Įkraunama...
Įkraunama...

Gyventi reikia į priekį.

Tai jus manikiurus sau darotes pacios tik nagus nusilakuojat ar geliu, dildotes, uw lempa?

Jokių gelių. Turiu puikius nagus, nenoriu sugadint.

Atsakyti
QUOTE(Terezza @ 2020 06 16, 13:29)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="cambala" data-cid="72671536" data-time="1592306635"><div><p>Tai jus manikiurus sau darotes pacios tik nagus nusilakuojat ar geliu, dildotes, uw lempa?</p></div></blockquote><p></p><p>Jokių gelių. Turiu puikius nagus, nenoriu sugadint.</p>

Gelis nagu negadina. Tai yra visiskas mitas.
Nagus pazeidzia tik dildinimas, bet nudipdyta vieta ataugs ir nagas bus koks buves.

Tai kiek jums paprastas nagu lakas issilaimo nenusilupusiais krastais?
Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2020 06 16, 11:29)
<p>Mylimuke, </p><p>radau tau seruma :<a data-ipb='nomediaparse' href='https://manilla.lt/hialurono-rugsties-serumas-2.html#/29-dydis-30_ml'>https://manilla.lt/hialurono-rugsties-serumas-2.html#/29-dydis-30_ml</a></p><p></p><p></p>
<div><p><em><span>Augaliniai ir natūralūs komponentai, rankų darbo, tinka veganams, su meile pagaminta Lietuvoje!</span></em></p><p>Sudėtyje esantys aktyvieji komponentai – hialurono rūgštis, vitaminais C ir B5<span> intensyviai drėkina odą, padeda mažinti odos nelygumus, suteikti odai apimties, padeda apsisaugoti nuo dehidratacijos ir naujų raukšlelių atsiradimo. </span></p></div><p></p>

g.gif serumo aprašyme vienaip, o ingrediento aprasyme kitaip?
BENZYL ALCOHOL
Lietuviškas pavadinimas:Benzilo alkoholis
Žalingas:Taip
Žala:ilgai naudojamas ardo kolageną; pažeidžia odos apsauginį lipidų barjerą
Gali kimšti poras: nėra duomenų
Gali erzinti odą:
Saugumas:Pavojingas
Poveikis sveikatai:sukelia kontaktinį dermatitą
Kitos savybės:konservantas, tirpiklis, sausina odą, ilgainiui ardo kolageną, pažeidžia odos lipidinį
Papildyta:
QUOTE(Nakviša @ 2020 06 16, 13:42)
Man seniai jau nebe 40, kad dėl raukšlių buvimo / nebuvimo smegenis sukti. Leistis nieko nenoriu, o be to turiu panišką baimę adatoms.

O viešpatie, tai kiek tau, šimtas? biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(cambala @ 2020 06 16, 13:54)
😂😂 ko tik neprigalvoja.
Ir kokia tokio bliudinio masazo kaina?
Papildyta:

Pasake grazios geletos rankos savininke smile.gif .

Aš mokėjau labai mažai, nes MB pažįstama,šiaip tai neįsivaizduoju.
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2020 06 16, 14:56)

Beveik biggrin.gif
Truputį daugiau nei už dviejų savaičių dar vienas jubiliejus laukia smile.gif
Atsakyti

Gelis nagu negadina. Tai yra visiskas mitas.
Nagus pazeidzia tik dildinimas, bet nudipdyta vieta ataugs ir nagas bus koks buves.

Tai kiek jums paprastas nagu lakas issilaimo nenusilupusiais krastais?

Dildinimą ir turėjau omeny.

Savaitę paprastas lakas su top coat'u išlaiko.

Bet iš viso dažniausiai lakuoju praktiškai bespalviu, su vos vos rožiniu atspalviu.

Atsakyti

g.gifserumo aprašyme vienaip, o ingrediento aprasyme kitaip?
BENZYL ALCOHOL
Lietuviškas pavadinimas:Benzilo alkoholis
Žalingas:Taip
Žala:ilgai naudojamas ardo kolageną; pažeidžia odos apsauginį lipidų barjerą
Gali kimšti poras: nėra duomenų
Gali erzinti odą:
Saugumas:Pavojingas
Poveikis sveikatai:sukelia kontaktinį dermatitą
Kitos savybės:konservantas, tirpiklis, sausina odą, ilgainiui ardo kolageną, pažeidžia odos lipidinį
Papildyta:
Papildyta:

Aha, as irgi paziurejau, kad alkoholio yra. Idomu kam ji deda. 

