Įkraunama...
Įkraunama...

Vichy

naujam Laimos numery yra VICHY naktinio kremo bandymukas idetas
Atsakyti
Kai as pirkau dovanu si valikli,mane vaistininke atkalbinejo,kad tokie valikliai tinkami tik isskirtinemis progomis,kelionei.Tai nera gerai odai,ji pastoviai naudojant.Sako ir akiu makiaza nelabai gerai nuvalo.
Zodziu ispeike ta valikli,bet as visvien ji pirkau,nes buvau nuziurejusi.Iki siol nepaklausiau savo svogierkos ar jai patiko.
Atsakyti
QUOTE(addicted @ 2006 04 19, 11:42)
Kai as pirkau dovanu si valikli,mane vaistininke atkalbinejo,kad tokie valikliai tinkami tik isskirtinemis progomis,kelionei.Tai nera gerai odai,ji pastoviai naudojant.Sako ir akiu makiaza nelabai gerai nuvalo.
Zodziu ispeike ta valikli,bet as visvien ji pirkau,nes buvau nuziurejusi.Iki siol nepaklausiau savo svogierkos ar jai patiko.

aciu uz informacija 4u.gif tikrai pagalvosiu pries ji pirkdama g.gif
Atsakyti
Norejau pasakyti apie megineliu, vaistines ju turi tiek kiek atveza tekejai, besidomintiems pirkejams visada duodami, zinoma jie tokia pirkeja neateina kas antra diena tu meginuku kaulinti (tikrai buna tokiu), pastoruoju metu is Vichy seniai meginukai nebuvo gauti.
Atsakyti
Man labai patiko vichy kremai smile.gif Naudojau Neutrologie 2, Neutrologie1, Tikrai verti savo kainos, nes dabar pirkau matis krema susai odai, tai kur kas didesne kaina, o man vichy labiau patiko ir tiko mano odai blink.gif
Kosmetologe man sake, kad vichy kremai neapsunkina odos, man jie tikrai labai patiko biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(astuxxx2000 @ 2006 04 18, 21:43)
kokie atsiliepimai apie VICHY purete thermale serijos 3in1 makiazo valikli? 4u.gif

Baigiu jau 3-cia buteliuka.Na,ka galiu pasakyti-kvapas-nuostabus thumbup.gif ,bet makijazo nenuvalo taip kaip valomasis pienelis schmoll.gif Vakarais,nuvalydama makijaza,naudoju ji kaip valomaji tonika,taip pat rytais, po duso,pries makijaza.
Pradzioje buvau labai suzaveta,taciau ilgainiui pastebejau,kad pradejo sausinti oda(tas pats ir su Vichy purskiamu saltinio vandeniu).Tad dabar nusipirkau ROC valomaji tonika ir Givenchy "Clean it tender" sausai odai.Naudoju visus pakaitomis,t.y pagal odos "uzgaidas".Vichy Purete termale ir Vichy purskiamo salt.vandens ilga laika tikrai nebepirksiu.
Atsakyti
Vichy purskiamas vanduo - palyginus su Uriage nelabai patiko. Oligo 25 - Nivea drekinamasis labiau drekina, bet ir Vichy nieko nieko. Kvepia skaniai ir gerai susigeria. Normaderm zalias prausiklis - pradejus naudoti atsirado kazkokius spuogeliu ir oda labai sausina, nors po kiek laiko vel ora riebi pasidaro. Uriage prausiklis 100 kartu geresnis.
Atsakyti
O gal kas naudojo kremines pudras? Kokie atsiliepimai?
Atsakyti
Dar pamirsau rutulini dezodoranta. Labai neblogas. Kvepia ir prakaitavima sulaiko.
Atsakyti
turiu vichy krema paakiams mad.gif fui fui ir dar kart fui...issausejo oda, rauksleliu net padaugejo..grisiu prie ankstesnio- uz 35 lt.. nepalyginsi tongue.gif
Atsakyti
As bandziau Vichy sampuna ir kapsules nuo plauku slinkimo thumbup.gif Tik kai plaukam negera pasidaro, vienintelis issigelbejimas sios priemones thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(voveriena @ 2006 06 06, 11:20)
turiu vichy krema paakiams  mad.gif  fui fui ir dar kart fui...issausejo oda, rauksleliu net padaugejo..grisiu prie ankstesnio- uz 35 lt.. nepalyginsi  tongue.gif

O man labai patiko Liftactivpro. wub.gif
o koki jus bandete? ax.gif
Atsakyti