Įkraunama...
Įkraunama...

Gyventi reikia į priekį.

Dukra sugalvojo namuose sportuot, kelias dienas dejavo, kad raumenis skauda biggrin.gif Gal eisim sportuot kartu, jeigu norės.
O aš kai dažiau dukros kambarį, savotiškai "pasportavau" nuo kėdės užlipt nulipt, tai kitą dieną o bože kaip skaudėjo dešinės kojos raumenis biggrin.gif
Atsakyti

turi valios. Aš tai pripuolamai. Šian pilvui pasidariau ir kojoms, be jokios sistemos. Na, tikiuosi, greitai atsidarys klubas ir atsigriebsiu.

Ir aš sau subinę spardau kelias valandas, kol prisiruošiu išsijudint. Groja tai, jog žinau, kad po ilgos pertraukos žiauriai skaudės, todėl stengiuosi to išvengti.

Atsakyti
man jau skauda, kai nuoširdžiai padirbu ant kilimėlio biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Nakviša @ 2020 05 05, 12:09)
Bėgu su hanteliais kiekvieną dieną.
Kai beveik tris mėnesius neplaukiau ir nesportavau normaliai, tai labai pasijautė ant vandens. Tris dienas negalėjau pakelti rankų, liemenėlę (sportinę) ir tą prašiau nuimti.

O tai wake parkai atidaryti ar jus savo turit?
Atsakyti
Kol kas mano "sportas" lovoj niurkant katiną ir ėdant saldainius biggrin.gif
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Gyvūnų niurkymas labai naudingas širdžiai ir pirštams biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2020 05 05, 13:06)
Gyvūnų niurkymas  labai naudingas širdžiai ir pirštams biggrin.gif

Nieko ner maloniau kai katinas tupi ant krutines ir tyliai byrzgia pan kaip traktoriukas ir minko letenom wub.gif .
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2020 05 05, 13:54)
O tai wake parkai atidaryti ar jus savo turit?

Atidaryti ir wake, ir kite.
Atsakyti
QUOTE(gyvenokartabobute @ 2020 05 05, 13:58)
Kol kas mano "sportas" lovoj niurkant katiną ir ėdant saldainius biggrin.gif

Vakar dukros naujadarą sužinojau smile.gif Atsiuntė vaizdelį ir parašė, kaip ji katuką "murko". Galvojau, rašybos klaida, nors jai tai nebūdinga, bet ne, pasirodo, tai yra specialius niurkymo metodas, kad katukas įjungtų murkimo režimą.
Atsakyti
QUOTE(Ašaka @ 2020 05 05, 14:10)
Vakar dukros naujadarą sužinojau smile.gif Atsiuntė vaizdelį ir parašė, kaip ji katuką "murko". Galvojau, rašybos klaida, nors jai tai nebūdinga, bet ne, pasirodo, tai yra specialius niurkymo metodas, kad katukas įjungtų murkimo režimą.

biggrin.gif geras, žinau, kaip tai
Atsakyti

biggrin.gifgeras, žinau, kaip tai

Kas per metodas?

Atsakyti

Santykiai myliu - nekenčiu.  :D 

96141084_309330693388268_327950880097697

Atsakyti