Pamenu, kaip pati ilgai ieskojau informacijos apie efektyvia priemone nuo plauku slinkimo. Visi namai budavo pilni plauku, nebuvo kur dingt. Ir slinko beveik visus metus.
Vaistininke parekomendavo Vichy "Dercos" ampules nuo plauku slinkimo. Kartu dar dave tos pacios linijos sampuno megineliu.
Turiu atsakingai pasakyti, kad dar nebaigiau visos pakuotes, o jau esu visiskai patenkinta poveikiu. Plauku slinkimas zymiai, zymiai sumazejo.
Esu be galo patenkinta ir tikra, kad tai priemones naudojimo rezultatas.
Dabar naudoju Oligo 25 kremuka sausai odai,kol kas esu labai patenkinta.

Aš taip pat naudoju Oligo25 sausai odai, nors manoji mišri, tačiau žiemos metu man reikia sausos odos priemonių, tai esu patenkinta tikrai, vertas dėmesio kremukas

ar kas bandet NORMADERM naktinis kremas problemiškai odai?
nebandziau ale kiek girdejau tai netiko niekam, ale paprasyk meginuko vaistineje duoda RIMI Savanoriu prospekte Vilniuje

QUOTE(cognac @ 2007 12 20, 21:51)
pati esu sunaudojusi - man patiko

Nu ne, man rodos tikrai skaiciau nemazai neigiamu atsiliepimu apie ta pati
ale as jau pasimokaiu vadovautis daugiau savo nuomone, nes ne visiems viskas tinka, todel nenusimenu kad kas nors peikiama ir nesidziaugiu labai giriamais produktais, jau aciu Sephoros ir Allure apdovanotu metu produktu prisireziau braskese ir kitur ir niekas netiko
Zodziu reikia viska bandyti
kartais ir nusvylant nagus

Zodziu reikia viska bandyti

QUOTE(cognac @ 2007 12 20, 21:51)
va kaip atrodo sis kremas, tikriausiai prasysiu meginelio.

Bandžiau šį kremuką prieš pusmetį tada jis man netiko, dabar gavau mėginėlį ir vėl nu netinka jis man, traukia odą, labai nemalonus jausmas, o šiaip naudoju visą Vichy priemonių "komplektą" nuo purškiamo vandens iki.... pienelio,toniko ir t.t.. esu labai patenkinta kremine puda Lumineuse
, galiu pasakyti, kad po 6mėn. naudojimo mano veido odos būklė labai pagerėjo.Kol kas nenoriu keisti nieko, labai džiaugiuosi.

As esu turejusi tik normaderm prausikli, man sausindavo per daug oda, atidejau as ji i sali, dabar neseniai issitraukiau, nebesausina odos, pabaigiau pakuote
bet antrakart bent kol kas nepirksiu

Gal kas galit patart kokį imt drėkinamąjį kremą riebesnei, jaunai odai (na, oil-free)? Man vieną parduotuvėje pasiūlė, bet vis dar mąstau ar tiks...
Na riebesnei odai tai OLIGO25 zalias, manau tiktu