Įkraunama...
Įkraunama...

Vichy

QUOTE(esca @ 2007 11 09, 21:25)
siandien nusipirkau "Anti-perspirant treatment" cia tas kur veikia 7dienas...esu labai suvargus su gausiu prakaitavimu del streso ir pan..tj tikiuosi kad bent kiek pades.... kas is jusu esat naudojusios? forumo pradzioj skaiciau kad veikia bet ne 7 o 4 dienas...idomu kaip man bus, nes juk visom individualiai  ax.gif
dar turiu Normaderm gilaus valymoprausimosi zele...sausina labai oda...panaudojau gal koki 1,5cm nuo virsaus ir db stovi...  doh.gif  unsure.gif

pasiulykit prausikli isparduotuveje smile.gif
Atsakyti
QUOTE(esca @ 2007 11 09, 20:25)
siandien nusipirkau "Anti-perspirant treatment" cia tas kur veikia 7dienas...esu labai suvargus su gausiu prakaitavimu del streso ir pan..tj tikiuosi kad bent kiek pades.... kas is jusu esat naudojusios? forumo pradzioj skaiciau kad veikia bet ne 7 o 4 dienas...idomu kaip man bus, nes juk visom individualiai  ax.gif

Naudoju šitą jau neatsimenu kiek metų... gal kokius 10... Per tą laiką įpakavimas ir aprašymas išliko tas pats, bet konsistencija ir kvapas pasikeitė 3 kartus. Paskutiniu metu toks gana skystokas kremas - tai gerai, nes tirštesnio iš tūbelės niekaip nepavykdavo išspaust iki galo, o perkirpus tiek dar būdavo likę, kad sudžiūdavo nespėjus sunaudot. Dėl kokybės nebežinau, prieš 5-8 metus buvo labai geras, o dabar lyg suprastėjo šiek tiek... arba pradėjau smarkiau prakaituot, arba tiesiog pripratau... Nepeikiu, vis tiek geras daiktas, naudoju toliau. Tik dabar naudoju tą Vichy pagal instrukcijas (vakarais 2 d. iš eilės kas savaitę), o rytais - dar kokį švelnų bealkoholinį dezodorantą, tai iš tiesų viskas tvarkoj. Gal pakaktų ir vien to Vichy, bet tiesiog liguistai nepakenčiu prakaito kvapo, tai noriu būt visiškai tikra...
Atsakyti
Jau savaitę naudoju naują Vichy Aqualia thermal drėkinantį kremą. Iš pradžių nepatiko, bet kuo toliau naudoju, tuo labiau patinka, labai gerai drėkina, veidą tokį matinį daro. Neparašyta kokiai odai, bet aš sakyčiau, kad sausai - normaliai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2007 11 17, 21:13)
Jau savaitę naudoju naują Vichy Aqualia thermal drėkinantį kremą. Iš pradžių nepatiko, bet kuo toliau naudoju, tuo labiau patinka, labai gerai drėkina, veidą tokį matinį daro. Neparašyta kokiai odai, bet aš sakyčiau, kad sausai - normaliai  4u.gif

Gal gali pasakyt, koks kiekis ir kaina? Jei LT įsigijai, aišku blush2.gif Buvau kuriam laikui nukrypus nuo teisingo kelio lotuliukas.gif t. y. nuo seniai naudotų ir mėgtų Vichy kremų... bet turbūt grįšiu vėl prie jų.
Atsakyti
Na bandysiu pirkti OLIGO biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(biologė @ 2007 11 18, 19:01)
Gal gali pasakyt, koks kiekis ir kaina? Jei LT įsigijai, aišku  blush2.gif Buvau kuriam laikui nukrypus nuo teisingo kelio  lotuliukas.gif  t. y. nuo seniai naudotų ir mėgtų Vichy kremų... bet turbūt grįšiu vėl prie jų.

50 ml, Eurovaistinėj apie 85Lt, bet savaitgalį su 15% nuolaida sumokėjau 73Lt ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2007 11 21, 21:42)
50 ml, Eurovaistinėj apie 85Lt, bet savaitgalį su  15% nuolaida sumokėjau 73Lt  ax.gif

4u.gif Ačiū, reikės matyt ir man ją čiupt.
Atsakyti
Labai patinka gyvybingumo suteikiantis Dercos sampunas thumbup.gif
Atsakyti
Man labai patinka oligo makiazo baze, suteikianti svytejimo. Labai graziai atrodo ant veido.. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(anomiSS @ 2007 11 28, 03:29)
Man labai patinka oligo makiazo baze, suteikianti svytejimo. Labai graziai atrodo ant veido.. ax.gif

Turiu klausima, tai cia ta priemone is oligo, kur yra tamsesnio ir sviesesnio atspalvio. Ja tepi, pries krempudra?
Atsakyti
QUOTE(Vooo @ 2007 11 28, 14:23)
Turiu klausima, tai cia ta priemone is oligo, kur yra tamsesnio ir sviesesnio atspalvio. Ja tepi, pries krempudra?

taip butent ta, yra sviesi ir tamsesne. 4u.gif As krempudros kasdien stengiuos nenaudot, tai tepu tik baze ir egipto zeme ant jos. Man geriau tada ez laikosi ir veido spalva lygesne, svytejimo igauna. Po krempudra irgi butu gerai, nes cia baze, vadinas turi tikt... mirksiukas.gif

Dar is Vichy labai patinka 3 in 1 valiklis, kremukas-koncentratas nuo spuogu (naudoju pavieniam spuogeliam kai atsiranda koks niekadejas), drekinantis kremukas jaunai odai. thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo anomiSS: 28 lapkričio 2007 - 22:09
QUOTE(anomiSS @ 2007 11 29, 00:05)
taip butent ta, yra sviesi ir tamsesne.  4u.gif  As krempudros kasdien stengiuos nenaudot, tai tepu tik baze ir egipto zeme ant jos. Man geriau tada ez laikosi ir veido spalva lygesne, svytejimo igauna. Po krempudra irgi butu gerai, nes cia baze, vadinas turi tikt...  mirksiukas.gif

Dar is Vichy labai patinka 3 in 1 valiklis, kremukas-koncentratas nuo spuogu (naudoju pavieniam spuogeliam kai atsiranda koks niekadejas), drekinantis kremukas jaunai odai. thumbup.gif

Aciu uz atsakyma 4u.gif . Pirksiu ir as.
Atsakyti