150 ml kainavo 41 lita,berods

Šiaip valiklis superinis toks du viename iš serijos jautriai odai, vandeniuko tipo ir akių makižą nuvalo
įdomu kaip jų kremukai paakių

QUOTE(emmute @ 2007 01 30, 00:06)
Maniske raso Dermablend, maskuojanti. Bet tikrai gerai maskuoja, netepa rubu ir gerai laikosi

QUOTE(barskuoleee @ 2007 01 31, 20:17)
Maniske raso Dermablend, maskuojanti. Bet tikrai gerai maskuoja, netepa rubu ir gerai laikosi 

ir as galvoju tokia pasimt,okiek inai kainuoja?

QUOTE(barskuoleee @ 2007 01 31, 20:17)

gal jau yra dermabledn pirkt ir Lietuvoj?

Aš dar nepastebėjau jo pas mus

nera jos dar par mus. Tik kitose salyse. Vat man kaip tik draugas parveze, reikia tik pasiimti;)
O gal atliks nuo tavęs iš to ką draugas parvežė

QUOTE(Apvalute @ 2007 02 02, 12:59)
nera jos dar par mus. Tik kitose salyse. Vat man kaip tik draugas parveze, reikia tik pasiimti;)
deja,ne visi turi tokius draugus

tai vat: jau pabandziau ja ir nuliudau, nes pudryte tikrai gerai - maskuoja, neatrodo kaip kauke, oda matine, neblizga, svelni, naturaliai atrodo, bet nepataikiau spalvos. Nors pirkau pacia sviesiausia Opal 15, bet man ji vis tiek per tamsi. Gal kuri nors noretu..?
QUOTE(Apvalute @ 2007 02 04, 18:20)
tai vat: jau pabandziau ja ir nuliudau, nes pudryte tikrai gerai - maskuoja, neatrodo kaip kauke, oda matine, neblizga, svelni, naturaliai atrodo, bet nepataikiau spalvos. Nors pirkau pacia sviesiausia Opal 15, bet man ji vis tiek per tamsi. Gal kuri nors noretu..?
norekit