Įkraunama...
Įkraunama...

Vichy

dekui, reiks pabandyt smile.gif ziuriu ish ten apsimoka daugiau nei viena daikta pirkti, nes sekantis tik viena svara kainuoja smile.gif tai kaip suprantu sveisiausia tai yra nude smile.gif

nu tikrai kvailai su spalvom g.gif dbr ziuriu ziuriu, ten shone surashyta tai visu pirma tai nematau to, kas parashyta, kazkaip per sviesu g.gif o antra tai kazkaip ten ne pagal sviesuma jos eina, arba man taip atrodo g.gif tai kaip reiks ishsirinkt sviesiausia g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GinCherry: 14 gruodžio 2006 - 00:49
QUOTE(GinCherry @ 2006 12 14, 01:45)
dekui, reiks pabandyt smile.gif ziuriu ish ten apsimoka daugiau nei viena daikta pirkti, nes sekantis tik viena svara kainuoja smile.gif tai kaip suprantu sveisiausia tai yra nude smile.gif

Sakyciau, kad sviesiausia opal g.gif Man kazkaip atrodo, kad jos ten pagal sviesuma - tamsuma sudetos bigsmile.gif Zodziu mano Sand man labai jau sviesi blink.gif
Sone parasyta-
15 OPAL
25 NUDE
35 SAND
45 GOLD
55 BRONZE
Dabar laukiu Gold. Siaip tai SAND ant rankos patepus, tai tokia tamsi atrodo, bet kai uzsitepu ant veido, tai kazkaip labai pasvieseja doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ESLAUDA: 14 gruodžio 2006 - 00:52
Hm g.gif man shita pudra kai rekomendavo AZURA tai sake ji pirko opal, bet buvo dar sviesesne uz opal g.gif nes ji pirko duty free tai mate realiai g.gif nors pagal ta lentele tai pati pirma rimtai opal eina [dazlibinau shiaip ne taip], ot vargas doh.gif o ne tris kapeikas kainuoja tai nesinori apsisaut doh.gif

Pas mane tie patys jau buvo itraukti i watch lista lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GinCherry: 14 gruodžio 2006 - 00:53
Aš turiu nusipirkus Vichy krempudrą Lumineuse 01, bet man per šviesi. Gal kas nors norėsit galiu parduoti? Jei ką, į až.
Atsakyti
Nusipirkau Vichy NormaDerm kremuka su dozatorium ir siandien isbandziau. Nepatiko kad kazkaip labai greit stingsta ir teapsi netolygiai, lieka kazkokios baltos demes. O jau visai susinervinau,kai bandziau uztepti kremine pudra (ne vichy)- ji visiskai nesitepe! Nueidavo demem, atsirasdavo gumuliuku, nu pravalas! Su kitais kremais nieko panasaus nebudavo.O pudra tikrai kokybiska. Taigi likau sian be makiazo g.gif Paaiskinkit kas ismano, gal kazka ne taip dariau? Gal ant to kremo isvis negalima jokios pudros tepti? g.gif
Atsakyti
gal kas naudoja krema nuo rauskliu Vischy?kiek jis kainuoja?noreciau isgirsti atsiliepimu.pati naudoju dezodovanta pazastims,krema rankoms,visai patinka.ir siaip esu girdejus kad i Vischy kosmetika ieina tam tikri hormonai,jei jau pradadem naudotis sia kosmetika tai oda greit ipranta prie jos,todel pakeitus kitos firmos kosmetika buna jau neefektyvi.nezinau kiek cia tiesos g.gif
Atsakyti
QUOTE(Simbalia @ 2006 12 14, 09:49)
Nusipirkau Vichy NormaDerm kremuka su dozatorium ir siandien isbandziau. Nepatiko kad kazkaip labai greit stingsta ir teapsi netolygiai, lieka kazkokios baltos demes. O jau visai susinervinau,kai bandziau uztepti kremine pudra (ne vichy)- ji visiskai nesitepe! Nueidavo demem, atsirasdavo gumuliuku, nu pravalas! Su kitais kremais nieko panasaus nebudavo.O pudra tikrai kokybiska. Taigi likau sian be makiazo  g.gif Paaiskinkit kas ismano, gal kazka ne taip dariau? Gal ant to kremo isvis negalima jokios pudros tepti?  g.gif

cia juk gydomasis kremukas: ant tokiu pudrikes nelimpa...
man ir budavo tokiu problemu - kol ishsiaishkinau, kad i tu kremu gydojuju konsistencija ieina kazkokios medziagos - ant kuriu - nieko neuztepti - kai jos susimaiso - kose gaunasi - ir tenka abu nuvalyti...
ypatingai "raukslejais" su kremais nuo rauksliu..... lotuliukas.gif baisiakas kazkoks - as kaip murze atrodziau kai pabandziau ant tokio patepti pudros - blink.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(jeteiko @ 2006 12 15, 15:06)
gal kas naudoja krema nuo rauskliu Vischy?kiek jis kainuoja?noreciau isgirsti atsiliepimu.pati naudoju dezodovanta pazastims,krema rankoms,visai patinka.ir siaip esu girdejus kad i Vischy kosmetika ieina tam tikri hormonai,jei jau pradadem naudotis sia kosmetika tai oda greit ipranta prie jos,todel pakeitus kitos firmos kosmetika buna jau neefektyvi.nezinau kiek cia tiesos g.gif

Nesamone del hormonu..
Atsakyti
normaderm prasikli naudoju. super thumbup.gif labai padejo. dabar spuogeliu visai nebeliko
Atsakyti
QUOTE(jeteiko @ 2006 12 16, 02:06)

apie Loreal kremukus ta pati girdejau g.gif doh.gif
Atsakyti
mane informavo apie fantastiska Vichy seruma sausiems pazeistiems plaukams, ale kad nerandu tokio, tik balzama ir kauke, o serumo ne...gal kas mate/girdejo?
Atsakyti
Na va, ivaldziau Vishy Oligo25 veido krema, kol kas labai patenkinta, tik gerai, kad nepirkau LT, nes uzsienyj kainos per puse mazesnes blink.gif is pradziu negalejau patiketi tokiu kainu skirtumu...
Atsakyti