Įkraunama...
Įkraunama...

Vichy

va jau metai naudoju VICHY paakiu krema MYOKINE... labai thumbup.gif man tai geriausias pirkinys biggrin.gif dar naudoju kuno sveitikli (zalioj tubelej), tai irgi labai patiko thumbup.gif

Noreciau dabar pirkti sampuna slenkantiens plaukams... sakau gal sutvirtins ''skalpa'' biggrin.gif maciau toks baltai raudonas buvo... kazi cia apie kuri panos rase?? g.gif
Atsakyti
Naudoju VICHY dezodoranta ir krema nuo prakaitavimo, kur parasyta, kad veikia 7 dienas, visai patinka. Tik zinoma 7 dienas jis ne velnio neveikia, bet nuo ryto iki vakaro savo darba atlieka puikiai. thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo savi: 06 rugsėjo 2006 - 18:20
As naudojau Vichy thermal fix1 drekinamaji kremuka, tai labai patiko ir dabar normadermo prausikli nusipirkau, naudju gal savaite, tai irgi lyg nieko ax.gif

QUOTE(*Citra* @ 2006 02 13, 23:01)
Man patinka Vichy, turiu antiperspiranta, sampuna, balzama plaukams, makiazo valikli, dar ketinu krema drekinanti ir  vandeni pirkti.

kas man galit paaiskint kaip jus ta vandeni naudojat? blush2.gif ta prasme tada is krano vandeniu isvis nesiprausiat?
Atsakyti
O kiek merginos šampūnas nuo slinkimo kainuoja? Ir ar yra ir balzamas nuo slinkimo? blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dezdemona*: 03 spalio 2006 - 14:54
QUOTE(Dezdemona* @ 2006 10 03, 14:54)
O kiek merginos šampūnas nuo slinkimo kainuoja? Ir ar yra ir balzamas nuo slinkimo? blush2.gif

200ml apie 37Lt. Balzamo nuo slinkimo nera.
Papildyta:
QUOTE(Mija23 @ 2006 10 02, 13:24)
kas man galit paaiskint kaip jus ta vandeni naudojat?  blush2.gif ta prasme tada is krano vandeniu isvis nesiprausiat?

As si vandenukanaudoju atgaivinti odai. Vasara pliaze, o siaip ryte ir vakare pries tepant krema.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Citra*: 03 spalio 2006 - 19:26
QUOTE(*Citra* @ 2006 10 03, 20:27)
200ml apie 37Lt. Balzamo nuo slinkimo nera.

O kokie atsiliepimai? sustabdė slinkimą nors kieknors?
Atsakyti
QUOTE(addicted @ 2006 03 09, 13:28)
Pamaciau satelite reklama atsirado naujas anticeliulitinis serumas Vichy Lipocure.
Esu naudojusi ne karta tuos kremus.Pries 5 metus buvo tokie geri anticeliulitiniai kremai,paskui juos is apyvartos iseme,atsirado patobulinti.Labai nusivyliau,nes poveikio nebepajauciau.Tai jau kokie 2 metai nebepirkau is Vichy anticeliulitiniu kremu.
Bet sis serumas labai mane traukia.Idomu koks jo poveikis.

as siandien gavau(pirkau per kompa),vakare vischy lipocure bus isbandyta,kazkada vichy krema nuo celiulito buvau naudojus,dar prigriebiau ir sampuna ir vyrui skutimosi zele,radau zurnale megineli tai thumbup.gif ,net kondicionieriaus nereikejo,tik per velai sita tema perskaiciau buciau uzsisakius Dermablend pudra isbandyt,reiks siandien vel sest ir uzsisakyt,tik gaila pas mus nera plaukam tu ampuliu as jau seniai apie jas girdejus,nes nuo dazymu mano vargsai plaukai vos gyvi verysad.gif
Atsakyti
Nusipirkau vistik as ta vandeni ax.gif , dar pylinga Purete Thermale ir pudryte, tai galiu pasakyt, kad visais pirkianiais esu laaaabai patenkinta thumbup.gif
vandeniu purskiuos ryte ir vakare, tai oda iskart svelnesne pasidare ir nebetraukia, dabar kartais net kremo netepu ax.gif , o pudryte tokia lengva labai rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mija23: 16 spalio 2006 - 15:16
O plauku balzamai verti savo kainos?
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2006 10 16, 18:58)
O plauku balzamai verti savo kainos?

Vertas, bent jo yra 150Ml, tai ganetinai greitai baigiasi. g.gif
Atsakyti
QUOTE(winter-redade @ 2006 09 06, 18:06)
va jau metai naudoju VICHY paakiu krema MYOKINE... labai  thumbup.gif man tai geriausias pirkinys biggrin.gif

mane nervina paskutiniu metu atsikeliu su patynusiom akim, ratilais doh.gif kokios sio kremuko savybes, ta prasme nuo rauksliu, nuo patinimu.....? nuo keliu metu ji galima jau pradet naudot? o gal dar kas kaina pasakytu buciau visai dekinga blush2.gif
Atsakyti
neuzilgo ruosiuosi pirkti normaderm kremuka, turetu but neblogas
Atsakyti