Įkraunama...
Įkraunama...

Nuojauta dėl nėštumo dar nepastojus

Pirma karta tai labai kankino nuojauta,dar pries kuri laika pradejau sapnuoti mergaite.Veliau jau ir vardelis sukosi galvoj, kol viena diena pajutom, kad jau reiktu suteikti sansa mazai duselei.Kazkaip jauciau kad viskas yra gerai ir kad jau esu neviena ax.gif Pora testu su I, taciau jauciausi nestuke.gif ,dar po savaiteles nebesulaukiau mmm ir tik siaip pasitiksinimui pasidariau dar viena NT.Ir stai - II.Labai islaukta, issvajota musu mazyte mergaite wub.gif
Si karta nezinau kas dedasi...rankos pacios pilvuka glosto, o protas sako kad nee...dar ne si karta.Paziuresim. unsure.gif
Atsakyti
Ta pacia nakti ir as ir vyras susapnavome, kad as su pilvu vaikstineju nestuke.gif Po kokios savaites pasidariau testa, ir buvo II wub.gif Vat ir netikek sapnais, o dar kai abu vienu metu ta pati susapnuoja biggrin.gif
Atsakyti
Geras 4u.gif
Atsakyti
mazkas nerealaus vyksta su manim.... arba smegeneles suskystejo, arba as tikrai nescia... (nors galejau pastoti vos pries pora dienu)
Atsakyti
tai ir tada esu paranojike, matyt is didelio noro tureti leliu g.gif man daznai buna
Atsakyti
Laba diena uzsukau i si skyreli, neseniai toki idomu sapnavau, kad pagimdziau mazutele sviesia dukrele, kai paemiau ja i rankas sapne, sirdyje tarsi kazka nukaito, o tas sirdutes susilimas iki siol juntamas... MB pasakiau, kad jau tikrai laikas, dabar su viltimi laukiu, kad gal.... Tikiuosi tai buvo zenklas ir musu pastangos nenueis veltui...
Atsakyti
Na jungiuosi ir as prie jusu laukianciu 2.gif (arba sulauksianciu veliau) 4u.gif
Paskutines mano mm buvo pries tris savaites, bet mmm to nepavadinciau, taip sakant butu pakake tik kasdieniniu iklotu ir truko vos tris dieneles... Drauge pasiule pasidaryti NT, sako taip gali buti. Pasidariau ir jis parode tik I. Si menesi jauciu gan stipria nuojauta, kad galiu buti nestuke.gif dar tokios nuojautos niekada nebuvo, budavo tik paspeliojimai ir pasvajojimai ir prisigalvojimai, o dabar toks isitikinimas stiprus doh.gif ir is kur neisivaizduoju. Net su vyru kai stipriai apsipykom, nezinau iskur isplauke fraze: "As laukiuosi, o tu su manim sitaip" blink.gif net pati nepajutau is kur doh.gif Labai bijau darytis NT ir vel nusivilti, nes planuojam jau 11 menesiu ir vis nesekmingai verysad.gif Ir net nezinau ka vyrui reikes pasakyti, kad as nesilauku unsure.gif Ot koses prisidirbau doh.gif
Atsakyti
O man atrodo, kad kai labai nori pastoti, tada ir jauti visus pozymius doh.gif Man irgi taip buvo, jau 2 savaites iki mmm skaudedavo krutine, atrodo ir kvapai erzina ir t.t.. bet dabar pradejau matuoti BT, tai suprantu, kad man net nelaiku ta krutine skaudedavo, nes tuo metu net ovuliacijos nebuvo doh.gif Zodziu, juokinga ka galima jauti is didelio noro tureti leliuka biggrin.gif
Atsakyti
Nuojauta kuzdejo apie nestuke.gif dar neveluojant mmm, tai ir testuka pasidariau pamaciau II. Nors matavau BT ir maciau geruzenklu, bet nuojauta kuzdejo taip pat i gera smile.gif
Atsakyti
Man tai buvo tai, kad sėdėdama praktiškai staiga suvokiau, kad laukiuosi. Nuvažiavau į vaistinę nusipirkau testą ir net ryto ir tikrosios mėnesinių datos nesulaukusi pasidariau. Rezultatas -vaiduokliukas wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Šarlote: 15 kovo 2010 - 16:55
Sveikos mergaites smile.gif Mes su vyru taip pat labai norime nestuke.gif , bet as siek tiek bijau viso proceso nestumo... nezinau ar as cia kvailai galvoju, bet ar kam nors dar taip yra, kad labai nori vaikelio, bet tuo paciu ir bijo pastoti??? Man ramiau butu, jei butu netyciukas, o tycia daryti visa procesa baisu doh.gif Nesuprantu saves... Kelis kartus jau bandziau nestuke.gif bet vis neigiami, nors pozymiu jau visokiu jauciu, bet cia turbut tas atvejis, kai nori ir prisigalvoji biggrin.gif Pasidalinkit mintim, kaip jums yra ax.gif p.s. as prisiklausiau visokiu kalbu apie gimdymo kancias ir t.t., gal todel ir baime yra...
Atsakyti
Na, manau cia kiekvienai moteriai individualiai bet faktas tas kad kiekviena maziau ar daugiau kazko baiminasi biggrin.gif as asmeniskai pacio nestumo nebijau nes tai pats nuostabiausias laikas wub.gif o va pati gimdyma, jo skausmus vis nejucia prisimenu verysad.gif ir nors negaliu pasakyt kad jo bijau taciau prisimenu...
Atsakyti