Tai jus manikiurus sau darotes pacios tik nagus nusilakuojat ar geliu, dildotes, uw lempa?
Jokių gelių. Turiu puikius nagus, nenoriu sugadint.
Gelis nagu negadina. Tai yra visiskas mitas.
Nagus pazeidzia tik dildinimas, bet nudipdyta vieta ataugs ir nagas bus koks buves.
Tai kiek jums paprastas nagu lakas issilaimo nenusilupusiais krastais?
Dildinimą ir turėjau omeny.
Savaitę paprastas lakas su top coat'u išlaiko.
Bet iš viso dažniausiai lakuoju praktiškai bespalviu, su vos vos rožiniu atspalviu.
serumo aprašyme vienaip, o ingrediento aprasyme kitaip?
BENZYL ALCOHOL
Lietuviškas pavadinimas:Benzilo alkoholis
Žalingas:Taip
Žala:ilgai naudojamas ardo kolageną; pažeidžia odos apsauginį lipidų barjerą
Gali kimšti poras: nėra duomenų
Gali erzinti odą:
Saugumas:Pavojingas
Poveikis sveikatai:sukelia kontaktinį dermatitą
Kitos savybės:konservantas, tirpiklis, sausina odą, ilgainiui ardo kolageną, pažeidžia odos lipidinį
Papildyta:
O viešpatie, tai kiek tau, šimtas?
Papildyta:
Aš mokėjau labai mažai, nes MB pažįstama,šiaip tai neįsivaizduoju.
Aha, as irgi paziurejau, kad alkoholio yra. Idomu kam ji deda.
Aš negaliu pakęsti visų tų procedūrų kaip kirpimas/manikiūras/pedikilūras (neduokdie, kaip ilgai), antakių pešiojimai-erzina kaip liečiasi prie manęs, erzina visi tie pokalbiai privalomi (mėgstu nieko nešnekėti), kad reikia laiką gaišti, na, kaip neurotikė kokia
A, galvą kai kerpa masažuoja patinka
Bet va nuo masažo visokio kaifuoju. Nors ne tiek daug išbandžiusi esu. Kažkaip tada neerzina niekas
Mylimuke, nu labai įdomus tas tavo paminėtas masažas, norėčiau...
Papildyta:
Aš prieš daug daug metų susigadinau veidą su oriflame kažkokiu kremu, kaip man atrodo, nuo tada rožinė man išlindo. šiuo metu maisto derinimu ir gal veik nieko netepimu ant veido (išskyrus uriage) esu ją apmalšinusi. Nors užtenka kokio baseino vandens, jūros (negaliu veido šlapinti jūros vandeniu)-iš karto sureaguoja.
Visai norėčiau kokį serumą pabandyti, gal tas paminėtas būtų nieko...
Jei veidas linkes i paraudima, nezinau ar vir c tiks.
Dildinimą ir turėjau omeny.
Savaitę paprastas lakas su top coat'u išlaiko.
Bet iš viso dažniausiai lakuoju praktiškai bespalviu, su vos vos rožiniu atspalviu.
As irgi su vos roziniu lakuoju ir gerai. Labai tingiu eiti pas manikiuriste kas 3 savaites gelinio daryt. Man grazu tvarkingas gelinis manikiuras, bet neverta pastangu. Kai teko manikiura daryti, manikiuriste labai stebejosi kaip as cia taip.
Nude. Laiko savaitė, jeigu neplaukiu. Jei plaukiu - nei manikiūras, nei nagai neatlaiko.
Iš patirties žinau, kad labiausiai nagai neatlaiko palapinių statymo
Trys savaites geliniai nagai ir atrodo nepriekaistingai. Ir 4 istempciau, bet negrazu nuaugimas. O darau viska darzas, buitis. Su paprastu taip negaleciau.
Be to as ilganage, man grazu, pirstus isilgina, nebegaleciau but savais nagais.
Negaliu ilgų nagų auginti. Maniškiai labai stiprūs ir kieti, ir kai ilgesni paauga man skauda, ypač kompu dirbant. Tai laikau tik 2-3mm ilgesnius, nei piršto galiukas.