Atsakyti

Aš negaliu pakęsti visų tų procedūrų kaip kirpimas/manikiūras/pedikilūras (neduokdie, kaip ilgai), antakių pešiojimai-erzina kaip liečiasi prie manęs, erzina visi tie pokalbiai privalomi (mėgstu nieko nešnekėti), kad reikia laiką gaišti, na, kaip neurotikė kokia biggrin.gif
A, galvą kai kerpa masažuoja patinka smile.gif
Bet va nuo masažo visokio kaifuoju. Nors ne tiek daug išbandžiusi esu. Kažkaip tada neerzina niekas smile.gif
Mylimuke, nu labai įdomus tas tavo paminėtas masažas, norėčiau...
Papildyta:

Aš prieš daug daug metų susigadinau veidą su oriflame kažkokiu kremu, kaip man atrodo, nuo tada rožinė man išlindo. šiuo metu maisto derinimu ir gal veik nieko netepimu ant veido (išskyrus uriage) esu ją apmalšinusi. Nors užtenka kokio baseino vandens, jūros (negaliu veido šlapinti jūros vandeniu)-iš karto sureaguoja.
Visai norėčiau kokį serumą pabandyti, gal tas paminėtas būtų nieko... ax.gif

Jei veidas linkes i paraudima, nezinau ar vir c tiks. :)

Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2020 06 16, 13:56)

Butu mano valia - as visus situs sarlatanus ( ezoterikus) uzdrausciau.
Kazkokiam pilnatiniui susisviecia kad jis turi/ zino daugoau uz kitus ir suka prota pasimetusiems.

Aa, tavo mb pazistama biggrin.gif . Tai negi ka priesingai ar negero pasakytu apie jusu santykius ar tave. Cia juk paprasciausia psichologija.
Atsakyti
QUOTE(Terezza @ 2020 06 16, 15:10)
Bet iš viso dažniausiai lakuoju praktiškai bespalviu, su vos vos rožiniu atspalviu.

Nude. Laiko savaitė, jeigu neplaukiu. Jei plaukiu - nei manikiūras, nei nagai neatlaiko.
Papildyta:
QUOTE(cambala @ 2020 06 16, 13:54)
Pasake grazios geletos rankos savininke smile.gif .

Tai taip. Aš ir donoro pensijai jau “užsidirbau”. Bet vis tiek bijau. Esu ne kartą alpusi odontologo kėdėje. Pamatau adatą ir viskas, susileidžiu.
Atsakyti

Dildinimą ir turėjau omeny.

Savaitę paprastas lakas su top coat'u išlaiko.

As irgi su vos roziniu lakuoju ir gerai. Labai tingiu eiti pas manikiuriste kas 3 savaites gelinio daryt. Man grazu tvarkingas gelinis manikiuras, bet neverta pastangu. Kai teko manikiura daryti, manikiuriste labai stebejosi kaip as cia taip. :) 

Atsakyti
QUOTE(Terezza @ 2020 06 16, 14:10)
Savaitę paprastas lakas su top coat'u išlaiko.</p><p>Bet iš viso dažniausiai lakuoju praktiškai bespalviu, su vos vos rožiniu atspalviu.</p>

Trys savaites geliniai nagai ir atrodo nepriekaistingai. Ir 4 istempciau, bet negrazu nuaugimas. O darau viska darzas, buitis. Su paprastu taip negaleciau.
Be to as ilganage, man grazu, pirstus isilgina, nebegaleciau but savais nagais.
Atsakyti

Nude. Laiko savaitė, jeigu neplaukiu. Jei plaukiu - nei manikiūras, nei nagai neatlaiko.

Iš patirties žinau, kad labiausiai nagai neatlaiko palapinių statymo  :D 

Trys savaites geliniai nagai ir atrodo nepriekaistingai. Ir 4 istempciau, bet negrazu nuaugimas. O darau viska darzas, buitis. Su paprastu taip negaleciau.
Be to as ilganage, man grazu, pirstus isilgina, nebegaleciau but savais nagais.

Negaliu ilgų nagų auginti. Maniškiai labai stiprūs ir kieti, ir kai ilgesni paauga man skauda, ypač kompu dirbant. Tai laikau tik 2-3mm ilgesnius, nei piršto galiukas.

Atsakyti