Įkraunama...
Įkraunama...

Vichy

QUOTE(biologė @ 2007 01 13, 21:51)
Ot verta ar neverta, teks pačiai nuspręst... Aš jau kokie 5 ar 7 metai naudoju ir atsisakyt neketinu, o kitai gal ir visai nepatinka... tongue.gif

koks idomus dalykas g.gif
Atsakyti
As turiu VICHY "Thermal FIX1" krema veidui. Tiesa sakant visai normalus kremas, tik labai akim netiko, iskart vokai nusilupo g.gif . Tai dabar tepu tik veida ( nors visad galvojau, kad nieko tokio patept ir vokus tuo paciu kremu). dar turiu VICHY "AERA teint" krempudra - labai labai superine. Tik va atkreipiau demesi, kad vaistineje FARMA visa vichy produkcija (ipakavimai, net pacios kremu dezutes, tubeles) su lenkiskais uzrasais. Ant juoko paklausiau vaistininkes, kodel taip yra. Ji sake cia tik del eksporto. Tuo tarpu prisiminiau, kad Lenkijoje VICHY turi savo fabrika, ten viska ir gamina. EUROVAISTINEJE tik prancuziski (su angliskais) uzrasai. ATkreipkit demesi ir pirkit ten kur su pranc smile.gif Beje visi kremai ir viskas 5-10 lt brangesni nei eurovaistinej schmoll.gif
Atsakyti
atsiminiau, kazkada pries kokius 4 metus, turejau prausimosi putas veidui, vadinosi kazkaip Vichy Oligo... tai man tada patiko smile.gif
Atsakyti
o as dar turiu 2 lupu balzamus is vichy. vienas su apsauga nuo saules, tai tas man labai patinka, o kitas neypatingai...
Atsakyti
QUOTE(Munkute @ 2007 01 15, 16:29)
o as dar turiu 2 lupu balzamus is vichy. vienas su apsauga nuo saules, tai tas man labai patinka, o kitas neypatingai...

o kur pirkai lupu balzama?labai noriu isigyti bet niekur nerandu g.gif
Atsakyti
o as cia paskaiciau apie ta normaderm produkcija ir nuskubejau pirkt-veido pylinga,prausikli,tonika,dienini ir naktini kremuka....nu man tai jie tikrai superiniaia!jua matau pagerejima po triju dienu panaudojimo cool.gif pamilau ta normadermn rusi is visos sirdies biggrin.gif tik dar leksiu ta pudrike pirkt...beje viska pirkau skandinavijoje...tai cia kana ciut pigesne nei lietuvoj....bet jau vezta tikrai is prancuzijos... thumbup.gif zodziu tikrai rekomenduotina serija problematiskai odai! 4u.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(lorke20 @ 2007 01 15, 20:46)
o as cia paskaiciau apie ta normaderm produkcija ir nuskubejau pirkt-veido pylinga,prausikli,tonika,dienini ir naktini kremuka....nu man tai jie tikrai superiniaia!jua matau pagerejima po triju dienu panaudojimo cool.gif pamilau ta normadermn rusi is visos sirdies biggrin.gif tik dar leksiu ta pudrike pirkt...beje viska pirkau skandinavijoje...tai cia kana ciut pigesne nei lietuvoj....bet jau vezta tikrai is prancuzijos... thumbup.gif  zodziu tikrai rekomenduotina serija problematiskai odai!  4u.gif  thumbup.gif

turejau, naudojau, ale labai nusausino odele, vos atgaivinau doh.gif
Atsakyti
nutai as kitko ir nesitikiu...betati geriua nei vaiksciot su spoguotu veidu ir randeliais-raudonom demelem,ir labai riebia kakta ir zandais blush2.gif
o priestai naudojau lorela ta jaunatvine serija ir kai sauset labai pradeda tepu drekinamuoju yprastu kremu...truputi padrekinu ir vel emuosi dziovinamuju priemoniu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lorke20 @ 2007 01 16, 21:53)
nutai as kitko ir nesitikiu...betati geriua nei vaiksciot su spoguotu veidu ir randeliais-raudonom demelem,ir labai riebia kakta ir zandais blush2.gif
o priestai naudojau lorela ta jaunatvine serija ir kai sauset labai pradeda tepu drekinamuoju yprastu kremu...truputi padrekinu ir vel emuosi dziovinamuju priemoniu biggrin.gif

nezinau kas geriau, bet vaikscioti su atsilupinejusia odele irgi baisus vaizdas scare.gif ir kai matosi kiekviena veido raukslele nuo odos nusausinimo blink.gif
gal tau ir tiks, bet man buvo butent taip biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(jeteiko @ 2007 01 15, 16:44)
o kur pirkai lupu balzama?labai noriu isigyti bet niekur nerandu g.gif

cia man is vokietijos parveze smile.gif o kur lt pirkt yra tai net nzn.....
Atsakyti
taigi taigi..nusipirkau ir as valomja zele, tonika ir krema normaderm.. nesupratau kas darosi: oda taip trauke, taip sausino ir perstejo kad net nuplovus ir apipurskus terminiu vandeniu nenustojo..sumokejau apie 140lt. kaip sakant vis nekyla ranka atidaryt siuksliu deze ir pinigus tiesiai i ja ismest:( nors mano oda krecia pokstus, karts nuo karto atsiranda balti spuogai bet matyt jos negalima vadint problematiska ar labai riebia gal butent del to ta kosmetika man ir netiko. todel siulau visom- jei tos kosmetikos dar nepabandet pas sese, drauge, mama, pries pirkdamos pabandykit, paprasykit megineliu, kad nebutu toks siurpraisas kaip kad buvo man, dabar pasimokiau... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(pasiutusi @ 2007 01 25, 15:44)
taigi taigi..nusipirkau ir as valomja zele, tonika ir krema normaderm.. nesupratau kas darosi: oda taip trauke, taip sausino ir perstejo kad net nuplovus ir apipurskus terminiu vandeniu nenustojo..sumokejau apie 140lt. kaip sakant vis nekyla ranka atidaryt siuksliu deze ir pinigus tiesiai i ja ismest:( nors mano oda krecia pokstus, karts nuo karto atsiranda balti spuogai bet matyt jos negalima vadint problematiska ar labai riebia gal butent del to ta kosmetika man ir netiko. todel siulau visom- jei tos kosmetikos dar nepabandet pas sese, drauge, mama, pries pirkdamos pabandykit, paprasykit megineliu, kad nebutu toks siurpraisas kaip kad buvo man, dabar pasimokiau...  verysad.gif

pabandziau as situ priemoniu meginukus, tai patikek, man irgi buvo siurpraisas doh.gif gerai, kad tik meginukai, o ne pilni buteliukai priemoniu ir ismesti pinigai...
Atsakyti