Įkraunama...
Įkraunama...

Vichy

QUOTE(Žvirbliukė @ 2007 01 02, 19:32)
nu, o zurnale buvo Laimoj berods: rekomenduojama kaina 59,9 atrodo... berods...
nu ka, reik taupyt ax.gif , arba vyro paparast  ax.gif

dar vienas kalusimėlis - o gal yra bandžiusių šį krema, kad nagu nenusvilt... po to... visi nemaži piniėliai...

akropolio eorovaistinej buvau gavusi meginuka, tik neilgai naudojau, kad galeciau ka konkreciai pasakyti, bet toks dieninis man labai sausino oda 4u.gif
Atsakyti
Labas, labai patenkinta Vishy Oligo25 veido dieniniu kremu. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Žvirbliukė @ 2007 01 01, 20:04)
gal kas matet shi kremuka Vilniuje pirkti? labai jau giria reklamuose. kazi kiek jis kainuoja?
jis naktinis - tipo poras sutraukiantis...
user posted image

Turiu si kremuka. Eurovaistineje jis kainavo 69.90 Lt, be to dar gavau dovanu rinkineli: 10 ml tos pacios serijos dieninio kremuko, 10 ml naktinio kremuko ir 15 ml prausimosi zeles. Viska dabar naudoju ir leksiu pirkti zeles su dieniniu kremuku, nes labai patiko. Taip, jis sausina siek tiek oda, bet man labai gerai tiko, nes mano oda linkusi blizgeti, o dabar tapo matine. Nors man 21-eri, bet vis dar turiu jaunatviniu spuogu, naudoju apie savaite, taciau veidukas jau apgijo, tikiuosi,kad ir visai isgis..smile.gif Tikrai rekomenduoju
thumbup.gif

P.S. Sekmad. Eurovaistineje dar taiko 15% nuolaida, tai truputeli pigiau iseitu.
Atsakyti
QUOTE(Apvalute @ 2007 01 05, 01:48)
Turiu si kremuka. Eurovaistineje jis kainavo 69.90 Lt, be to dar gavau dovanu rinkineli: 10 ml tos pacios serijos dieninio kremuko, 10 ml naktinio kremuko ir 15 ml prausimosi zeles. Viska dabar naudoju ir leksiu pirkti zeles su dieniniu kremuku, nes labai patiko. Taip, jis sausina siek tiek oda, bet man labai gerai tiko, nes mano oda linkusi blizgeti, o dabar tapo matine. Nors man 21-eri, bet vis dar turiu jaunatviniu spuogu, naudoju apie savaite, taciau veidukas jau apgijo, tikiuosi,kad ir visai isgis..smile.gif Tikrai rekomenduoju
thumbup.gif

P.S. Sekmad. Eurovaistineje dar taiko 15% nuolaida, tai truputeli pigiau iseitu.

Kurioje vaistinėje pirkai - mausiu sekmadieny, tada thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Žvirbliukė @ 2007 01 05, 22:15)
Kurioje vaistinėje pirkai - mausiu sekmadieny, tada  thumbup.gif

buvau penktad, dar toje vaistineje, ir akcija dar buvo taikoma. Buvau Akropolio Europos vaistineje. SEkmingu paiesku:)
Atsakyti
QUOTE(olgunia_2006 @ 2007 01 04, 13:05)
Labas, labai patenkinta Vishy Oligo25 veido dieniniu kremu. smile.gif

Man sis kremas taip pat labai labai patinka bigsmile.gif
Atsakyti
As naudoju priemone nuo prakaito, raso, kad 7 dienas veikia, man nieko panasaus... unsure.gif tai tepu kasdien , tada tikrai ok.
Dar naudoju makiazo prausikli tikrai prastas, nerekomenduociau.
Sunkiai nusiplauna ir tarsi 'isriebaluoja' oda, paakiai taip uzjuoduoja, kad blink.gif manyciau tiktu tik nuvalytam vaidui, o ne makiazo valymui schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(dolele @ 2007 01 12, 14:47)
As naudoju priemone nuo prakaito, raso, kad 7 dienas veikia, man nieko panasaus... unsure.gif  tai tepu kasdien , tada tikrai ok.

Tą patį ir aš naudoju, sakyčiau, laiko kokias 4 dienas... Aprašyme sako, kad veikia tiesiogiai prakaito liaukas ir sumažina prakaito išsiskyrimą, matyt, todėl kiekvienai gali duot skirtingą poveikį - žiūrint, kiek to prakaito kiekviena "gaminam"... Kažin, ar tept kasdien gerai, nes sudėty yra aliuminio, teko skaityt, kad jis nėra sveika dideliais kiekiais. Aš tepu kaip nurodyta - 2 d. savaitėj, o paskutinėm savaitės dienom, kai poveikis susilpnėja, naudoju kitą kokį švelnų dezodorantą.
Atsakyti
QUOTE(dolele @ 2007 01 12, 14:47)
As naudoju priemone nuo prakaito, raso, kad 7 dienas veikia, man nieko panasaus... unsure.gif  tai tepu kasdien , tada tikrai ok.

