Įkraunama...
Įkraunama...

Vichy

QUOTE(anomiSS @ 2007 11 28, 22:05)

Dar is Vichy labai patinka 3 in 1 valiklis, kremukas-koncentratas nuo spuogu (naudoju pavieniam spuogeliam kai atsiranda koks niekadejas), drekinantis kremukas jaunai odai. thumbup.gif

kas per kremas? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2007 11 29, 14:02)
kas per kremas?  g.gif

Kremas Vichy Skinset Stabilizing hydrating care. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(anomiSS @ 2007 11 29, 16:38)

lyg nesu mačius tokių pas mus g.gif Reiks pasižiūrėt kitą kartą rolleyes.gif
Atsakyti
vakare galesiu nufotkint, imesiu nuotraukyte, gal lengviau bus ieskot. 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Vooo @ 2007 11 29, 08:34)
Aciu uz atsakyma  4u.gif  . Pirksiu ir as.

gal pradzioj pabandyk meginuka pasiimt, zinai gi individualu 4u.gif bet butinai parasyk kaip patiko, idomu ar tik man cia jis toks saunus ar kitoms. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(anomiSS @ 2007 11 28, 02:29)
Man labai patinka oligo makiazo baze, suteikianti svytejimo. Labai graziai atrodo ant veido.. ax.gif

Išeitų, bazė - tai kaip kremas ? g.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(anomiSS @ 2007 11 29, 19:05)
vakare galesiu nufotkint, imesiu nuotraukyte, gal lengviau bus ieskot.  4u.gif
Papildyta:

gal pradzioj pabandyk meginuka pasiimt, zinai gi individualu  4u.gif bet butinai parasyk kaip patiko, idomu ar tik man cia jis toks saunus ar kitoms. mirksiukas.gif

Nu va, jau galiu pasidziaugti nauju pirkiniu tongue.gif . Vaistineje pabandziau ant rankos, tai toks svelnus svytejimas pasirode. Pirkau sviesesne spalvyte. Isitepliojau namie, nu tikrai, kad liuksiskai atrodo thumbup.gif Dar karta aciu uz prirodyma 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Vooo @ 2007 11 29, 17:05)
Nu va, jau galiu pasidziaugti nauju pirkiniu  tongue.gif  . Vaistineje pabandziau ant rankos, tai toks svelnus svytejimas pasirode. Pirkau sviesesne spalvyte.  Isitepliojau namie, nu tikrai, kad liuksiskai atrodo  thumbup.gif  Dar karta aciu uz  prirodyma  4u.gif

uoj ner uz ka dekot irnesakyk.gif dziaugiuosi, kad patinka, smagu kazka atrast ir kitai pasiulyt. mirksiukas.gif 4u.gif beje as irgi sviesene spalva turiu, subtiliai taip oda atrodo..
Papildyta:
QUOTE(LAPUTĖ @ 2007 11 29, 16:07)
Išeitų,  bazė - tai kaip kremas ?  g.gif  blush2.gif

As ja tepu ant drekinancio kremo, po egipto zeme. Nes pati si baze drekinanciu savybiu gaila neturi, arba labai mazai drekina.. Baze padeda ilgiau islikti makiazui, sulygina veido spalva, si butent dar ir suteikia svytejimo. bigsmile.gif Placiau apie paciu baziu paskirti gali paskaityt temoj makiazo baze, ten issamiau diskutuojama mirksiukas.gif 4u.gif

Papildyta:
QUOTE(anomiSS @ 2007 11 29, 15:38)

o kremas atrodo taip: user posted image
tik ant mano tubeles dar raso Young and combination skin, zodziu gal naujesnes gamybos biggrin.gif bet va toks kaip nuotraukytej. Kremas smagus, greit isigeria, maloniai kvepia...Beje jo aprasyme dar rasoma, kad po keliu savaiciu naudojimo, oda turetu igauti skaistumo ir tarsi lengva idegi. na man idegis nepasireiske ax.gif biggrin.gif bet oda tikrai kazkokia gaivesne.
Atsakyti
QUOTE(anomiSS @ 2007 11 29, 20:51)

o kremas atrodo taip: user posted image
tik ant mano tubeles dar raso Young and combination skin, zodziu gal naujesnes gamybos  biggrin.gif bet va toks kaip nuotraukytej. Kremas smagus, greit isigeria, maloniai kvepia...Beje jo aprasyme dar rasoma, kad po keliu savaiciu naudojimo, oda turetu igauti skaistumo ir tarsi lengva idegi. na man idegis nepasireiske  ax.gif  biggrin.gif bet oda tikrai kazkokia gaivesne.

pas mus aš tokio nemačiau schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2007 11 29, 20:59)
pas mus aš tokio nemačiau  schmoll.gif

verysad.gif gaila...gal tik konkrecioj vaistinej nera.. idomu ar isvis Lietuvoj nera. verysad.gif tai teks pries gryztant kelis nusipirkt, nes tikrai labai patinka..ir kaina gera. ax.gif o uzsisakinet internetu nemegstu..
Atsakyti
QUOTE(anomiSS @ 2007 11 30, 00:08)
verysad.gif gaila...gal tik konkrecioj vaistinej nera.. idomu ar isvis Lietuvoj nera. verysad.gif tai teks pries gryztant kelis nusipirkt, nes tikrai labai patinka..ir kaina gera. ax.gif  o uzsisakinet internetu nemegstu..

Kaip tik šiomis dienomis pirkau VICHY kremą, tai tarp pasiūlytų, tokio tikrai nemačiau g.gif
Atsakyti
g.gif Norėčiau paklausti ar po Oligo25 prausiklio reikia vandeniu nusiplauti ar užteks toniko?
Atsakyti
QUOTE(rpusevic @ 2007 12 10, 03:38)
g.gif Norėčiau paklausti ar po Oligo25 prausiklio reikia vandeniu nusiplauti ar užteks toniko?

cia apie prausimosi putas kalbi? jei taip tai reikia jas su vandeniu nuplauti
Atsakyti