Įkraunama...
Įkraunama...

Nemyliu savo anytos

QUOTE(Olga K @ 2010 05 14, 10:17)
Uz jokius pasaulio pinigus nesikalbeciau su ja nei telefonu nei susitikus. Man ji daug daugiau negu NIEKAS  lotuliukas.gif

O cia siaip is principo nusiteikus pries anytas ar butent tavo anyta tau kazka yra padarius?
Atsakyti
QUOTE(gaziundra @ 2010 05 14, 11:30)
O cia siaip is principo nusiteikus pries anytas ar butent tavo anyta tau kazka yra padarius?

Ir is principo ir del to,kad negalvoja ka sneka(uzteko stipriai pasikalbeti man su ja viena karta ir ji manau visam gyvenimui atsimins ta pokalbi)
Atsakyti
QUOTE(Olga K @ 2010 05 14, 10:36)
Ir is principo ir del to,kad negalvoja ka sneka(uzteko stipriai pasikalbeti man su ja viena karta ir ji manau visam gyvenimui atsimins ta pokalbi)

Zinai, man ju kartais gaila, jos is tos savo begalines meiles sunums kartais taip pasidaro, kad nei sunu nei anuku nebemato... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(gaziundra @ 2010 05 14, 11:39)
Zinai, man ju kartais gaila, jos is tos savo begalines meiles sunums kartais taip pasidaro, kad nei sunu nei anuku nebemato... doh.gif

Sunu ji mato,nes labai jau jis atlaidus, o anukes tai ne lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Olga K @ 2010 05 14, 10:42)
Sunu ji mato,nes labai jau jis atlaidus, o anukes tai ne  lotuliukas.gif

O anuke nenori pas mociute? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(gaziundra @ 2010 05 14, 12:09)
O anuke nenori pas mociute? smile.gif

Cia nerasysiu sitos istorijos... smile.gif nebent i AZ
Atsakyti
QUOTE(Olga K @ 2010 05 14, 11:18)
Cia nerasysiu sitos istorijos... smile.gif nebent i AZ

lauksiu az mirksiukas.gif aisku, jei tai nera didele tavo paslaptis
Atsakyti
QUOTE(gaziundra @ 2010 05 14, 12:20)
lauksiu az  mirksiukas.gif  aisku, jei tai nera didele tavo paslaptis

ar gavai zinute?
Atsakyti
QUOTE(Olga K @ 2010 05 14, 11:36)

Matyt, kad tavo anyta nėra kvaila moteris, permato, jog jos sūnui su tavim nėra gera...
Atsakyti
QUOTE(Raga @ 2010 05 14, 13:34)
Matyt, kad tavo anyta nėra kvaila moteris, permato, jog jos sūnui su tavim nėra gera...

ji kvailiausias zmogus pasaulyje! lotuliukas.gif
Pabreziu dar karta:jei mano vyrui su manim butu bloga jis butu palikes mane,bet jau 7 metus kartu gyvenam ir jis tikrai laimingas,kad as esu.
Atsakyti
QUOTE(Olga K @ 2010 05 14, 13:38)
ji kvailiausias zmogus pasaulyje!  lotuliukas.gif
Pabreziu dar karta:jei mano vyrui su manim butu bloga jis butu palikes mane,bet jau 7 metus kartu gyvenam ir jis tikrai laimingas,kad as esu.

Jūs juk auginate dukrą? Juk tai jo dukra, tiesa?
Atsakyti
QUOTE(Raga @ 2010 05 14, 13:47)
Jūs juk auginate dukrą? Juk tai jo dukra, tiesa?

o prie ko cia dukra?
Atsakyti