Nagus pazeidzia tik dildinimas, bet nudipdyta vieta ataugs ir nagas bus koks buves.
Tai kiek jums paprastas nagu lakas issilaimo nenusilupusiais krastais?
gadina, nes nagą reikia paruošti, o ir nuimant nagas šlifuojamas.
Na ji mums nėra kažkokia tai draugė, o dabar išvis nebendraujam, čia gal prieš 1.5m ėjau pas ją. Manau, jeigu ten kažką ir mato, tai kažko blogo išvis nesakytų.
Aš renkuosi tikėti gražiais dakykais ir horoskopais, o blogais neSaviįtaiga daug reiškia.
Ko vertas žmogus, kuris mato, kad kažkas negerai, bet to nepasako? Juk turėdamas šitą info žmogus gali situaciją pataisyti vietoj to, kad nežinodamas sulauks laiko, kai bus per vėlu.
Mano drauge nuejo pas bureja ir jai pasake, kad jos vaikinas yra nevaisingas. Ten santykiai ir siaip braskejo, bet ji ji paliko butent del tos priezasties.
Jis turi jau sukures seima su kuta moterim, augina dukryte. O ji vis paieskise, pas burtinykes laksto.
Na, nuo durnumo vaistų nėra. Deja.
Šiaip aš netikiu tokiais dalykais. O kad pasakys, tai nebūtinai juk įvyks, bet jau užsiprogramuosi ir lauksi. Nafik to reikia? Aš geriau lauksiu tik gerų dalykų, blogi patys ateis
Na, aš čia ne apie užsiprogramavimą, kaip kad burtininkių atveju. Bet jei masažistas užčiuoptų problemą, norėčiau apie tai žinot. Nueičiau išsitirti ir tada jau būtų aišku, ką daryt.
gadina, nes nagą reikia paruošti, o ir nuimant nagas šlifuojamas.
Gerai atliktas lakavimas nago negadina.Mano nagai trapūs,tik paauga ir tuo lūžta.Su ilgalaikiu juos galiu laikyti ilgesnius.
Mano valiu būtų,Nobelio premiją skirčiau tam(tai), kas išrado ilgalaikį lakavimą.