Įkraunama...
Įkraunama...

Nuojauta dėl nėštumo dar nepastojus

Man buvo nuojauta..buvo netyciukas nestuke.gif dariau testa dar stipriai neveluojant mmm,bet jau zinojau,kad bus teigiamas atsakymas 4u.gif ir vyras gal ka jaute,nes kai nuejo nupirkt man testa,tai grizo-vienoj rankoj testas,kitoj-geles wub.gif
Atsakyti
QUOTE(egluzius @ 2010 03 17, 21:48)
Man buvo nuojauta..buvo netyciukas  nestuke.gif  dariau testa dar stipriai neveluojant mmm,bet jau zinojau,kad bus teigiamas atsakymas  4u.gif ir vyras gal ka jaute,nes kai nuejo nupirkt man testa,tai grizo-vienoj rankoj testas,kitoj-geles wub.gif

Su pirmaja dukryte iskart po ovuliacijos pajutau,kad as jau nebeviena,viena vakara dar net neatejus mm dienai uzmigau dainuodama jai lopsine..Pries antraji nestuma sapnavau zuvis ir pilnas krutis pieno,pienas liejosi tiesiog,deja vaikeliai pabego verysad.gif Po abrazijos nesulaukus pirmuju mmm vel pastojau, bet zirniukas pabego vos isitvirtines,buciau ir nesuzinojus,kad laukiuos,prasidejus tepliojimui vyrui pranesiau,kad ivyko persileidimas,tik po to atlikus 6 NT maciau blankstancius vaiduoklius.Gal ir kvailai skamba,bet jauciu,kad mano antra lelyte salia,kad ji greit bus su mumis wub.gif Tie sapnai,nuojautos tokia mistika,bet....
Atsakyti
juk neweltui sako,kad moteris turi sestaji jausma,o ypac kas liecia waikus, net ir gimus ir uzaugus waikiukui ji jausit net ir per atstuma wub.gif
Atsakyti
sveikutes visos, ir mes su vyru planuojam savo pirmaji vaikuti. sausi vienas pabego. pries kiekvienas mmm jauciu visokius pokycius ko anksciau, kaip neplanavom nejausdavau. maistas neskanus karts nuo karto pasidaro, nugara skauda, sona spaudzia, taciau kaip ne nestuke.gif taip ne nestuke.gif manau kad reikia kaip tik kuo maziau planuot, tada ateis greiciau. va vakar maciau net 9 gandrus, pradejau galvoti gal tai reiksia kad jau esu nestuke.gif ir liko 9 menesiai iki gimdymo biggrin.gif visokiu nesamoniu prisigalvoju smile.gif
Atsakyti
Sveikutes,

Mes su MB nusprendem planavimus visus pradeti vasara, bet visa si menesi jauciausi, lyg nestuke.gif buciau, - krutine sunki, standi, ir skrandis, kad ir nepykina, - bet toks sujautrejes, ir miegas labai eme... jau vos ne 90% maniau, kad koks netyciukas uzkibo... bet va po situ svenciu eme ir pasirode MM schmoll.gif ir net vos ne savaite anksciau javascript:emoticon(':mmm') negu turejo pasirodyti... Net testuko nespejau nusipirkti....

O jau tokia nuojauta turejau... vos ne dziaugtis pradejau... verysad.gif
Atsakyti
Ir mes aktyviai planuojam, tai daznai vaidenasi, kad esu nestuke.gif nors nieko nera... O siaip skaiciau, kad moteris gali nujausti, kad pastojo... Tik idomu koks tai jausmas, kas vyksta...
Atsakyti
Jo jo ir as skaiciau,kad galima sau isikalbeti nestuma nestuke.gif ir tada jautiesi kaip nestuke.gif net storet pradedi na vienu zodziu visi simptomai,net ir mm gali dingt.Ir dar skaiciau,kad buna toks atvejis kai moteris nescia jai gali nieko nebuti bet vyras(tetis) gali pradet jausti pykinimus rytais ir kvapus ir t.t...smile.gif rolleyes.gif
Atsakyti
Taip, buna visokiu situaciju smile.gif
Gerai butu jeigu vyrai justu visus nestumo simptomus, o ne mes bigsmile.gif
Gal geriau mus suprastu mirksiukas.gif
Siandien viena pazistama, pasake, kad yra toks paprastas receptukas, kaip greiciau pastoti, neva jau daug jos pazistamu, deka sito stebuklo laukia arba jau sulauke angeliuku smile.gif
Kiek supratau, i ta stebuklinga vaista ieina:medus, obuoliu actas ir vanduo... Tik tiksliai nezinau proporciju doh.gif
Gal kas girdejo ka apie tai? g.gif

Atsakyti
Man su pirmu neštumu buvo taip, kad po smileysex.gif , po keliu valandu vyrui pasakiau, kad jaučiu jog busim prisidirbe lotuliukas.gif tai dar po keliu savaičiu mano nuojauta patvirtino ginė thumbup.gif biggrin.gif
Atsakyti
Visada jausdavau, kad nebe viena esu smile.gif Ir pykindavo, ir sapnai vis pranešdavo smile.gif
Atsakyti
Tuo metu kai pastojau, jaučiausi tikrai nėščia. Buvau 100% įsitikinusi, nors prieš tai 9 mėn. planavom ir tokių tvirtų vaidenimųsi nebuvo. Dar net NT nieko panašaus negalėjo rodyti, o aš jau tvirtai žinojau. Niekada negalvojau, kad nuojauta gali būti tokia stipri. smile.gif
Atsakyti
Nuojautos nebuvo, tik didelis noras.
Atsakyti