Įkraunama...
Įkraunama...

Gyventi reikia į priekį.

Reikia daug bučiuotis, daug veido raumenų dirba, ir šiaip sveika ir malonu ax.gif rolleyes.gif

Kaip norėčiau masažų, purvo vonių wub.gif
Atsakyti
Cambala, tu kitoje temoje klausei kaip tėtis: buvom prieš kelias savaites, kažkaip lyg atsigavęs toks (jam taip būdavo, kad žiemą toks prislopęs pasidarydavo), gal kad daugiau juda, kai šilta (žiauriai mažai vaikšto šiaip). Tai toks gerumas buvo..aišku, kad sensta, sparčiau nei kai kurie 70+, tie užmiršimai matosi retsykiais. Apie gydytojus bandėm kalbėti, bet kur tau, tai va kai dėl teisių pratęsimo eis kažkada vėliau, tada bandysim kalbėti su šeimos gydytoju. Tiek žinių.

Buvau gavusi dovaną-veido masažą. Nu labaaai patiko! Pirmą kartą. Draugė sakė, kad užmiega jį kai daro, aš tik padreifavau kažkur virš jūrų ir vandenynų ir lyg bandžiau į tokį snaudulį grimzti. Išėjau visa tokia svyruodama, norėdama tik miegoti eiti smile.gif Masažistė sakė, kad veide yra daugiausiai (lyginant su visu kūnu) taškų jautrių.
Atsakyti

Ot,laimingi tie,kuriems patinka masažai.Nejaučiu jokio kaifo.Dar priešingai,man po masažo bloga,lengvai sukasi galva,būna silpna.Gal aš nenormali?🤔

Atsakyti
QUOTE(Kristi_na @ 2020 06 16, 10:22)

Buvau gavusi dovaną-veido masažą. Nu labaaai patiko! Pirmą kartą. Draugė sakė, kad užmiega jį kai daro, aš tik padreifavau kažkur virš jūrų ir vandenynų ir lyg bandžiau į tokį snaudulį grimzti. Išėjau visa tokia svyruodama, norėdama tik miegoti eiti smile.gif Masažistė sakė, kad veide yra daugiausiai (lyginant su visu kūnu) taškų jautrių.

O, geras, nesu turėjus veido masažo, tik kūno ir plaukuotos galvos dalies biggrin.gif visada kaifuoju, į kosmosą pakylu, turėrų ir veido labai patikt.

Esu užmigus tik per dubenų masažą. Ten prideda ant kūno tokių sunkių bliūdų metalinių, ir per juos daužo su mediniu tokiu, vibracijos eina per visą kūną. Ten pagal jas ir negalavimus, sako, gali nustatyti, nes skirtingai vibruoja.
Tai ta moteris sakė, kad pas mane dubuo pilnas gyvybės, moteriška, seksualinė energija puiki wub.gif biggrin.gif
Ji ten tokias konsultacijas dar daro, aš nelabai tikiu "ezoterikom", nuėjau iš smalsumo, nes MB pažįstama, dar sakė, kad su MB nes labai energetiškai tinkam ax.gif
Bet manau galima rasti masažą ir šiaip, be tų visų psichologinių apvyniojimų.
Papildyta:
QUOTE(Lisitėja2 @ 2020 06 16, 11:19)
<p>Ot,laimingi tie,kuriems patinka masažai.Nejaučiu jokio kaifo.Dar priešingai,man po masažo bloga,lengvai sukasi galva,būna silpna.Gal aš nenormali?🤔</p>

Yra žmonių, kuriems lietimasis nepatinka visai. Gal nieko blogo tai, visi mes skirtingi. Nebent dėl kažkokių priežasčių taip yra, gal turi blogų patyrimų. Nors tas svaigimas man kaip tik patinka, jokio blogumo tikrai nesijaučia.
Atsakyti

Mylimuke, 

radau tau seruma :https://manilla.lt/h.../29-dydis-30_ml

Augaliniai ir natūralūs komponentai, rankų darbo, tinka veganams, su meile pagaminta Lietuvoje!

Sudėtyje esantys aktyvieji komponentai – hialurono rūgštis, vitaminais C ir B5 intensyviai drėkina odą, padeda mažinti odos nelygumus, suteikti odai apimties, padeda apsisaugoti nuo dehidratacijos ir naujų raukšlelių atsiradimo. 

