Naudoju "Vichy" makiazo valikli, tinkanti veidui ir akims valyti. Neblogas.

pries pora metu kosmetologe dave normaderm kremo meginuka. tada labai patiko - panaikino blizgesi, veidukas svelnutis pasidare, bet negalejau sau leisti tokio brangaus kremo.
dabar baigiasi mano naudojamas kremas ir mastau, koki pirkti vietoj jo. siandien isprasiau vaistinej meginuku, bet normaderm kaip tycia nebuvo
dabar baigiasi mano naudojamas kremas ir mastau, koki pirkti vietoj jo. siandien isprasiau vaistinej meginuku, bet normaderm kaip tycia nebuvo

QUOTE(svieske @ 2006 02 10, 21:03)
Gal vis delto kas zinot, ar buna megineliu kremu paakiams?
Meginuku kremu paakiams nebuna.
QUOTE(Laurie @ 2006 02 13, 03:35)
As irgi si naudoju - jega

Man patinka Vichy, turiu antiperspiranta, sampuna, balzama plaukams, makiazo valikli, dar ketinu krema drekinanti ir vandeni pirkti.
Kas bandėt, ar patiko? Man lb fainas prausiklis, tonikas, o kremas šiaip sau. Galvoju pabandyt paakių kremą. Be to, dar mačiau eurovaistinėj šampūnų.
Kokios kainos Normaderm serijos priemoniu?
Dabar naudoju Oligo 25 putojanti prausikli, kol kas esu patenkinta, gerai nuvalo odos nesvarumus, oda pasidare lygesne.
Man ir Oligo 25 putos labai patinka,nezinau jau kiek bonkuciu sunaudojau.Kvapas malonus ir labai patogu naudoti.
As irgi naudojau Oligo 25 prausikli ir krema. Patiko labai tik, kad kaina pas mus kandziojasi
Stengiuosi parsivezti is uzsienio, kaina per puse mazesne

O įdomu, kuri kosmetika gerenė ar Vichy ar Avene (jos juk abi su šaltinio vandeniu)
Vieni sako, kad Vichy švelnesnė? Niekas negalit palyginti?
Man labai patiko Vichy gelis prausti veidui normaliai/riebiai odai...yra panašus ir Avene (ten dar rašo alergiškai/jautriai), bet jis dar brangesnis nei Vichy
Vieni sako, kad Vichy švelnesnė? Niekas negalit palyginti?
Man labai patiko Vichy gelis prausti veidui normaliai/riebiai odai...yra panašus ir Avene (ten dar rašo alergiškai/jautriai), bet jis dar brangesnis nei Vichy

As naudoju beveik viska is Normaderm serijos: prausikli, tonika, kremuka uztept ant spuogeliu, tik kremas (tas pats su dozatorium) pasibaiges.. Nesakau, kad kaskas stebuklingo, nes stebuklu ir nebuna
bet tikrai neturiu priekaistu:)
O perkant vokietijoje ir kaina mazesne + prideda dar daug meginuku
pvz. gavau 30ml Vichy Normaderm prausimosi zele kaip dovanele, o ta prausimosi zele kaskokia nereali, skalsesnio dalyko nesu maciusi, jau keli menesiai ryte-vakare naudoju, kaip nemazeja, taip nemazeja;)
Va tik pudra - Vichy Aera Tent ne itin tiko,
bet galvoju pabandyt Normateint Anti-perfection Foundation, tik kolkas dar jokiu nuomoniu negirdejau.. ar bandet kas??

O perkant vokietijoje ir kaina mazesne + prideda dar daug meginuku
pvz. gavau 30ml Vichy Normaderm prausimosi zele kaip dovanele, o ta prausimosi zele kaskokia nereali, skalsesnio dalyko nesu maciusi, jau keli menesiai ryte-vakare naudoju, kaip nemazeja, taip nemazeja;)
Va tik pudra - Vichy Aera Tent ne itin tiko,
bet galvoju pabandyt Normateint Anti-perfection Foundation, tik kolkas dar jokiu nuomoniu negirdejau.. ar bandet kas??
Gal kuri naudojot sampuna ar balzama?
QUOTE(just_angel @ 2006 02 20, 14:09)
Kokios kainos Normaderm serijos priemoniu?
Nesenai nusipirkau prausikli iš Normaderm linijos, pirkau euro vaistinėj su 20proc. nuolaida sumok4jau tik 36lt., o taip kainuoja apie 50 ar 60lt