O aš kai dažiau dukros kambarį, savotiškai "pasportavau" nuo kėdės užlipt nulipt, tai kitą dieną o bože kaip skaudėjo dešinės kojos raumenis
turi valios. Aš tai pripuolamai. Šian pilvui pasidariau ir kojoms, be jokios sistemos. Na, tikiuosi, greitai atsidarys klubas ir atsigriebsiu.
Ir aš sau subinę spardau kelias valandas, kol prisiruošiu išsijudint. Groja tai, jog žinau, kad po ilgos pertraukos žiauriai skaudės, todėl stengiuosi to išvengti.
man jau skauda, kai nuoširdžiai padirbu ant kilimėlio
QUOTE(Nakviša @ 2020 05 05, 12:09)
Bėgu su hanteliais kiekvieną dieną.
Kai beveik tris mėnesius neplaukiau ir nesportavau normaliai, tai labai pasijautė ant vandens. Tris dienas negalėjau pakelti rankų, liemenėlę (sportinę) ir tą prašiau nuimti.
Kai beveik tris mėnesius neplaukiau ir nesportavau normaliai, tai labai pasijautė ant vandens. Tris dienas negalėjau pakelti rankų, liemenėlę (sportinę) ir tą prašiau nuimti.
O tai wake parkai atidaryti ar jus savo turit?
Gyvūnų niurkymas labai naudingas širdžiai ir pirštams
QUOTE(Montekrista.back @ 2020 05 05, 13:06)
Nieko ner maloniau kai katinas tupi ant krutines ir tyliai byrzgia pan kaip traktoriukas ir minko letenom
QUOTE(cambala @ 2020 05 05, 13:54)
O tai wake parkai atidaryti ar jus savo turit?
Atidaryti ir wake, ir kite.
QUOTE(gyvenokartabobute @ 2020 05 05, 13:58)
Vakar dukros naujadarą sužinojau
QUOTE(Ašaka @ 2020 05 05, 14:10)
Vakar dukros naujadarą sužinojau
Atsiuntė vaizdelį ir parašė, kaip ji katuką "murko". Galvojau, rašybos klaida, nors jai tai nebūdinga, bet ne, pasirodo, tai yra specialius niurkymo metodas, kad katukas įjungtų murkimo režimą.
geras, žinau, kaip tai
Kas per metodas?
Santykiai myliu - nekenčiu.