Atsakyti
Aš negaliu pakęsti visų tų procedūrų kaip kirpimas/manikiūras/pedikilūras (neduokdie, kaip ilgai), antakių pešiojimai-erzina kaip liečiasi prie manęs, erzina visi tie pokalbiai privalomi (mėgstu nieko nešnekėti), kad reikia laiką gaišti, na, kaip neurotikė kokia biggrin.gif
A, galvą kai kerpa masažuoja patinka smile.gif
Bet va nuo masažo visokio kaifuoju. Nors ne tiek daug išbandžiusi esu. Kažkaip tada neerzina niekas smile.gif
Mylimuke, nu labai įdomus tas tavo paminėtas masažas, norėčiau...
Papildyta:
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2020 06 16, 10:29)
<p>Mylimuke, </p><p>radau tau seruma :<a data-ipb='nomediaparse' href='https://manilla.lt/hialurono-rugsties-serumas-2.html#/29-dydis-30_ml'>https://manilla.lt/hialurono-rugsties-serumas-2.html#/29-dydis-30_ml</a></p><p></p><p></p>
<div><p><em><span>Augaliniai ir natūralūs komponentai, rankų darbo, tinka veganams, su meile pagaminta Lietuvoje!</span></em></p><p>Sudėtyje esantys aktyvieji komponentai – hialurono rūgštis, vitaminais C ir B5<span> intensyviai drėkina odą, padeda mažinti odos nelygumus, suteikti odai apimties, padeda apsisaugoti nuo dehidratacijos ir naujų raukšlelių atsiradimo. </span></p></div><p></p>

Aš prieš daug daug metų susigadinau veidą su oriflame kažkokiu kremu, kaip man atrodo, nuo tada rožinė man išlindo. šiuo metu maisto derinimu ir gal veik nieko netepimu ant veido (išskyrus uriage) esu ją apmalšinusi. Nors užtenka kokio baseino vandens, jūros (negaliu veido šlapinti jūros vandeniu)-iš karto sureaguoja.
Visai norėčiau kokį serumą pabandyti, gal tas paminėtas būtų nieko... ax.gif
Atsakyti
Nesinaudoju jokia kosmetika, makiažą darausi tik tada kai reikia nuotraukų arba lendu į TV. Manikiūrą pati darausi, stilistas žino, kad atėjau susitvarkyti varnų lizdo, o ne pliurpti (tyliu). Pedikiūrą darausi irgi pati.
Negaliu pakęsti svetimų žmonių kišimosi į mano erdvę, leidžiu ir įsileidžiu tik šeimos narius.
Masažas tik sportinis, paglostymai - bereikalingas pinigų švaistymas.
Myliu visas savo raukšles, net ir tas “pykčio”.
Atsakyti
Kazjokios rauksles su amzium yra norma. Man ner baisiau kaip pradeda leistis kokius botoksus ar kazka kita i rauksles.
Pvz Statkevicius..nu i ka panasus..Siaubas biggrin.gif .

Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2020 06 16, 13:38)
Kazjokios rauksles su amzium yra norma. Man ner baisiau kaip pradeda leistis kokius botoksus ar kazka kita i rauksles.
Pvz Statkevicius..nu i ka panasus..Siaubas biggrin.gif .

Man seniai jau nebe 40, kad dėl raukšlių buvimo / nebuvimo smegenis sukti. Leistis nieko nenoriu, o be to turiu panišką baimę adatoms.
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2020 06 16, 10:24)

Esu užmigus tik per dubenų masažą. Ten prideda ant kūno tokių sunkių bliūdų metalinių, ir per juos daužo su mediniu tokiu, vibracijos eina per visą kūną. Ten pagal jas ir negalavimus, sako, gali nustatyti, nes skirtingai vibruoja.
Tai ta moteris sakė, kad pas mane dubuo pilnas gyvybės, moteriška, seksualinė energija puiki  wub.gif  biggrin.gif
Ji ten tokias konsultacijas dar daro, aš nelabai tikiu "ezoterikom", nuėjau iš smalsumo, nes MB pažįstama, dar sakė, kad su MB nes labai energetiškai tinkam  ax.gif
Bet manau galima rasti masažą ir šiaip, be tų visų psichologinių apvyniojimų.
Papildyta:

😂😂 ko tik neprigalvoja.
Ir kokia tokio bliudinio masazo kaina?
Papildyta:
QUOTE(Nakviša @ 2020 06 16, 12:42)
be to turiu panišką baimę adatoms.

Pasake grazios geletos rankos savininke smile.gif .
Atsakyti

Nesinaudoju jokia kosmetika, makiažą darausi tik tada kai reikia nuotraukų arba lendu į TV. Manikiūrą pati darausi, stilistas žino, kad atėjau susitvarkyti varnų lizdo, o ne pliurpti (tyliu). Pedikiūrą darausi irgi pati.
Negaliu pakęsti svetimų žmonių kišimosi į mano erdvę, leidžiu ir įsileidžiu tik šeimos narius.
Masažas tik sportinis, paglostymai - bereikalingas pinigų švaistymas.
Myliu visas savo raukšles, net ir tas “pykčio”.

Vat ir aš taip. Masažas tik sportinis, už glostymus su pakutenimais kyla noras per nagus duot. Manikiūras/pedikiūras/depiliacija/plaukų dažymas tik pati, kirpimas be pliurpimo.

Adatų nebijau, raukšlių gilių neturiu, į smulkias nekreipiu dėmesio.

Atsakyti
Tai jus manikiurus sau darotes pacios tik nagus nusilakuojat ar geliu, dildotes, uw lempa?
Atsakyti