QUOTE(biologė @ 2007 01 13, 19:02)
Tą patį ir aš naudoju, sakyčiau, laiko kokias 4 dienas...  Aprašyme sako, kad veikia tiesiogiai prakaito liaukas ir sumažina prakaito išsiskyrimą, matyt, todėl kiekvienai gali duot skirtingą poveikį - žiūrint, kiek to prakaito kiekviena "gaminam"... Kažin, ar tept kasdien gerai, nes sudėty yra aliuminio, teko skaityt, kad jis nėra sveika dideliais kiekiais. Aš tepu kaip nurodyta - 2 d. savaitėj, o paskutinėm savaitės dienom, kai poveikis susilpnėja, naudoju kitą kokį švelnų dezodorantą.

o galima kaina, kieki ir kaip atrodo? ta prasme, placiau apie sia priemone, nes pirma karta girdziu g.gif
Atsakyti
QUOTE(braskel @ 2007 01 13, 20:31)
o galima kaina, kieki ir kaip atrodo? ta prasme, placiau apie sia priemone, nes pirma karta girdziu  g.gif

Paskaityt ir pasižiūrėt gali čia:
http://www.expressch...ant-cream.html#
Nemoku nuotraukos įdėt blush2.gif
Kaip kremo tūbelė (ir yra tepamas kremas, ne koks purskiamas ar rutulinis), kiekis - 30 ml, kaina... paskutinį pirkau lyg 40 lt, anksčiau būdavo lyg 34... arba brangtelėjo, arba įv. vaistinėse nevienodai (tik vaistinėse būna, ne visose, bet daugely Eurovaistinių ir kitų). Naudojimas - pirmą savaitę 4 d. iš eilės (vakare, nusiprausus), antrą - 3 d. kas antrą dieną, paskui - po dvi dienas iš eilės kiekvieną savaitę (pvz., kiekvieną sekmadienį ir pirmadienį...). Gal ką supainiojau, bet instrukcija pakelio viduj yra, netgi nupaišyta. Trūkumas - kad sunku išspaust iki paskutinio lašo, reikia labai stengtis, o kai jau tikrai nieko nebeįmanoma išspaust - perkerpu tūbelę pusiau ir naudoju dar 2 dienas, t. y. savaitei... ir dar šiek tiek lieka, bet perkirptoj tūbelėj išdžiūsta. Šiaip užtenka gal keliems mėnesiams vieno indelio.
Labai geras dalykas, kai tenka kur nors keliaut ir kokią dieną ar, neduok dieve, porą dienų apseit be dušo... Jei prieš tai dvi dienas pasitepus, tai gana neblogai atlaiko.
Atsakyti
QUOTE(biologė @ 2007 01 13, 21:10)
Paskaityt ir pasižiūrėt gali čia:
http://www.expressch...ant-cream.html#
Nemoku nuotraukos įdėt  blush2.gif
Kaip kremo tūbelė (ir yra tepamas kremas, ne koks purskiamas ar rutulinis), kiekis - 30 ml, kaina... paskutinį pirkau lyg 40 lt, anksčiau būdavo lyg 34... arba brangtelėjo, arba įv. vaistinėse nevienodai (tik vaistinėse būna, ne visose, bet daugely Eurovaistinių ir kitų). Naudojimas - pirmą savaitę 4 d. iš eilės (vakare, nusiprausus), antrą - 3 d. kas antrą dieną, paskui - po dvi dienas iš eilės kiekvieną savaitę (pvz., kiekvieną sekmadienį ir pirmadienį...). Gal ką supainiojau, bet instrukcija pakelio viduj yra, netgi nupaišyta. Trūkumas - kad sunku išspaust iki paskutinio lašo, reikia labai stengtis, o kai jau tikrai nieko nebeįmanoma išspaust - perkerpu tūbelę pusiau ir naudoju dar 2 dienas, t. y. savaitei... ir dar šiek tiek lieka, bet perkirptoj tūbelėj išdžiūsta. Šiaip užtenka gal keliems mėnesiams vieno indelio.
Labai geras dalykas, kai tenka kur nors keliaut ir kokią dieną ar, neduok dieve, porą dienų apseit be dušo... Jei prieš tai dvi dienas pasitepus, tai gana neblogai atlaiko.

ot kaip idomiai g.gif na pirma karta tikrai apie toki buda cia skaitau... unsure.gif Gal verta pabandyti? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(braskel @ 2007 01 13, 21:18)
ot kaip idomiai  g.gif na pirma karta tikrai apie toki buda cia skaitau...  unsure.gif Gal verta pabandyti?  unsure.gif

Ot verta ar neverta, teks pačiai nuspręst... Aš jau kokie 5 ar 7 metai naudoju ir atsisakyt neketinu, o kitai gal ir visai nepatinka... tongue.gif
Atsakyti