Kaip norėčiau masažų, purvo vonių
Kaip norėčiau masažų, purvo vonių
Buvau gavusi dovaną-veido masažą. Nu labaaai patiko! Pirmą kartą. Draugė sakė, kad užmiega jį kai daro, aš tik padreifavau kažkur virš jūrų ir vandenynų ir lyg bandžiau į tokį snaudulį grimzti. Išėjau visa tokia svyruodama, norėdama tik miegoti eiti
Ot,laimingi tie,kuriems patinka masažai.Nejaučiu jokio kaifo.Dar priešingai,man po masažo bloga,lengvai sukasi galva,būna silpna.Gal aš nenormali?🤔
Buvau gavusi dovaną-veido masažą. Nu labaaai patiko! Pirmą kartą. Draugė sakė, kad užmiega jį kai daro, aš tik padreifavau kažkur virš jūrų ir vandenynų ir lyg bandžiau į tokį snaudulį grimzti. Išėjau visa tokia svyruodama, norėdama tik miegoti eiti
O, geras, nesu turėjus veido masažo, tik kūno ir plaukuotos galvos dalies
Esu užmigus tik per dubenų masažą. Ten prideda ant kūno tokių sunkių bliūdų metalinių, ir per juos daužo su mediniu tokiu, vibracijos eina per visą kūną. Ten pagal jas ir negalavimus, sako, gali nustatyti, nes skirtingai vibruoja.
Tai ta moteris sakė, kad pas mane dubuo pilnas gyvybės, moteriška, seksualinė energija puiki
Ji ten tokias konsultacijas dar daro, aš nelabai tikiu "ezoterikom", nuėjau iš smalsumo, nes MB pažįstama, dar sakė, kad su MB nes labai energetiškai tinkam
Bet manau galima rasti masažą ir šiaip, be tų visų psichologinių apvyniojimų.
Papildyta:
Yra žmonių, kuriems lietimasis nepatinka visai. Gal nieko blogo tai, visi mes skirtingi. Nebent dėl kažkokių priežasčių taip yra, gal turi blogų patyrimų. Nors tas svaigimas man kaip tik patinka, jokio blogumo tikrai nesijaučia.
Mylimuke,
radau tau seruma :https://manilla.lt/h.../29-dydis-30_ml
Augaliniai ir natūralūs komponentai, rankų darbo, tinka veganams, su meile pagaminta Lietuvoje!
Sudėtyje esantys aktyvieji komponentai – hialurono rūgštis, vitaminais C ir B5 intensyviai drėkina odą, padeda mažinti odos nelygumus, suteikti odai apimties, padeda apsisaugoti nuo dehidratacijos ir naujų raukšlelių atsiradimo.
A, galvą kai kerpa masažuoja patinka
Bet va nuo masažo visokio kaifuoju. Nors ne tiek daug išbandžiusi esu. Kažkaip tada neerzina niekas
Mylimuke, nu labai įdomus tas tavo paminėtas masažas, norėčiau...
Papildyta:
<div><p><em><span>Augaliniai ir natūralūs komponentai, rankų darbo, tinka veganams, su meile pagaminta Lietuvoje!</span></em></p><p>Sudėtyje esantys aktyvieji komponentai hialurono rūgštis, vitaminais C ir B5<span> intensyviai drėkina odą, padeda mažinti odos nelygumus, suteikti odai apimties, padeda apsisaugoti nuo dehidratacijos ir naujų raukšlelių atsiradimo. </span></p></div><p></p>
Aš prieš daug daug metų susigadinau veidą su oriflame kažkokiu kremu, kaip man atrodo, nuo tada rožinė man išlindo. šiuo metu maisto derinimu ir gal veik nieko netepimu ant veido (išskyrus uriage) esu ją apmalšinusi. Nors užtenka kokio baseino vandens, jūros (negaliu veido šlapinti jūros vandeniu)-iš karto sureaguoja.
Visai norėčiau kokį serumą pabandyti, gal tas paminėtas būtų nieko...
Negaliu pakęsti svetimų žmonių kišimosi į mano erdvę, leidžiu ir įsileidžiu tik šeimos narius.
Masažas tik sportinis, paglostymai - bereikalingas pinigų švaistymas.
Myliu visas savo raukšles, net ir tas pykčio.
Pvz Statkevicius..nu i ka panasus..Siaubas
Man seniai jau nebe 40, kad dėl raukšlių buvimo / nebuvimo smegenis sukti. Leistis nieko nenoriu, o be to turiu panišką baimę adatoms.
Esu užmigus tik per dubenų masažą. Ten prideda ant kūno tokių sunkių bliūdų metalinių, ir per juos daužo su mediniu tokiu, vibracijos eina per visą kūną. Ten pagal jas ir negalavimus, sako, gali nustatyti, nes skirtingai vibruoja.
Tai ta moteris sakė, kad pas mane dubuo pilnas gyvybės, moteriška, seksualinė energija puiki
Ji ten tokias konsultacijas dar daro, aš nelabai tikiu "ezoterikom", nuėjau iš smalsumo, nes MB pažįstama, dar sakė, kad su MB nes labai energetiškai tinkam
Bet manau galima rasti masažą ir šiaip, be tų visų psichologinių apvyniojimų.
Papildyta:
😂😂 ko tik neprigalvoja.
Ir kokia tokio bliudinio masazo kaina?
Papildyta:
Pasake grazios geletos rankos savininke
Nesinaudoju jokia kosmetika, makiažą darausi tik tada kai reikia nuotraukų arba lendu į TV. Manikiūrą pati darausi, stilistas žino, kad atėjau susitvarkyti varnų lizdo, o ne pliurpti (tyliu). Pedikiūrą darausi irgi pati.
Negaliu pakęsti svetimų žmonių kišimosi į mano erdvę, leidžiu ir įsileidžiu tik šeimos narius.
Masažas tik sportinis, paglostymai - bereikalingas pinigų švaistymas.
Myliu visas savo raukšles, net ir tas “pykčio”.
Vat ir aš taip. Masažas tik sportinis, už glostymus su pakutenimais kyla noras per nagus duot. Manikiūras/pedikiūras/depiliacija/plaukų dažymas tik pati, kirpimas be pliurpimo.
Adatų nebijau, raukšlių gilių neturiu, į smulkias nekreipiu dėmesio.