Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Aš negaliu tylėti, man gaila jaunos merginos, maitinančios kūdikį.

Tai tavo uždarbis, Virga- žuvys, smulkūs ant kavos (50€)???

Juk draugaujant su vyru normalu kažko iš jo gauti, dovanų pavidalu ar pinigų, ar čia jau prostitucija?

Atsakyti
QUOTE(Amadėja* @ 2020 03 23, 09:12)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="linastri" data-cid="72634239" data-time="1584947022"><div><p>Virga,gal gana jau🤔</p></div></blockquote><p>Gal citavima istrink  4u.gif​ </p>

Nu nežinau, nežinau....net jei tiesa, juk privatūs pokalbiai, kam čia taip... jau įsivaizduoju ką apie mane kalbėjot, kai įšėjau unsure.gif
Atsakyti

As ATSIRIBOJU nuo situ kvailu kalbu. Nesu pries nieka kalta. 

Viskas. Nereaguosiu i postus apie Mona. Esu  cia tam, kad plepeciau apie  si bei ta. Rimtu pasauliniu problemu nesprendziu. 

Atsakyti

Ar jūs suprantat,kad privatūs pokalbiai vystosi įvairiai.iš konteksto bet ką galima ištraukt ir išvartyt kaip patogu.

Atsakyti

*** Sėlija, 23 Kov 2020 - 09:23, parašė: As ATSIRIBOJU nuo situ kvailu kalbu. Nesu pries nieka kalta. Viskas. Nereaguosiu i postus apie Mona. Esu cia tam, kad plepeciau apie si bei ta. Rimtu pasauliniu problemu nesprendziu.
Nu taip.aš irgi niekam nenusikaltau. Tai va.dabar tikrai jau corona reik susirūpint. Jau pusantro šimto.aš jau nusiteikiau persirgti.arba pasiseks arba ne.
Atsakyti

Koroooona korooona... tai kiek jau turim, Amadeja?  :hmm:

Atsakyti

As irgi nusiteikus persirgti. Bet vakar skaiciau, kad sergama keliskart, tai nesuprasi, ar susidaro tas imunitetas, ar ne :hmm:​ 

Atsakyti

*** Sėlija, 23 Kov 2020 - 09:27, parašė: As irgi nusiteikus persirgti. Bet vakar skaiciau, kad sergama keliskart, tai nesuprasi, ar susidaro tas imunitetas, ar ne :hmm:
Tai jei čia gripo atmaina ,nu aš taip įsivaizduoju.tai galima sirgt ir sirgt.
Atsakyti

Tai jei čia gripo atmaina ,nu aš taip įsivaizduoju.tai galima sirgt ir sirgt.

nu ne, gripu dukart nesirgsi per sezona. Nebent kokiu mutavusiu kitu. Bet paprastai taip nebuna.

Atsakyti

*** Sėlija, 23 Kov 2020 - 09:38, parašė: nu ne, gripu dukart nesirgsi per sezona. Nebent kokiu mutavusiu kitu. Bet paprastai taip nebuna.
Nu tai ok.Gal vasarą jis išnyks.ar ne?
Atsakyti

virga!!!! Trink lauk.

Kodel? Ar ne Mona pati leido apie tai rasyti parasiusi A, bet neparasiusi B ? Ir kodel kazkokia  kvanta, man gali grasinti teismais?

Tai gal as ja galiu uz zmeizta? Ar jus cia nuo corono baigiate isdurneti? Ar kaip? 

Atsakyti

Bet tai kokia tustuma dabar... viskas prarado prasme... sukneliu, rubu nereikia, kvepalu, nauju batu, papuosalu.. nu nebereikia nieko. Neliko madu, stiliaus, batu kulniuku formos, viskas dzin.... laikas tarsi sustojo.. 

Atsakyti