Įkraunama...
Įkraunama...

Gyventi reikia į priekį.

QUOTE(gyvenokartabobute @ 2020 05 05, 19:20)
Nu pz. Atėjo pijokas kaimynas, kiša man telefoną sako išversk sms. O ten parašyta, kad jis yra covid19 positive. Jo bobai tas pats. *****, kai variau rankų plautis

Na bet jklmn oprssht uvzzh... Atsiprasant.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 05 gegužės 2020 - 18:54
QUOTE(gyvenokartabobute @ 2020 05 05, 18:20)
Nu pz. Atėjo pijokas kaimynas, kiša man telefoną sako išversk sms. O ten parašyta, kad jis yra covid19 positive. Jo bobai tas pats. *****, kai variau rankų plautis

Bliamba unsure.gif
Atsakyti
Sako, jokių simptomų nejaučiu. Sakau o tave tai stebina? Juk gali nejausti arba jausti silpnus simptomus, juk ne visi suserga. Fu, šlykštukas, palyginus dar jaunas žmogus, bet prasigėręs chronius išbyrėjusiais dantim, gyvena čia ilgiau nei mes, bet anglų nei bum bum, kas aš jam, google translate'as ar ką.
Atsakyti
QUOTE(gyvenokartabobute @ 2020 05 05, 18:57)
Sako, jokių simptomų nejaučiu. Sakau o tave tai stebina? Juk gali nejausti arba jausti silpnus simptomus, juk ne visi suserga. Fu, šlykštukas, palyginus dar jaunas žmogus, bet prasigėręs chronius išbyrėjusiais dantim, gyvena čia ilgiau nei mes, bet anglų nei bum bum, kas aš jam, google translate'as ar ką.

Lietuvis?
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2020 05 05, 20:01)

Aha.
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2020 05 05, 16:50)
Tikiu smile.gif tik šunys visi pas mane buvo kalės, berno niekad nepirkčiau biggrin.gif

Pas mane visi kas buvo bernai.
Papildyta:
QUOTE(gyvenokartabobute @ 2020 05 05, 18:57)

O tai googlrs verteju naudotis nemoka?
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2020 05 05, 20:16)
O tai googlrs verteju naudotis nemoka?

Nenustebčiau.
Atsakyti
Nu pas sunis islenda tie raudoni, nu ka darysi, gamta biggrin.gif . Pas katina nemaciau, gal todel kad lb plaukuotas biggrin.gif .
Maciau vaikystej kaip kate atsivede kaciuku, viska suede, veme, suede...oh...
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2020 05 05, 19:27)
Nu pas  sunis islenda tie raudoni, nu ka darysi, gamta biggrin.gif . Pas katina nemaciau, gal todel kad lb plaukuotas biggrin.gif .

Katės dzin, pirmas katinas bernas buvo, būčiau irkitusbernus pirkus, bet buvo tik mergos biggrin.gif
Atsakyti
Aš vaikystėj pas močiutę ko tik nemačiau, ir kaip ėriukas, veršiukas gimsta, kaip viščiukai išsirita, tik katės gimdymo matyt neteko, rasdavom jau gimusius
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2020 05 05, 19:27)
Nu pas  sunis islenda tie raudoni, nu ka darysi, gamta biggrin.gif . Pas katina nemaciau, gal todel kad lb plaukuotas biggrin.gif .

Katės suėda kačiukų placentą, tą aš irgi mačiau...kačiukų nei viena neėdė blink.gif
Aš kokius keliolika metų augau įsitikinusi, kad kačiukai gimsta pusės kumščio dydžio, rožiniai ir pliki, nes tvarto antrame aukšte buvau mačiusi tokius atsivestus ir nežinojau, kad ten žiurkiukai musiau buvo..ech, gamta.
Atsakyti
QUOTE(Kristi_na @ 2020 05 05, 19:47)
Katės suėda kačiukų placentą, tą aš irgi mačiau...kačiukų nei viena neėdė  blink.gif
Aš kokius keliolika metų augau įsitikinusi, kad kačiukai gimsta pusės kumščio dydžio, rožiniai ir pliki, nes tvarto antrame aukšte buvau mačiusi tokius atsivestus ir nežinojau, kad ten žiurkiukai musiau buvo..ech, gamta.

Apie placenra rasiau. ..
Ai, neskany man buvo vaikui matyt.
Atsakyti