Įkraunama...
Įkraunama...

Gyventi reikia į priekį.

Na nzn, galiu vaikščiot be miemenėlės, nenutysę, dailūs, bet tie audinį pramušantys speneliai unsure.gif negaliu eit suvaikais ar į svečius su styrančiais
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Kas norėjo sibiriuko? Grožis nerealus wub.gif nu žiauriai
Atsakyti
Nenešioju namie liemenuko, lyg ir niekas netįsta smile.gif
Savaitgalį apsipirkom su sese Cos-ten dabar tokia sistema, kad reikia pirkti, norint pasimatuoti, o paskui per mėnesį gali gražinti, tai parsinešėm namo krūvelę pasimatavimui smile.gif Išsirinkom kelis.
Ir knygų nusipirkau, nesusilaikiau.
Ir baruose pasėdėjo, pavalgėm ir aperolio išgėrėm, žodžiu, toks miesto savaitgalis buvo motinos dienos proga smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2020 05 04, 20:51)

Jobstvajmat
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2020 05 04, 21:04)
Jobstvajmat

Ir nesakyk biggrin.gif
Esu neabejųnga baltoms pūkuotoms wub.gif
Nu l graži. Net akis skauda wub.gif
Atsakyti

Aš tai orientalę fantastišką visiems po nosim kaišioju  :D

(O sau kartoju mannereikiatrečioskatėsmannereikiatrečioskatėsmannereikiatrečioskatėsmannereikiatrečioskatėsmannereikiatrečioskatės).

95332883_2010925385875612_72666581316298

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Terezza: 04 gegužės 2020 - 21:45
mano drauge turi balta didele pukuota, viena akis melyna, kita zalia smile.gif
Atsakyti
Aš šiandien mute savaitei vienoj grupėj gavau, nes išvadinau besmegenėm daugintojom kelias debiles, "mano katytė kasmet po dvi vadas atsiveda, išdalinam geriems žmonėms" doh.gif nu nesuvokiama, kaip šiais laikais tokios egzistuoja. Bože bože..
Atsakyti
sveikos gyvos cambala labai prase manes cia rasyti, negaliu atskayti draugei smile.gif Ji sake nedrista cia kelti tokiu postu, bet labai noretu, tai darau paslauga, ikeliu. biggrin.gif

QUOTE(cambala @ 2020 05 04, 23:04)
Kaip tau emsio taves aibudinimas, kur Aimeja ikele? Ko tyli? Ar parodei savo vyrui, kuris pas paukstytes leke oralinio, kad emsio fotkes issisaugojai? Ja emsis tau? Grazus? Mastrubuojies i fotkes ziuredama?

Papildyta:
QUOTE(Moonte @ 2020 04 29, 14:55)
Viesai rasau, kad zinotu visi, parasiau moderatoriu, kad paaiskintu lutukei kaip dera elgtis forume.

rimtai? lotuliukas.gif nu tu ir jumoriste, savo postus pasiskaityk lotuliukas.gif dar priedo ir visu savo protingu draugiu, ypac cambalos, bet jei jie tau neuzkliuna, tai visai esi susivariusi nuo savo veidmanystes 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 04 gegužės 2020 - 22:10
QUOTE(mylimuke! @ 2020 05 04, 21:44)
mano drauge turi balta didele pukuota, viena akis melyna, kita zalia smile.gif

Sako tokios aklis. Bet tai tik pletku lygus, realuai nzn.
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2020 05 04, 20:51)

Nu gražus debesėlis, bet aš vis tiek kaip smala juodą rinkčiausi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2020 05 04, 21:51)

QUOTE(Terezza @ 2020 05 04, 22:42)
<p>Aš tai orientalę fantastišką visiems po nosim kaišioju  biggrin.gif</p>

Vienas už kitą gražesni gyvuliai, neerzinkit, merginos. Šiaip aš labiau šuninė, nes juos geriau suprantu, bet dėl katukų grožio lydausi
Atsakyti