Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

As irgi nusiteikus persirgti. Bet vakar skaiciau, kad sergama keliskart, tai nesuprasi, ar susidaro tas imunitetas, ar ne :hmm: 

Skaiciau vakar, kad sitas coronas pazeidzia plaucius. Tai kiek kartu juo galima susirgti, kad sudegintu plaucius? 

Atsakyti

Ar jus cia nuo corono baigiate isdurneti? Ar kaip? 

Nu kažkiek tiesos tai yra, kvailėjam ne dienom, o valandom. Man ypatingai pasireiškia, kai telefonu išgirstu liūdną mamos balsą  :( 

Atsakyti

Nu kažkiek tiesos tai yra, kvailėjam ne dienom, o valandom. Man ypatingai pasireiškia, kai telefonu išgirstu liūdną mamos balsą  :(

mano mama tai laikosi. Kolkas nestresuoja. Ji tokia pas mus optimiste labai. 

Atsakyti

nu ne, gripu dukart nesirgsi per sezona. Nebent kokiu mutavusiu kitu. Bet paprastai taip nebuna.

Gal sitasxpovojingesnis? As gripu esu sirgusi pries 6 metus. Du metai, kaip skiepinuos. 
Sito kada isras, skiepus, neaisku. 😳

Bet tai kokia tustuma dabar... viskas prarado prasme... sukneliu, rubu nereikia, kvepalu, nauju batu, papuosalu.. nu nebereikia nieko. Neliko madu, stiliaus, batu kulniuku formos, viskas dzin.... laikas tarsi sustojo.. 

Pritariu. Gal matei video? Ten rusu filosofas profesorius apie tai kalba. Lb idomu buvo paklausyti. Apie tai, kad dabar atejo laikas pabuti su seima, vaikais. Apie tai, kad dirbome, kad pirkti, pirkti , pirkti, O veliau dirbti, dirbti, dirbti. 

Atsakyti

*** Sėlija, 23 Kov 2020 - 09:45, parašė: mano mama tai laikosi. Kolkas nestresuoja. Ji tokia pas mus optimiste labai.
Mano mama labai rūpestinga.ji išgyvena ne dėl savęs,o.dėl.mūsų.Tipo man tai kas ,aš jau nugyvenau,kad tik.jums viskas būtų gerai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Intemora: 23 kovo 2020 - 09:52

Eina sau, kaip liudna. Bet tai ji sedi saugiai. Pasakyk jai apie tai, jei ji nsmie. Pasakyk apie gydytojus, kurie mire nuo to, nes neturejo iseities. 
Mano abi dukros ir zentas, dirba su pacientais. Jaunesnes dukters sunus, asmininkas. 😏

mano mama tai laikosi. Kolkas nestresuoja. Ji tokia pas mus optimiste labai. 

Jai reiktu su mano kaimynem draugauti. Vakar vakare kviete i susirinkima. Pasiklausiau ar jus zinote, kad esate rizikos grupeje? Sake zinome. 😳

Pas mus tas pats. Jau kelios dienos, tik tos 7 mirtys. 32 pajungti prie respiratoriu. 

Atsakyti

Mano mama labai rūpestinga.ji išgyvena ne dėl savęs,o.dėl.mūsų.Tipo man tai kas ,aš jau nugyvenau,kad tik.jums viskas būtų gerai.

Tai ji irgi ta pati pasake kazkada. Betgi vistiek visi gyvent dar nori. 

Atsakyti

*** Sėlija, 23 Kov 2020 - 09:57, parašė: Tai ji irgi ta pati pasake kazkada. Betgi vistiek visi gyvent dar nori.
N taip.bet aš jai sakau,kad jai pavojingiau..bet ji su tuo nesutinka.pasidomėjo ,miršta ir jauni žmonės.o ji atseit sveika ir nieko jai neatsitiks.gyrėsi savo plaučiais.Prie minuso balkone.miega. O be t,.jei aš užsilenksiu,jai reiks mano vaikus augint.turbūt neviliojanti perspektyva.tai labai liepia savęs žiūrėt.🤣.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Intemora: 23 kovo 2020 - 10:04

Nu nežinau, nežinau....net jei tiesa, juk privatūs pokalbiai, kam čia taip... jau įsivaizduoju ką apie mane kalbėjot, kai įšėjau unsure.gif

Ne visos taip kalba.

Man isvis nepriimtina! Niekur. 

Galima kazka apie zmogu pasakyt, bet! Ne info is privaciu pokalbiu ir ne su tokiais epitetais. Liudna, pikta, nzn...

Atsakyti

Juk draugaujant su vyru normalu kažko iš jo gauti, dovanų pavidalu ar pinigų, ar čia jau prostitucija?

Ten buvo ne draugyste. Ten buvo kaina sudereta is anksto uz paslauga. Lb nenorejau rasyti, bet matau, kad niekaip nedaeina. 
Ps O netese to versla, nes mazai mokejo. Ar dabar aiskiau? Ir gal besikabinsi daugiau? 

Pinotija, apie tave kalbejome, karta. Kad esi grazi moteris. Neprisimenu, tik ar sviesiaplauke? 
Apie Mona nesakiau nieko iki tol, kol ji nepradejo varyti ant Intemoros. Kad Intemora trep trep kojele. Bet ar ne Mona treosejo, kai Intemora isejo? Intemora jai nieko nera padariusi. Kaip tik gyne. Visos gyne. Ir gyne, tada, kai  ji negraziai elgesi, O sitos, kuriom ji dabar tarnauja, ja tase ir tokiais paciais zodziais vadino, viesai. 

Atsakyti

Eina sau, kaip liudna. Bet tai ji sedi saugiai. Pasakyk jai apie tai, jei ji nsmie. Pasakyk apie gydytojus, kurie mire nuo to, nes neturejo iseities. 

Iki šiol maniau, kad ji sėdi saugiai. Taip, ji namie, kiek tik gali, bet į kaimą grįžo krūva emigrantų, kuriems pofik visokios saviizoliacijos, karantinai ir pan. Valkiojasi po visur, o pardėj pastoviai sėdi pardavėjos vyras, kuris ką tik grįžo iš DE. Ir dzin jam, policija tik pirštuku pagrūmoja  :fool:  :fool:  :fool:​ 

Atsakyti

Tai jei čia gripo atmaina ,nu aš taip įsivaizduoju.tai galima sirgt ir sirgt.

Cia jokia gripo atmaina. Atsiusiu filmuka. Gaila ikelt cia nemoku.

Atsakyti