Įkraunama...
Įkraunama...

Vichy

150 ml kainavo 41 lita,berods 4u.gif
Atsakyti
Šiaip valiklis superinis toks du viename iš serijos jautriai odai, vandeniuko tipo ir akių makižą nuvalo thumbup.gif įdomu kaip jų kremukai paakių g.gif
Atsakyti
jei kuri noretu galiu parduoti pigiau is normaderm serijos valomaja zele, tonika, dienini krema. visu tu "gerybiu" pabandziau tik viena karta, man netiko:(
Atsakyti
QUOTE(emmute @ 2007 01 30, 00:06)
kokią pirkai? ir kokiai odai? 4u.gif

Maniske raso Dermablend, maskuojanti. Bet tikrai gerai maskuoja, netepa rubu ir gerai laikosi thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(barskuoleee @ 2007 01 31, 20:17)
Maniske raso Dermablend, maskuojanti. Bet tikrai gerai maskuoja, netepa rubu ir gerai laikosi thumbup.gif

ir as galvoju tokia pasimt,okiek inai kainuoja? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(barskuoleee @ 2007 01 31, 20:17)

gal jau yra dermabledn pirkt ir Lietuvoj? blink.gif
Atsakyti
Aš dar nepastebėjau jo pas mus g.gif
Atsakyti
nera jos dar par mus. Tik kitose salyse. Vat man kaip tik draugas parveze, reikia tik pasiimti;)
Atsakyti
O gal atliks nuo tavęs iš to ką draugas parvežė blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Apvalute @ 2007 02 02, 12:59)
nera jos dar par mus. Tik kitose salyse. Vat man kaip tik draugas parveze, reikia tik pasiimti;)

deja,ne visi turi tokius draugus verysad.gif
Atsakyti
tai vat: jau pabandziau ja ir nuliudau, nes pudryte tikrai gerai - maskuoja, neatrodo kaip kauke, oda matine, neblizga, svelni, naturaliai atrodo, bet nepataikiau spalvos. Nors pirkau pacia sviesiausia Opal 15, bet man ji vis tiek per tamsi. Gal kuri nors noretu..?
Atsakyti
QUOTE(Apvalute @ 2007 02 04, 18:20)
tai vat: jau pabandziau ja ir nuliudau, nes pudryte tikrai gerai - maskuoja, neatrodo kaip  kauke, oda matine, neblizga, svelni, naturaliai atrodo, bet nepataikiau spalvos. Nors pirkau pacia sviesiausia Opal 15, bet man ji vis tiek per tamsi. Gal kuri nors noretu..?

norekit bigsmile.gif pati nusipirkau,tai visa apsipatenkinus sedziu bigsmile.gif
Atsakyti