Įkraunama...
Įkraunama...

Gyventi reikia į priekį.

QUOTE(cambala @ 2020 05 04, 22:18)
Sako tokios aklis. Bet tai tik pletku lygus, realuai nzn.

Aš girdėjau, kad visiškai baltos būna kurčios. Draugė tokią turėjo. Irgi akys skirtingos buvo..
Atsakyti
QUOTE(Kristi_na @ 2020 05 04, 22:19)
Aš girdėjau, kad visiškai baltos būna kurčios. Draugė tokią turėjo. Irgi akys skirtingos buvo..

Oi, kurcios. Susimausiau.
Papildyta:
Megstu balta, melyna, raudona spalvas. Ir juoda.
Snd is ludlo babuniu balta bijuna parsitempiau.
Atsakyti
QUOTE(Kristi_na @ 2020 05 04, 23:19)

Teisi. Ji tikrai kurcia smile.gif
Atsakyti
[quote=Terezza,2020 05 04, 21:42]
<p>Aš tai orientalę fantastišką visiems po nosim kaišioju  biggrin.gif</p>
<p>(O sau kartoju mannereikiatrečioskatėsmannereikiatrečioskatėsmannereikiatrečioskatėsmannereikiatrečioskatėsmannereikiatrečioskatės).</p>

o taip... tik aš dar šunį turiu, ir antro kačių wc nematau kur statyt, tai susilaikau... Bet jamčiau sabalinę burmą biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(gyvenokartabobute @ 2020 05 04, 21:50)
Aš šiandien mute savaitei vienoj grupėj gavau, nes išvadinau besmegenėm daugintojom kelias debiles, "mano katytė kasmet po dvi vadas atsiveda, išdalinam geriems žmonėms" doh.gif nu nesuvokiama, kaip šiais laikais tokios egzistuoja. Bože bože..

nu pažiūrėk į mankurtę-ji nesuvokia kur problema, tiesiog trūksta suvokimo.
Papildyta:
QUOTE(Ašaka @ 2020 05 04, 22:18)
Vienas už kitą gražesni gyvuliai, neerzinkit, merginos. Šiaip aš labiau šuninė, nes juos geriau suprantu, bet dėl katukų grožio lydausi

Aš anksčiau buvau šunininkė, bet dabar katininkė juoda biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(mylimuke! @ 2020 05 05, 01:12)
Teisi. Ji tikrai kurcia smile.gif

kai gyvenau su tėvais, turėjom baltutėlę pūkuotą, tėvukas iš sodo atvežė kruopą. Tai nebuvo kurčia, matyt, kaip sužaidžia gamta
Atsakyti
Kaip sportuojate namie? Jungiatės treniruotes online?
Neseniai kelias su Rasa Vilkiene dariau, nu faina.
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2020 05 05, 12:45)
Neseniai kelias su Rasa Vilkiene dariau, nu faina.

Bėgu su hanteliais kiekvieną dieną.
Kai beveik tris mėnesius neplaukiau ir nesportavau normaliai, tai labai pasijautė ant vandens. Tris dienas negalėjau pakelti rankų, liemenėlę (sportinę) ir tą prašiau nuimti.
Atsakyti
nu bet šaunuolė. Man bus sunku grįžti į treniruotes normalias biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2020 05 05, 13:14)
nu bet šaunuolė. Man bus sunku grįžti į treniruotes normalias biggrin.gif

Matai, aš žinau kas manęs vasarą laukia. Jeigu norisi valdyti save, tai tenka ir prakaitą lieti. Kitaip bus kaip buvo praėjusią savaitę: alkanos akys sakė, kad tikrai valandą išplauksiu. Realiai rankos pasiuntė pasivaikščioti po pirmų 15 min. Baro niekaip nesigavo išlaikyti vėliau.
Atsakyti
Aš tokia nupezus jaučiuosi, rimtai galvoju po karantino į sporto klubą užsirašyt. Svorio mest nereikia, bet raumenio užsiaugint ir sustiprėt fįziškai norėtusi
Atsakyti
QUOTE(gyvenokartabobute @ 2020 05 05, 12:23)
Aš tokia nupezus jaučiuosi, rimtai galvoju po karantino į sporto klubą užsirašyt. Svorio mest nereikia, bet raumenio užsiaugint ir sustiprėt fįziškai norėtusi

tai aš dėl to ir pradėjau. Su svoriu bėdų nėra, norsi formos biggrin.gif Po beveik metų sporto kaip tik pasunkėjus esu, kojos tvirtesnės, lendu į visas kelnes, bet jos pastambėjo, kaip ir šikynė. Rankos.
Atsakyti

Aš pati sau trenerė. Kuprinė prikrauta sunkių daiktų ant pečių, hanteliai rankose ir pirmyn - kojoms pritūpimai, įtūpstai, laipiojimai ant stalo (neaukštas, kaip tik koja 45 laipsnių kampu statoma), rankoms/nugarai su hanteliais atidirbu. 

Atsakyti
QUOTE(Terezza @ 2020 05 05, 12:36)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Montekrista.back" data-cid="72654937" data-time="1588671935"><div><p>Kaip sportuojate namie? Jungiatės treniruotes online?
</p></div></blockquote><p></p><p>Aš pati sau trenerė. Kuprinė prikrauta sunkių daiktų ant pečių, hanteliai rankose ir pirmyn - kojoms pritūpimai, įtūpstai, laipiojimai ant stalo (neaukštas, kaip tik koja 45 laipsnių kampu statoma), rankoms/nugarai su hanteliais atidirbu. </p>

turi valios. Aš tai pripuolamai. Šian pilvui pasidariau ir kojoms, be jokios sistemos. Na, tikiuosi, greitai atsidarys klubas ir atsigriebsiu.
Atsakyti