus,pamastykit ka pasirinks...

1. pritariu
2. vargu bau - jeigu dabar neziuri rimtai, tai ir po vestuviu, ir atsiradus vaikams poziuri gali islikti toksai pats (per 5 metus draugystes tas poziuris jau butu surimtejas)
3. prikalauso nuo zmogaus, jeigu kam tinka, kad vyrui yra n-toje vietoje po visokiu mamuliu, sesuliu, draugu ir t.t. ir demesys bus atkreiptas tada, kai nuo visu kitu bus laisvas likes, tai nesipyks. Arba kitas variantas, jeigu panele yra patriarchalisku paziuriu, tai tada irgi nesipyks, nes gi vyro zodis sventas. Bet jeigu jau klausimai kyla, tai cia ne sie variantai.
O del antros dalies - pasirinkimas trejopas gali buti. Viskas nuo dalyvaujanciu pusiu priklauso - kiek anie geba manipuliuoti kitais zmonemis ir yra pasiryze i tai investuoti savo jegu ir laiko.
QUOTE(Voriuke @ 2010 05 07, 14:23)
Dar nori vyresneli musu paimti,

na vyresnelis jau pakankamai didelis (kad galetu atsirinkti), tai jeigu sutinka tiek pasiimti, tiek atgal pristatyti galite pasiulyti vyresneliui viesnage. Ir jisai pasijus isskirtinis ( vis tik atsiradus mazam vaikui, vyresneliui skiriamas demesys nukencia) ir pati pailseti daugiau galesi, kol vyras antru vaiku uzsiims.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bekasė: 11 gegužės 2010 - 12:13
Man taip pat maniške ni ni ni blush2.gif jos pasisakymai visada labai aštrūs ir nemalonūs.. Tarkim viena iš naujesnių aš labai sulysau ir numečiau 10kg tai pareiške kad jei būtų vyras niekada nežiūrėtu į tokia kaip aš... atseit tokios liesos moterys negražu doh.gif na ir nuolat tokie komentarai, kad neisivaizduoja manes kaip motinos, namu seimininkes ir .t.t
Zodziu cia tik ziedelius papasakojau. Lankomes pas vyro tevus max du kartus per menesi tai dar kazkaip neisvede is kantrybes.
Atsakyti
QUOTE(jovita25 @ 2010 05 12, 16:24)
Man taip pat maniške ni ni ni  blush2.gif jos pasisakymai visada labai aštrūs ir nemalonūs.. Tarkim viena  iš naujesnių aš labai sulysau ir numečiau 10kg tai pareiške kad jei būtų vyras niekada nežiūrėtu į tokia kaip aš... atseit tokios liesos moterys negražu  doh.gif na ir nuolat tokie komentarai, kad neisivaizduoja manes kaip motinos, namu seimininkes ir .t.t
Zodziu cia tik ziedelius papasakojau. Lankomes pas vyro tevus max du kartus per menesi tai dar kazkaip neisvede is kantrybes.

du kartai per menesi ir tai daugokai tongue.gif
Nereikia kreipti i jos tokius pasakimus demesio schmoll.gif , jos jaucia pasitenkinima jei tave izeidzia, jos mano, kad ju toks darbas lotuliukas.gif
Atsakyti
Su vyru gyvename 7 metus,jo tevus maciau tik 3 kartus:kai ejau susipazinti,per vestuves,kai gime dukra-VSIO. Man sitie NSO(jo tevai)neegzistuoja
Atsakyti
QUOTE(Olga K @ 2010 05 13, 13:54)
Su vyru gyvename 7 metus,jo tevus maciau tik 3 kartus:kai ejau susipazinti,per vestuves,kai gime dukra-VSIO. Man sitie NSO(jo tevai)neegzistuoja

Optimaliausias variantas- kuo maziau juos pazisti, tuo geriau thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(gaziundra @ 2010 05 14, 11:02)
Optimaliausias variantas- kuo maziau juos pazisti, tuo geriau  thumbup.gif

Del manes tai ju isvis gali nebuti lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Olga K @ 2010 05 14, 10:06)
Del manes tai ju isvis gali nebuti  lotuliukas.gif

Negirdejau, kad kuri nors trykstu dziaugsmu del anytos "pagalbos" biggrin.gif gerai kartais pakalbet telefonu, bet tik ne leist dalyvaut seimos gyvenime... schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(gaziundra @ 2010 05 14, 11:10)
Negirdejau, kad kuri nors trykstu dziaugsmu del anytos "pagalbos" biggrin.gif gerai kartais pakalbet telefonu, bet tik ne leist dalyvaut seimos gyvenime... schmoll.gif

Uz jokius pasaulio pinigus nesikalbeciau su ja nei telefonu nei susitikus. Man ji daug daugiau negu NIEKAS lotuliukas.gif
Atsakyti