Na nzn, galiu vaikščiot be miemenėlės, nenutysę, dailūs, bet tie audinį pramušantys speneliai
negaliu eit suvaikais ar į svečius su styrančiais

Nenešioju namie liemenuko, lyg ir niekas netįsta
Savaitgalį apsipirkom su sese Cos-ten dabar tokia sistema, kad reikia pirkti, norint pasimatuoti, o paskui per mėnesį gali gražinti, tai parsinešėm namo krūvelę pasimatavimui
Išsirinkom kelis.
Ir knygų nusipirkau, nesusilaikiau.
Ir baruose pasėdėjo, pavalgėm ir aperolio išgėrėm, žodžiu, toks miesto savaitgalis buvo motinos dienos proga

Savaitgalį apsipirkom su sese Cos-ten dabar tokia sistema, kad reikia pirkti, norint pasimatuoti, o paskui per mėnesį gali gražinti, tai parsinešėm namo krūvelę pasimatavimui

Ir knygų nusipirkau, nesusilaikiau.
Ir baruose pasėdėjo, pavalgėm ir aperolio išgėrėm, žodžiu, toks miesto savaitgalis buvo motinos dienos proga

QUOTE(Montekrista.back @ 2020 05 04, 20:51)
Jobstvajmat
QUOTE(cambala @ 2020 05 04, 21:04)
Jobstvajmat
Ir nesakyk

Esu neabejųnga baltoms pūkuotoms

Nu l graži. Net akis skauda

Aš tai orientalę fantastišką visiems po nosim kaišioju
(O sau kartoju mannereikiatrečioskatėsmannereikiatrečioskatėsmannereikiatrečioskatėsmannereikiatrečioskatėsmannereikiatrečioskatės).
mano drauge turi balta didele pukuota, viena akis melyna, kita zalia 

sveikos gyvos cambala labai prase manes cia rasyti, negaliu atskayti draugei
Ji sake nedrista cia kelti tokiu postu, bet labai noretu, tai darau paslauga, ikeliu.
Papildyta:
rimtai?
nu tu ir jumoriste, savo postus pasiskaityk
dar priedo ir visu savo protingu draugiu, ypac cambalos, bet jei jie tau neuzkliuna, tai visai esi susivariusi nuo savo veidmanystes

QUOTE(cambala @ 2020 05 04, 23:04)
Kaip tau emsio taves aibudinimas, kur Aimeja ikele? Ko tyli? Ar parodei savo vyrui, kuris pas paukstytes leke oralinio, kad emsio fotkes issisaugojai? Ja emsis tau? Grazus? Mastrubuojies i fotkes ziuredama?
Papildyta:
QUOTE(Moonte @ 2020 04 29, 14:55)
Viesai rasau, kad zinotu visi, parasiau moderatoriu, kad paaiskintu lutukei kaip dera elgtis forume.
rimtai?

QUOTE(mylimuke! @ 2020 05 04, 21:44)
Sako tokios aklis. Bet tai tik pletku lygus, realuai nzn.
QUOTE(Montekrista.back @ 2020 05 04, 20:51)
Nu gražus debesėlis, bet aš vis tiek kaip smala juodą rinkčiausi

QUOTE(Montekrista.back @ 2020 05 04, 21:51)
QUOTE(Terezza @ 2020 05 04, 22:42)
Vienas už kitą gražesni gyvuliai, neerzinkit, merginos. Šiaip aš labiau šuninė, nes juos geriau suprantu, bet dėl katukų grožio lydausi