Įkraunama...
Įkraunama...

Gyventi reikia į priekį.

QUOTE(Terezza @ 2020 05 05, 14:41)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Montekrista.back" data-cid="72655078" data-time="1588680895"><div><p>vartotojo įkelta nuotraukageras, žinau, kaip tai</p></div></blockquote><p></p><p>Kas per metodas?</p>

Nu tiesoog. Glostai, kasai ausis, pagurklį, mano burma iškart įsijungia burgzzzzt
Atsakyti

Nu tiesoog. Glostai, kasai ausis, pagurklį, mano burma iškart įsijungia burgzzzzt

Aa. Maniškėms tai pagal nuotaiką. Kartais murkia vos žvilgsnį pagavę, kartais neburzgia net niurkomos.

Atsakyti
O va šitas man pats mieliausias iš visų mano augintinių ir nieko su tuo negaliu padaryt
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
QUOTE(gyvenokartabobute @ 2020 05 05, 16:32)
O va šitas man pats mieliausias iš visų mano augintinių ir nieko su tuo negaliu padaryt

Tavo dukra tikra grazuole, speju rolleyes.gif jei ten ji smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2020 05 05, 16:47)
Tavo dukra tikra grazuole, speju  rolleyes.gif  jei ten ji smile.gif

Ji
Atsakyti
QUOTE(gyvenokartabobute @ 2020 05 05, 15:32)

Tikiu smile.gif tik šunys visi pas mane buvo kalės, berno niekad nepirkčiau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(gyvenokartabobute @ 2020 05 05, 16:32)

Jezau, lydausi nuo abieju. Na dailumas gi, neispasakytas.
Papildyta:
QUOTE(Terezza @ 2020 05 05, 16:01)
Santykiai myliu - nekenčiu.  biggrin.gif 

Nemaciau, kad katukas turetu tokias nuostabiai zydras akis. Fantastika.

O jei saziningai, gyvunu atzvilgiu as neisranki, man tas pats kokiam kunely plaka mylinti sirdele.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 05 gegužės 2020 - 17:06
QUOTE(Montekrista.back @ 2020 05 05, 17:50)
Tikiu smile.gif tik šunys visi pas mane buvo kalės, berno niekad nepirkčiau biggrin.gif

Kodėl? Kad kojos nekeltų? biggrin.gif Su šituo kažkaip namie problemų nėra, bet lauke kožną stulpą reikia apmy.. ir jau kai net nebėra ką my.. vistiek praeinant reikia koją pakelt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(gyvenokartabobute @ 2020 05 05, 18:07)
Kodėl? Kad kojos nekeltų? biggrin.gif Su šituo kažkaip namie problemų nėra, bet lauke kožną stulpą reikia apmy.. ir jau kai net nebėra ką my.. vistiek praeinant reikia koją pakelt biggrin.gif

O mano, viena is kaliu, pastoviai kojike kiloja, itariu kitaip ir nemoka biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(gyvenokartabobute @ 2020 05 05, 17:07)

Man tiesiog negražu jų pimpalai biggrin.gif mergų pilvuką glostyk, niekas netrukdo, o pas juos biggrin.gif o kai dar išlendaiš ten tas viaukt biggrin.gif plius daug bernų kojas apsimyža biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2020 05 05, 18:09)
O mano, viena is kaliu, pastoviai kojike kiloja, itariu kitaip ir nemoka  biggrin.gif

Kai pasakei kaliko koją kiloja, prisiminiau, kaip susitikom parke vieną pažįstamą su jack russel kalute, nu tai davė vaizdų, mopsas uostinėja, o ta tik kelia koją🤦‍♀️😂
QUOTE(Montekrista.back @ 2020 05 05, 18:10)
Man tiesiog negražu jų pimpalai biggrin.gif mergų pilvuką glostyk, niekas netrukdo, o pas juos biggrin.gif o kai dar išlendaiš ten tas viaukt biggrin.gif plius daug bernų kojas apsimyža biggrin.gif

Nu jo, kartais išlenda didelis toks, raudonas
Papildyta:
B.lemba, rašau kaip ta snaigė, į mygtukus nepataikau
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gyvenokartabobute: 05 gegužės 2020 - 17:17
Nu pz. Atėjo pijokas kaimynas, kiša man telefoną sako išversk sms. O ten parašyta, kad jis yra covid19 positive. Jo bobai tas pats. *****, kai variau rankų plautis
Atsakyti