Įkraunama...
Įkraunama...

Vichy

QUOTE(sultru beauty @ 2007 02 13, 19:50)
kiek ir kurioj eurovaistinej beprasyciau sios kosmetikos ir avene meginuku,niekur nieko neduoda - pasibaige mat.... kur jus dazniausiai ju issiderite? smile.gif cia Vilniuje smile.gif ir jei galit su  adresiukais  noreciau 4u.gif

buvau gavus pasilaiciu eurovaistinej (ukmerges g) ir eurovaistinej ku zara gedimino prospekte smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Palomina: 15 vasario 2007 - 15:58
dekui.kaip tik sian buvau gedo prospekto eurovaistinej.tai ten dbr is vichy moteriske daro su mikroskopu veido odos tyrimus dykai smile.gif o po to duoda vichy meginuku atitinkamai pagal oda.pabandykit mirksiukas.gif beje,labai maloni moteriske smile.gif
p.s. kaip manot,vichy tinka jaunai odai?man 19.
Atsakyti
QUOTE(sultru beauty @ 2007 02 16, 02:25)
dekui.kaip tik sian buvau gedo prospekto eurovaistinej.tai ten dbr is vichy moteriske daro su mikroskopu veido odos tyrimus dykai smile.gif o po to duoda vichy meginuku atitinkamai pagal oda.pabandykit  mirksiukas.gif  beje,labai maloni moteriske smile.gif
p.s. kaip manot,vichy tinka jaunai odai?man 19.

aisku, kad tinka ir jaunai odai. Juk yra Normaderm skirta probleminei odai. Pabandyk:)
Atsakyti
kaip tik normaderm prausiklio meginuka dave wink.gif butinai pabandysiu.dekui 4u.gif
Atsakyti
jau seniai galvojau apie vichy krempudrą blush2.gif tai vat neseniai nusipirkau aera teint normaliai /mišriai odai....na ir net nežinau g.gif Norėjau lumineuse imt, bet pažiūrėjau, kad ten ne krempudra kaip galvojau, o kaip kremas su spalva blink.gif ,na prieš jį nereik naudot kito kremo. Tai beliko aera teint, paėmiau normaliai mišriai odai. mano mišri, skruostai jautrūs, ypač dabar linkę sausėt, bet visvien po kek laiko ima blizgėt, tai ši pudrytė man visą veido odą sausina verysad.gif iškart pasitepus lyg truputį pleiskanoja. gal čia tik dabar kai toks oras ir oda išsausėjus, gal vasarą tiks g.gif dar yra jautriai/sausai odai,bet konsultantė sakė ta labai blizgės mišriai odai. žodžiu, daug tikėjaus...
Atsakyti
QUOTE(emmute @ 2007 02 16, 23:44)
jau seniai galvojau apie vichy krempudrą blush2.gif  tai vat neseniai nusipirkau aera teint normaliai /mišriai odai....na ir net nežinau g.gif  Norėjau lumineuse imt, bet pažiūrėjau, kad ten ne krempudra kaip galvojau, o kaip kremas su spalva blink.gif ,na prieš jį nereik naudot kito kremo. Tai beliko aera teint, paėmiau normaliai mišriai odai. mano mišri, skruostai jautrūs, ypač dabar linkę sausėt, bet visvien po kek laiko ima blizgėt, tai ši pudrytė man visą veido odą sausina verysad.gif  iškart pasitepus lyg truputį pleiskanoja. gal čia tik dabar kai toks oras ir oda išsausėjus, gal vasarą tiks g.gif  dar yra jautriai/sausai odai,bet konsultantė sakė ta labai blizgės mišriai odai. žodžiu, daug tikėjaus...

O prieš tepant tą krempudrą ar pasitepi veidą kokiu nors drėkinančiu kremu?
Atsakyti
Gal kas naudojat veido prausikli sausai odai? Neapsisprendziu koki pirkt ir noreciau nuomones ar geras buvo, blogas ir pan. Aciu 4u.gif
Atsakyti
Ziema kai mano oda issauseja labai,tai nepamainomas man yra Thermal fix 2 kremas veidui.Dar labai patinka valiklis jautrioms akims ir veidui... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(*leila* @ 2007 02 21, 18:29)
Ziema kai mano oda issauseja labai,tai nepamainomas man yra Thermal fix 2 kremas veidui.Dar labai patinka valiklis jautrioms akims ir veidui... ax.gif

Tai patiko tas valiklis akytems ir veidui? ax.gif Ar taupiai naudojasi?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo eglubka: 22 vasario 2007 - 15:07
QUOTE(eglubka @ 2007 02 22, 16:07)
Tai patiko tas valiklis akytems ir veidui? ax.gif Ar taupiai naudojasi?

Aš tai pat norėčiau daugiau apie šį valiklį sužinoti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(babouziuke @ 2007 02 18, 16:16)
O prieš tepant tą krempudrą ar pasitepi veidą kokiu nors drėkinančiu kremu?

aišku pasitepu, būtinai rolleyes.gif
šaltu oru net pusriebiu, ypač skruostus
Atsakyti
QUOTE(Apvalute @ 2007 02 04, 18:20)
tai vat: jau pabandziau ja ir nuliudau, nes pudryte tikrai gerai - maskuoja, neatrodo kaip  kauke, oda matine, neblizga, svelni, naturaliai atrodo, bet nepataikiau spalvos. Nors pirkau pacia sviesiausia Opal 15, bet man ji vis tiek per tamsi. Gal kuri nors noretu..?

na kaip sekasi su ta pudryte ? gal visgi tiko? blush2.gif
4u.gif
Atsakyti